passingby
Fanka BB :)
hehhe, jak wypijemy piwko po karmieniu to upijemy się na amen Mnie nie tyle tęskno do browarka ile do nalewek owocowych, ach, och..
wino półsłodkie białe niemieckie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehhe, jak wypijemy piwko po karmieniu to upijemy się na amen Mnie nie tyle tęskno do browarka ile do nalewek owocowych, ach, och..
Malibu, z mlekiem, mocno spienionewino półsłodkie białe niemieckie
Anja, raczej chyba nie możesz, bo często zawierają karnitynę, kofeinę itp...Tak mi się wydaje i tak mi się o uszy obiło..dziewczyny...atakuja mnie roztepy
mam w domu z garniera i innej firmy kremy na to..ale czy moge ich uzywac w czasie ciazy???nie sa przeznaczone dla ciezarnych...siostra mi kupila i zapomniala w aptece dodac ze w ciazy jestem..co myslicie??
Do zwiększonego produkowania ciał ketonowych dochodzi m.in.w ciąży przy ograniczeniu spożycia węglowodanów, więc się nie denerwuj.Wiewióra, ja też miałam normalnie tylko glukozę na czczo... I też ginka mi nic nie mówiła... Teraz wyszły mi ciała ketonowe w moczu (15mmol/) i strasznie się martwię, ale ginka powiedziała że mam zrobić jutro też glukoze na czczo... Czy ktoś coś słyszał o tych ciałach ketonowych albo miał ich też tyle???
Dziewczyny, mam pytanie. Od jakiegoś czasu, gdzieś tak od 2 tygodni mam strasznie niskie ciśnienie. Dzisiaj np. 80/40. Nigdy tak nie miałam :-( Zawsze było książkowe 120/80, a teraz... Szczególnie rano. Podejrzewam, że to przez to jestem taka słaba i na nic siły nie mam. Czy któraś z Was ma podobnie? Może macie jakąś radę? Wizytę u lekarza mam dopiero na początku sierpnia :-( A to zmęczenie mnie dobija :-(