reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No proszę wszyscy już po pierwszej wizycie :-(a ja wciąz nie mogę sie dostać :wściekła/y:

Za to mam ogrooooomne mdłości bleeee, już zapomniałam jakie to okropne :no:

reklama
Wiecie może coś o urlopach macierzyńskich? Ostatnio wydawało mi się, że coś dodali ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym

hahaha gratulujcie mi!!! Załatwiłam sobie wizytę u lekarza :-) co prawda w sąsziednim mieście ale to nic, może w między czasie coś się u nas zwolni :-) ale mortal combat u nas z tymi ginami
ufff ale ulzyło mi

a tak w ogóle czemu tu nikogo nie ma?

Gosiaczku jako zalozycielka tego watku masz mozliwosc przeniesc go do kaategorii przyszle mamy-pod fora aby nasz listopad byl z pozostalymi mcami??bo my teraz z tym naszym watkiemjestesmy tak malo widzialne:-(

Witam,

Moje wyliczenia na podstawie badań krwi - listopad 2009. Dziecko Walentynkowe :)
W sumie dowiedziałam się wczoraj :) I dlatego też postanowiłam się zarejestrować :) Witam wszystkie mamy listopadowe :):-)

I jeszcze dodam, że strrrrasznie się stresuje :D To moja pierwsza ciąża :D

Ostatnia edycja:
sopocka nie stresuj się! :-) damy rade ;-)
mój maluch też walentynkowy, z resztą poprzedni tak samo! :-)

No chyba nie ma nic bardziej romantycznego w prezencie na Walentynki jak wiadomość o ciązy (z lekkim opóźnieniem :) A mój PŻ był naburmuszony, że nic mu nie wręczyłam 14 lutego ;-)

Kochane mamuśki.!
Owszem, jestem założycielką tego tematu, ale nakierujcie mnie proszę, jak ja mam go przenieść na główne forum "przyszłe mamy"?
szukałam w opcjach i nic ! moze przez to ze jestem nowo zarejestrowanym uzytkowniekim- nie mam takiej mozliwości.
Bo od razu chcialam do dodac na głownym- a wyskoczył "pod"

reklama
Do góry