reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

niunias no widzisz jak to jest,nie raz ci faceci potrafia nas zaskoczyc;-)
ja ze wzgledu na wiek nie chce tez dlugo czekac na drugie dziecko,mysle ze odczekamy te pol roku a potem do dziela.Oczywiscie co wyjdzie w praktyce to inna rzecz ale musze brac pod uwage fakt ze staralismy sie poltora roku:szok:

reklama
Cześć

Witam nowe koleżanki

maMUUIlica ale masz wesoło!!!! Ja też lubię krówki ale nie aż tak ;-)

Moja ginka nie kazała brać witamin do 4 msc. i powiem wam, że gdyby nie to, że przez ostatnie 3tyg. trochę zaniedbałam dietę to miała racje. Bo wyniki mam dobre troszke przy dolnej granicy, ale to przez moje zaniedbanie, juz biorę się do roboty, i cieszę się, żę dzieki temu bardziej byłam zdopingowana do zdrowego odżywiania i dzidziuś nie musiał jeść sztucznych witamin, no ale ja jestem na zwolnieniu i mam czas na to. Tzn. już teraz będę brała witaminy ale może co 2 dzień i jeszcze wiecej buraków i natki, itd!!!

A i pocieszę wszystkie co mają kredyty!!!! Bo co to jest 12 lat ja mam na jeszcze 39 i pół :-D

Gratuluję naszym twardzielkom, ja bym nie dała rady, jestem ciekawska. No i w moim przypadku to to, że się dowiedziałam przysporzyło mi nieoczekiwanego szczęścia bo mam o chciałam ;-) W życiu też jesteście takie twarde??? Pewnie tak

Cześć

A i pocieszę wszystkie co mają kredyty!!!! Bo co to jest 12 lat ja mam na jeszcze 39 i pół :-D

Gratuluję naszym twardzielkom, ja bym nie dała rady, jestem ciekawska. No i w moim przypadku to to, że się dowiedziałam przysporzyło mi nieoczekiwanego szczęścia bo mam o chciałam ;-) W życiu też jesteście takie twarde??? Pewnie tak

Hej,
mi zostało 29 lat na spłatę kredytu mieszkaniowego :-)

Ja jestem twardzielką w niektórych sprawach, nie dam sobie w kaszę dmuchać,ale ogólnie jestem typem wrażliwca, pesymisty i człowieka jak to sie mówi "z zasadami" :-)

my za wesele zapłaciliśmy 400 zl tyle ksiądz powiedzial odrazu a w innym kosciele jak chrziclam chrzesniaka to ksiadz zapytany ile sie nalezy powiedzial " co laska ale wszyscy daja 200zl" .... paranoja ...;]

Jeszcze nie, ale nie wywołuj wilka z lasu!!! Jak nie byłam w ciąży, to miał teksty: "chyba masz kochanie ruję"... Teraz wg niego jestem "wysokocielna" , a czasem masuje mi "grzbiet"...:confused::baffled::-D Jak mnie cycunie bolały to naprawdę przyniósł mi masć łagodzącą do wymion!!! Bardzo skuteczna!!! Wcześniej oczywiście sprawdził skład dokładnie!!!:-D
hehe ale się uśmiałam....
widzę że nasi faeci to maniacy:sorry2: a myślałam że tylko mój przesadza ale jednak nie ejstem sa,ma.... heheh

Olica gratulacje dobrych wyniczków:tak:

hej nie bylo mnie kilka dni bo wyjechałam do siostry pod Olsztyn aby odpoczać wiec nie udzielałam sie :) nadrobilam prawie wsyztsko bo piszecie hurtem hehe i ciezko was nadrobic :)

bedac u siostry wybralam sie na basen i naprawde dobrze sie czulam w wodzie :) i moze jeszcze sie wybiore nie raz jeszcze przed rozwiazaniem :)
jutro mam wizyte u gina zobaczymy co powie bo robilam wyniki i sa gorsze :/ wiekszosci normy nawet nie mam eh ... :( nie wiem co on powie zobaczymy jutro
wage mam znów na plusie 62 kg juz czyli 9 + brzuchol rośnie dzidzia skacze jak szalona :)

a i dowiedzialam sie ze moja siostra została marcórka 2010 :) hehe ma 9miesiecznego synka i teraz znów bedzie mama :) ciesze sie :)

Hehe nie gniewamy się :-)
Raźniej wiedzieć , że sa inni , którzy mają kredyty.
My też w zeszłym roku kupilismy mieszkanko-rata 1500 zł.
Odbiór mieszkania mamy na koniec września.

reklama
Do góry