C
Cleo1981
Gość
Fajne rozwiązanie ślub i chrzciny w jednym:-) pozazdrościć księdza:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahhahahO kurde mary nie zwróciłam na to uwagi !!! Masakra, na mnie też to przechodzi!!! Dla mnie też było pocieszne, ale ostatnio w castoramie kazał mi oglądać kafelki do łazienki w łaty!!!!
Julcia S gratulacje drugiego synka ;-):-)
hahahahhahah
a nie kupuje ci jeszcze sexi ciuszków z wymionkami?? ;-)
Ale sie usmialam! Cay dzien mialam jakis melancholijny, a teraz usmialam sie do lez! To sie nazywa zboczenie zawodoweJeszcze nie, ale nie wywołuj wilka z lasu!!! Jak nie byłam w ciąży, to miał teksty: "chyba masz kochanie ruję"... Teraz wg niego jestem "wysokocielna" , a czasem masuje mi "grzbiet"... Jak mnie cycunie bolały to naprawdę przyniósł mi masć łagodzącą do wymion!!! Bardzo skuteczna!!! Wcześniej oczywiście sprawdził skład dokładnie!!!
Cieszymy sie razem z Toba! Ja w pierwszej ciazy tez bylam twarda i o plec nie pytalam!:-):-):-) W szpiatlu jak urodzilam to mi nie powiedzieli bo byli pewni ze wiem-sama sie dopytywlam!!! Ale teraz to bylo dla mnie wazne-nie najwazniejsze, ale wazneTo i ja się pochwalę.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.
Dzidziuś waży 450 g , olbrzym co? Prawie 0,5 kg żywej wagi
Wygląda na to, że wszystko ma na miejscu.
W sumie to dalej leży sobie na pleckach, głowę ma z mojej prawej strony, a myślałam, że ma po lewej, bo w prawą stronę zazwyczaj kopie i sądziłam, że tam muszą być nogi .
A tu niespodzianka i wygląda na to, że wali głową i rączkami w mój prawy bok
Widziałam serduszko, dwie komory, przedsionki i takie tam.
O płeć nadal nie pytam-jestem twarda
Powiedział, że skoro nie chcę się napalać to jeszcze warto z tym trochę poczekać żeby mieć pewność na 99 % co do płci .
Mam powtórzyć toksoplazmozę i cytomegalię IGM, zrobić morfologię i mocz i przyjśc z wynikami 18.07 (czyli już w następną sobotę) do szpitala jak będzie mój doktorek miał dyżur.
Wówczas zrobi mi USG 3D tylko muszę przynieść płytkę żeby mi to nagrał .
Fajowo !!!! Bardzo się cieszę !!!
A najbardziej cieszy się mężuś, bo on biedny teraz w delegacji przez 2 miesiące i wpada tylko na weekendy i był załamany, że nie może teraz ze mną chodzić na usg, które mam zawsze w tygodniu, a tu doktorek zrobił nam nieświadomie niespodzianke i każe przyjść w sobotę czyli jak mężuś wróci do Wrocka na weekend Więc śmigniemy razem na to USG 3D . YUPI !!!!!!!!!!!!!!!
Royanna , cieszę się, że Ci porawiłam humor. Tak piszę to pół żartem, pół serio, ale tak naprawdę te jego krowie docinki często rozładowują atmosferęAle sie usmialam! Cay dzien mialam jakis melancholijny, a teraz usmialam sie do lez! To sie nazywa zboczenie zawodowe