reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
taaaaa śpiworek słodziutki... ale byście tatusia widziały jaki chodził szczęśliwy po sklepie jak to zobaczył.... takie miał słodkie oczy... hehe
a niech się cieszy że coś może kupić dzidzi co się jemu bardzo podoba... to w sumie tylko kilka rzeczy z tysiąca które trzeba będzie kupić :-D

a jeszcze napis na śpiworku jest taki : "daddy`s girl, daddy`s team"
a na kocyku "i`m mini Man United fan" heheheh zabawne....

dokładnie... takie zakupy to ma być szczęsliwy moment dla RODZICÓW a nie dla mamy a tata płaci.....
ja zawsze się z D dogadywałam w prawie wszystkim i wiem że mi taki zakup ani dziecku krzywdy nie zrobi a jego ucieszy więc dlaczego miałabym się nie zgadzać??
tym bardziej że on popiera wszystkie inne moje wybory....
a na łóżeczko może i bym się zgodziłaale kosztuje 150e i nie ma żadnych dodatków.... więc się nie opłaca.....

Ej, faceci to są mega gadżeciarze!!! Wasi mają coś z piłką nożną... Spoko. Mój jest weterynarzem i nad życie kocha krowy!!!:confused::baffled::tak: A z krowami jest wszystko!!! Więc śpię w pościeli w łaty, jem z łaciatych talerzy itd, itp:confused::-D

Ej, faceci to są mega gadżeciarze!!! Wasi mają coś z piłką nożną... Spoko. Mój jest weterynarzem i nad życie kocha krowy!!!:confused::baffled::tak: A z krowami jest wszystko!!! Więc śpię w pościeli w łaty, jem z łaciatych talerzy itd, itp:confused::-D
hahahahhahahahaha:-D:-D:-D
mamulica, a zwróciłaś uwagę na swój nick? - maMUUlica :-D
o fazie u dorosłego faceta na krowy jeszcze nie słyszałam - pocieszne:-)

A ja muszę Wam powiedzieć, ze my z moim M trafiliśmy na super księdza. Jesteśmy po ślubie cywilnym i jak się dowiedzileiśmy że dzidziuś będzie to postanowiliśmy że weźmiemy kościelny (M zależało na tym, mnie jakby ciut mniej). I zaczęliśmy myśleć i wymyśliliśmy że ślub i chrzciny w jednym zrobimy tzn na jednej mszy. I poszliśmy do tego właśnie ks i on bez problemu, wyznaczył nam datę, życzył zdrowia w ciąży, dał nam nr swojej komórki, gdybyśmy chcieli pogadać:szok::szok::szok::tak::-)... SUPER!!!!

reklama
hahahahhahahahaha:-D:-D:-D
mamulica, a zwróciłaś uwagę na swój nick? - maMUUlica :-D
o fazie u dorosłego faceta na krowy jeszcze nie słyszałam - pocieszne:-)
O kurde mary nie zwróciłam na to uwagi !!! Masakra, na mnie też to przechodzi!!! Dla mnie też było pocieszne, ale ostatnio w castoramie kazał mi oglądać kafelki do łazienki w łaty!!!! :confused::baffled::tak:

Do góry