reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A najgorsze to są stare baby społeczniary które latają do kościoła jak opetane na wszystkie modły świata.Ok niech latają.Ale po co robic z siebie taką bogobojną a potem obgadywac innych.Siedzą od rana na ławce i patrzą co kto robi i co niesie w siatce ze sklepu. Na zakupy spozywcze chodze prawie codziennie szczególnie pieczywko, no wiadomo.I jak to baba kupie wiele innych rzeczy.I tylko słyszę szepty" o znowu w sklepie była" "tej to się powodzi" i syk jak żmija ,spojrzenie jak wampir z zazdrości ?? Nie wiem. I po co lata do tego kościoła ??

reklama
hehe no takie to są najgorsze...
moja sąsiadka nie dośc że wyszła na dwór na mojej siosty weselu żeby zobaczyć jak panna młoda jest ubrana to jeszcze wzięła z sobą aparat i pod kościół poleciała foty robić:szok: mam to na taśmie.....;-) wredna żmija...
ale kiedyś się mówiło o takich "skoro nie grzeszysz miła powiadasz to czemu się codziennie spowiadasz" hehehe:-D

gie-oska ja tez w sumie jestem przekonana do leksvik i niech tak zostanie:-)
a jak podobaja Ci sie naklejki hihi??
naklejki super bardzo mi sie podobaja:-)a z tych mebelkow z ikei co chcesz kupic bo ja komode z tym przewijaiem iszafe bo lozeczko mamy no chyba ze m zgodzi sie na kolyske:-)
hej mamuśki już pisałam na wątku o badaniach ale tu tez walnę , a co chyba bedzie chłopak lekarz nie jest do końca pewny

pozdrawiam i uciekam obiadek kończyc poki synek śpi

Gratulacje:-)najwazniejsze ze bobas zdrowy:-)

nam ksiadz powiedzial co laska, a my konkretnie do niego ale to mniej wiecej ile ... on nam odpowiedzial ze mlodzi jestesmy, wydatkow duzo mamy i nawet jak nic nie damy on slubu udzieli bo tak trzeba, a ofiara jak ma byc to co laska... a nie jakies tam cenniki :-)

U mnie nie było co łaska, tylko z góry ustalona kwota 800zł!!! a pózniej jeszcze 200zł!!! To dla mnie był naprawdę duży wydatek.Wesele miałam małe na 40 osób i każdy grosz się liczył.A zapomniałam że na tzw. zapowiedzi jeszcze wysepili 150 zł.
u mni też! Cennik jest do wglądu w parafii. 4 lata temu za slub zapłaciliśmy 750 zł, osobno za organiste 200, za zapowiedzi chyba 120 i za nauki 50 zł od osoby. Dodatkowo w swojej parafii musiałam zapłacić 50 zł za wydanie zgody na ślub w innej parafi, a w jeszcze innej 50zł za kat chrztu :wściekła/y:

gie-oska ja tez chce lozeczko,komode-przewijak i szafe a jak wejdzie i nie bedzie za ciasno to moze i nawet duza komode
co to tych naklejek to faktycznie nie ma ich duzo ,tak akurat na dlugosc lozeczka,nam to starczy:-)
a Ty nadal nie wiesz czy bedziecie mieli chlopca czy dziewczynke?

teraz dopiero sprawdzilam jakie to sa te mebelki mammut i dla dziewczynki sa poprostu slodkie,gdybym ja wiedziala.....;-)
no ale poczekam z tym do rozwiazania hahahaha

hehe jak my się dowiedzieliśmy że będzie dziewczynka... to D od razu wynalazł dla niej kolekcję MUFC - jego ulubionej drużyny piłkarskiej... i chodzi szczęśliwy:tak::tak:
p1070593m.jpg

wygląda to tak : czerwone dla chłopca a różowe dla dziewczynki.....
nawet łóżeczko chiał kupić bo jest z MUFC.... ehhhh faceci.....

reklama
no jasne że tak... bo tatuś się uparł:-D kupujemy ten śpiworek , kocyk i jeszcze maskotkę do auta z napisem : dziecko w samochodzie
co do łóżeczka i fotelika samochodowego nie zgodziłam się:no: chyba bym nie zniosła... heheh
wystarczy że ja mam pościel całą czerwoną z napisami MUFC:sorry2::-D

Do góry