Madzia_pl
Fanka BB :)
Witajcie kobitki,mam termin 10 listopada 2009, mam synka 10 lat hey hey:-)
Witaj, mam termin tak jak ty :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie kobitki,mam termin 10 listopada 2009, mam synka 10 lat hey hey:-)
O tym nie pomyślałam, przyznaję rację. Ale 10 tydzień ciąży to jak ma się cykle 40 dniowe i nawet współżyje bez zabezpieczenia to jakieś ryzyko zajścia w ciążę jest. 10 tydzień ciąży to minimalnie 6 tygodni po spodziewanej miesiączce albo jak w Twoim przypadku minimum 4 tygodnie po spodziewanej miesiączce. Testy ciążowe są dostępne i nie są drogie. A jak do lekarza - ginekologa w przychodni nie można się dostać to można iść do rodzinnego albo do szpitala się zgłosić. Wierzę, że przepis ma ma na celu eliminację zachodzenia w ciążę pań z grup patologicznych celem zysków materialnych.A co z kobietami, które nie mają objawów ciąży i nie przez zaniedbanie tylko z powodów fizjologicznych nie zgłoszają sie do lekarza? Sa kobiety, które mają normalną miesiączkę, na dodatek długie cykle (ja np. miałam do 40 dni!)???
Ale są kobiety, którym nawet do głowy nie przyjdzie, że mogą być w ciąży i trudno, żeby robiły testy ciążowe.O tym nie pomyślałam, przyznaję rację. Ale 10 tydzień ciąży to jak ma się cykle 40 dniowe i nawet współżyje bez zabezpieczenia to jakieś ryzyko zajścia w ciążę jest. 10 tydzień ciąży to minimalnie 6 tygodni po spodziewanej miesiączce albo jak w Twoim przypadku minimum 4 tygodnie po spodziewanej miesiączce. Testy ciążowe są dostępne i nie są drogie. A jak do lekarza - ginekologa w przychodni nie można się dostać to można iść do rodzinnego albo do szpitala się zgłosić. Wierzę, że przepis ma ma na celu eliminację zachodzenia w ciążę pań z grup patologicznych celem zysków materialnych.
Tak jogurt tylko NATURALNY oczywiście ))) zawiera również te składniki. A spróbujcie w aptece wytłumaczyć może mają pod inną nazwą. W Polsce lactovaginal kupi się tylko w aptece.
Witaj u nas i pisz czesto:-):-):-)Witajcie kobitki,mam termin 10 listopada 2009, mam synka 10 lat hey hey:-)
Ja o tym zawsze marzylam, ale moj maz jest bardzo "ograniczony"na adopcje:-(. Nie wiem, skad w nim taka niechec:---(Mam podobny plan na życie - 2 rodzonych + 1 adoptowane ;-)
cześć mamuśki!!
Ja wróciłam wczoraj z Międzyzdrojów. Pogode mieliśmy cudowną przez cały tydzień. Mój M ciągle na plaży zasłaniał mnie parasolem i parawanami i kazał pić dużo wody więc wróciłam prawie taka sama blada jak pojechałam ) ale przynajmniej leniuchowaliśmy troszkę. No i nie musiałam gotować, wszystko podane na talerzu, chociaż dosyć drogo bo średnio obiad kosztował nas ok 100 zł. No ale wakacje są raz w roku )
też się zastanawiałam nad kupnem tej maści ale nie wiem czy moja mama b edzie mogła mi ją pocztą wysłać....fajna sprawa, w Irlandii pewnie nie ma szans, nawet glupii plyn do hig.int.to jakis unikat, w marketach nie ma!!!! dopiero w aptece dostalam