reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

oj szkoda tego wozka..ale pomysl sobnie ze byc moze byl jakis felerny i moze i dobnrze ze go nie kupiliscie...moze nie byl dla twojej dzidzi przeznaczony i teraz o wiele ladniejszy i lepszy poszukasz:tak:
a ja sie czuje okropnie..upaly..duchota...a tu wakacje dopiero sie zaczynaja 10lipca a 11 lipca moj maly ma urodzinki...jedynie z czego sie ciesze ze juz w piatek bede u lekarza no i moze jak mi bobasek nie wywinie psikusa to wkoncu bede wiedziec czy tam w brzuchalku mam ta moja dziewczyneczke-ksiezniczke mala:)))):-Dno i tak siedze w domu i zdycham za przeproszeniem..nawet dzis obiadu nie gotuje:-pniech sie dzieje co chce:)))

reklama
Ka,,,,,,m masakryczna historia i niewyobrażalna tragedia i przestroga dla nas... Bo gdybyś nie napisała o takim zdarzeniu to ja bym chyba nie wpadła nawet na to, że drzemką mogę stracić szczęście...:-(

Ach dziewczyny ja tez zdycham! Upal u mnie straszny a zapowiadaja wiecej slonca i jeszcze cieplej. Klientek na lato przybywa a ja w tej duchocie przy suszarce non stop. Pot leje sie ze mnie jak ze swini. no ale teraz chlodny prysznic i moge odpoczywac a jutro wolne sobie zrobilam wiec moze przejde sie na jakies zakupy dla siebie bo nie mam w czym chodzic :szok::szok: przegladnelam wczoraj cala szafe i niestety 3/4 za male lub obcisle. Nigdzie nie moge znalezc spodenek do kolana do ktorych moglabym sie zmiescic w te upaly. MASAKRA poprostu!!! A przez wiatraczek mam ciagle bol glowy wiec odpada.

A u nas upalu nie ma...Owszem, jest cieplo, jak raz na jakis czas zaswieci slonce to moze i goraco, ale slonca jest bardzo malo. Chmurzy sie i chmurzy, a nawet padac nie chce. Taka ciezka pogoda...

u nas tez dziś było bardzo słonecznie, ciepło- za ciepło, bo duszno i skończyło się to burzą, a teraz mamy małe ochłodzenie.
a to chmura z nad naszego balkonu

a tak burza nam dowaliła, że studzienki kanalizacyjne wylewały wodę, na podwórku rzekę miałam:szok:
ale już jest o.k.:tak:

jja też bym nie powiedziała że takie coś jest możliwe...
ale teraz napewno będę strasznie ostrożna.....
a jak będzie chciało mi się spać a D będzie w pracy to chyba zadzwonię sobie po koleżanki.....

Ka...M kochana Amolem lub Armatorem sobie posmaruj skronie lub czoło, pomaga:tak:. Wspołczuję Ci tych bóli, bo mnie też jakiś czas męczyły, ale odpukać mam spokój:-)

reklama
a ja dla poprawy samopoczucia umówiłam się na piątek rano do fryzjera i robię się na blond :-) Mąż będzie zachwycony:tak: bo lubi mnie jako blondynkę, a ja jakiś czas temu zrobiłam sobie ciemny kolorek, z czego on nie był zadowolony, ale jakoś to przeżył;-)

Do góry