reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A wczoraj odkryłam, że porzeczki już można konsumować.

Ooooo, ja też chcę porzeczki :tak: U mnie jeszcze nigdzie nie widziałam ale jak dorwę to zjem od razu. Ja w sobotę rzuciałm sie na maliny, które uwielbiam ale niestety nie miały prawie smaku. Ale dziś zakupię bób - już nie moge się doczekać, chociaz nie wiem jak to mój brzusio zniesie :confused:

marta powiem Ci z własnego doświadczenia że jeśli ktoś mówi że chce coś odsprzedać lub pożyczyć to trzeba korzystać odrazu
mimo że nam nie koniecznie się śpieszy
mnie też ktoś coś obiecał i zostałam z niczym:tak:
trudno tak to bywa zwłaszcza z niektórymi w rodzinie

a wózka szkoda ale napewno znajdziecie jakiś inny powodzenia

Ja też codziennie mam świeżą dostawę czereśni (dobrze, że ma nisko zwisające gałęzie, hihi). A wczoraj odkryłam, że porzeczki już można konsumować. Ale zgagę miałam po nich, że szkoda gadać :szok: Zgaga nieważna, ważne witaminy :)

porzeczki i agrest i malinki juz od 3tyg jadam mniam i kwasniejsze tym lepsze:-)

jja o moim samoppoczuciu nie muszę mówić... bo jak zawsze prawie czuję się fatalnie ale prywykłam....
głowa boli , mgdłości poranne utrzymują się jak zawsze conajmniej do 15:dry:

a pięty.... mam trochę twardsze ale nic z tym nie robie bo jestem wiecznie zmęczona:baffled: po prostu nie mam siły

Wróciłam z zakupów - horror !! Pot lał się ze mnie strumieniami. A ludzie jacy wredni dla siebie, co chwila ktoś kogoś wyzywał...
Ale nie o tym chciałam. Podobno w niektórych miastach szkoły rodzenia są refundowane. Zadzwoniłam do poznańskiego NFZu i zapytałam o to, a baba mi na to, że wcale nie, i że mam jej podać konkretny szpital - miasto, ulica, a ona to sprawdzi. Nie wiecie jak to dokładnie jest ? Moze to nie NFZ refunduje ?

Witam :) mogę sie dołączyć? termin mam według OM na 25 listopada :) a w brzuszku najprawdopodobniej jest dziewczynka :)
Jestem młodą mamusią... mam 19 lat i jak widać mam juz malutkiego synka, a teraz jeszcze drugie dziecko... ale ja się bardzo cieszę:) jestem z trójmiasta i mam na imie Weronika :)

witam nową mamusię.... może i jesteś młoda ale napewno jesteś dobrą mamą.....:tak:
możesz się u nas rozgościć....

dziewczyny pomóżcie bo znów się czuję masakrycznie:sad:

i ebuy nie było że was chcę postraszyć ale dzwoniła do mnie mama i opowiadała mi że w moim mieście dziewczyna urodziła dziecko i karmiła piersią....
a po tygodniu podczas karmirnia zasnęła i dziecko się udusiło
[*]
biedne maleństwo..... ja się prawie popłakałam jak mi to mówiła....
a ta dziewczyna bierze teraz jakieś sline leki uspokajające.....:-(
wspólczuję....

reklama
Do góry