reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Madziek, ja też unikam basenu z powodu ewentualnych infekcji, chociaż czytałam wiele postów dziewczyn, które chodzą i nic się nie dzieje. Zresztą słyszałam, że na niektóre baseny nie wspuszczają kobiet w widocznej ciąży bo boją się, że jak np. się poślizgnie i coś sie stanie to będą pociągnięci do odpowiedzialności karnej.
Ja grzecznie poczekam az maluszek będzie mógł chodzić z nami :-)
Ale dyskryminacja! Szok:szok:
Ja planuje wybrać się na basen. Pytałam gina na ostatniej wizycie i nie widzi przeciwskazań.
A z maluszkiem bardzo chętnie bym chodziła, ale niestety nie ma takiego basenu przystosowanego do niemowlaków:-(

A co do horrorów - to ja unikam. Kiedyś dawno obejrzałam i potem sama bałam się do toalety wyjść. Nie wspomnę już o koszmarach. Od tej pory nikt na horror mnie nie namówi.

A teraz zmykam troszkę posprzątać i robię się na bóstwo :-) bo jedziemy wieczorem do znajomych.

Miłego weekendu

reklama
aha czyli do rozinnego [pójdę bo mam wizytę w połowie lipca...
jak ja się cieszę.....:tak:
ogólnie się dentysty nigdy nie bałam....
ale nie wiedziałam że można tak mieć za darmo.... i to jeszcze w ciąży:tak: gdzie w pl płaci się potrójne ceny.....
ok... to jak będzie to możliwe to boiorę się za to :tak:
dziękuję

aha czyli do rozinnego [pójdę bo mam wizytę w połowie lipca...
jak ja się cieszę.....:tak:
ogólnie się dentysty nigdy nie bałam....
ale nie wiedziałam że można tak mieć za darmo.... i to jeszcze w ciąży:tak: gdzie w pl płaci się potrójne ceny.....
ok... to jak będzie to możliwe to boiorę się za to :tak:
dziękuję

Nie ma za co. Mam nadzieje ze w Irlandii tez to obowiazuje i bedziesz mogla porobic z zabkami za darmo :) Powodzenia :-)

dzieki dziewczyny wszystko OK a nwet lepiej niz bylo bo nie wymituje juz od tygodnia :szok::-D ale sie ciesze mam nadzieje ze juz ustalo na dobre.
teraz nadrabiam to co napisalyscie ;-)

Cześć
Już nie mogę doczekać się usg!!! Oby do czwartku...
Mam mrówki dziś często w jednej nodze, ale nie w stopie a jakoś tak blisko skóry, dziwne...
Czasem jak zapomnę i się zerwę z łóżka to też mnie zaboli jakby scięgno czy jajnik, tak na dole. Ale ostatnio jak wstawałam z pozycji leżącej ( wcale nie szybko) to bardzo mnie zabolało

A i poproszę was o wiadomość na priwa od dziewczynek, które znają płeć to na naszej liście napisze i ciekawe czy będzie bardziej różowo czy niebiesko ;-) bo jak na razie to różowo :-D

basen u mnie odpada
biorę dwa razy dziennie luteinę wiadomo dopochwowo więc biegam cały czas z wkładką narazie nie mam co wchodzić do basenu
jak mi lekarz odstawi to będę starała dostać się na jakieś zajęcia dla brzuchatych:tak:

a z dzieckiem powiem Wam że chciałam chodzić z martynią ale okazało się że urodziłam wcześniaka
mała miała problemy z nerkami częste infekcje dróg moczowych więc kategorycznie basen odpadł:-(i to na 2 lata

teraz troszkę mąż nadrabia bo mała bardzo lubi basen więc ją zabiera
i jeszcze jedno jest alergikiem i czasami z powodu problemów ze skórą też nie może chodzić

jeśli nie byłoby żadnych przeciwskazań to napewno chodziłabym z maluszkiem :tak:wydaje mi się że takie dzieci szybciej rozwijają się ruchowo:tak:

reklama
Nie ma za co. Mam nadzieje ze w Irlandii tez to obowiazuje i bedziesz mogla porobic z zabkami za darmo :) Powodzenia :-)
obowiązuje bo pytałam szefowej :-p i też mi powiedziała że mogę sobie takie coś załatwić....:tak:

Ka..M
Jak już to załatwisz lub dowiesz się konkretnie co z tym dentystą to daj znać - ja jakoś nie mam ani czasu ani głowy do tego - powiedzmy że będę polegac no Tobie ;-)
spoko za ok 2 tyg mam wizytę u GP więc będę się pytać co i jak....;-)
a później powiem Ci szczegóły naa ten temat:-D

Do góry