reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

fajnie Wam z tym latem! u nas tylko deszcze, deszcze i deszcze! a jak od rana jest fajnie, to po południu są burze :wściekła/y: a ja bym chciała upalne lato, mimo ciąży! zawsze byłam ciepłolubna i lato to powinno byc lato, a nie coś co lato naśladuje!

miłego dnia!

reklama
Dziś odebrałam wyniki badań moczu i wyszło mi bardzo dużo bakterii, orientuje się któraś z was w tym temacie?
bakterie w moczu w ciązy zdarzają się dość często! ja też mam i z polecenia ginki biorę urosept (to lek ziołowy bez recepty) . miałam bakterie na samym początku ciązy, brałam go wtedy i pomógł, więc mam nadzieję, że i teraz zadziała! wiem, że niekiedy też lekarze zalecają urinal!
na bakterie też dobrze działa natka pietruszki! kup sobie, pokrój i jedz ze wszystkim czym się da! ja też to stosuję! lubię natkę, więc nie ma z tym problemu!
no i sok z żurawin bądź same żurawiny - to z tych naturalnych sposobów.
może skontaktuj się z lekarzem ? bo może on zaleci coś innego?
najważniejsze to zacząć te bakterie leczyć, bo nie leczone mogą doprowadzić do zapalenia pęcherza, a wtedy to już tylko antybiotyk!

ja sie nie moge doczekac jak mi sie urlop w polsce skonczy wczoraj dopiero pierwszy raz odkad przylecialam do polski w poniedzialek przestalo padac na okolo 4 godziny makabra!!!!!!! tylko wyć zostaje:wściekła/y: naszczesci8e juz zalatwilismy prawie wszystko w sprawie slubu ale jutro najgorsze jego rodzice przychodza do moich poznac sie o zgrozo chyba uciekne gdzie pieprzx rosnie bedzie masakra:szok: stresuje sie okropnie!

witam dzieczyny,
ja znowu mam problem. Wczoraj jak wrocilam z pracy, to zauwazylam, ze mam mocno spuchniete stopy - kostek prawie nie widac. Myslalam, ze to normalne, ale po nocy mi nie przeszlo(a z tego co wiem, to chyba powinno). Spuchniete mam tylko kostki - reszta ciala jest normalna:) Czy wie ktoras z was co to moze oznaczac?

Olica-popenklay naczynka dlatego krawilam a do tego jeszcze saczyl mi sie jakis plyn i to byly te wody...

Gie-oska- dziekuje kochana za zainteresowanie mna...nie dobiez tego zle moglabyc zkasowac z tego postu moj numer..telefonu nie to ze niecche zeby ktos do mnie spiasl smski bo jest mi BARDZO milo:tak: TYlko ze wiele ludzi wchodzi na forum i mzoe sobie dopisac moj numer i cos z nim pozniej robic....Jak bys miogla go skasowac....bylabym wdzieczna...BUZKA:)

Witajcie;)

dorwalam od meza na chwilke kompa i pisze wam ze szpitala

DZiekuje z calego serca!!!!za Trzymanie kciukow....i mysli o nas.. BUZiACZKI!!!!!!!!!!!
A u nas lezymy sobie.....mamy kroploweczke....i sie nudzimy....barazie sie dobrze miewamy.....i sie ruszamy.....czesto w brzuszku...

A..i co najwazniejsze chyba jednak nie bedzie to Leonek A Bartek albo Piotrek.... jeszcze nie wiem ale co najwazniejsze TO napewno na 100 procent SYNEK!!!

Bardzo Mocno i goraco was całuje!!

juz usunelam numerek...przepraszam ale nie pomyslalam ze ktos spoza naszego watku moze przechwycic numer!!super ze dobrze sie czujecie i czesciej zabieraj mezowi kompa zeby do nas pisac:-)

a ja wczoraj bylam na czeresniach,malinach,porzeczkach z tesciowa i niej na dzialce alem sie najadlam mniem:-)

kurczę tak to jest jak na forum ostatnio nie ma czasu... :zawstydzona/y: Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka!

Poweselny bałagan trochę się uspakaja. Mam już coraz więcej czasu. Jeszcze tylko sesję zamknąć na amen i mogę cieszyć się wakacjami i planować podróż poślubną.

Mam dzisiaj usg połówkowe... O 10.45. Strasznie się nie mogę doczekać a i moje maleństwo dzisiaj szaleje :-)

Michale Jackson nie żyje
[*]

Dzien dobry
Pogoda i u nas do bani oczywiscie samopoczucie moje tez wlasnie przez ta pogode:-(

Na opuchniete nogi to dobrze oklady zimne robic,zaparzona pokrzywe,stopy do gory,ale jesli ci przez noc nieprzeszlo zadzwonila bym do lekarza i spytala co on o tym sadzi chociaz dla spokoju!!

kurczę tak to jest jak na forum ostatnio nie ma czasu... :zawstydzona/y: Co z Dudziakową? Wszystko już u niej ok? Mam nadzieję, ze wydobrzeje i że z dzidzią wszystko w porządku! Dudziakowa, trzymaj się i wracaj do zdrówka!

Poweselny bałagan trochę się uspakaja. Mam już coraz więcej czasu. Jeszcze tylko sesję zamknąć na amen i mogę cieszyć się wakacjami i planować podróż poślubną.

Mam dzisiaj usg połówkowe... O 10.45. Strasznie się nie mogę doczekać a i moje maleństwo dzisiaj szaleje :-)

Czekamy na nowinki,moze jakas nowa fotka dzidziusia,
A wiesz co juz bedziesz miala,czy masz dzis nadzieje sie dowiedziec lub niespodzianka??
Podroz poslubna fajnie ,a gdzie??

Dudziakowa to super, że wszystko dobrze. I na pewno tak zostanie :-):tak:
Natalunia pisz od razu po usg wyniki :-D

Też słyszałam o Majkelu...W stanach już pewnie jest taka nieoficjalna żałoba...

reklama
przed ciążą miałam więcej problemów z cerą niż teraz. Pryszczy mam mniej, ale za to pojawiły mi się na dekolcie, ale to z powodu nowego balsamu. Włosy też mi szybciej rosną i mniej się przetłuszzają no i nie wypada ich za dużo. Paznokcie rosną mi w zawrotnym tempie!!!

mi tez wllosy sie mniej przetluszczaja i paznokcie sie wzomocnilu=y i sie nie lamia co mnie cieszy:-)

Do góry