xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia Ty jesteś ekspertem w tej dziedzinie, poradź coś proszę: jak się pozbyć łupieżu? Ja też mam strasznie suchą skórę i pewnie stąd ten łupież. Boję się stosować leczniczych szamponów, a te na bazie naturalnych składników nie za bardzo pomagają. Jak nawilżyć skórę głowy?
Bura przedewszystkim napewno nie masz lupiezu. Gdybys miala lupiez to ropialaby Ci skora na glowie, bardzo by Cie swedzialo a nawet krwawilo. No i przedwszystkim nieladnie wtedy by pachnialo.
Skorka ktora widzisz na wlosach w postaci malych bialych plateczkow to nic groznego. Jest to czesto wywolane stresem i hormonami ktore teraz w nas buzuja podwojnie, czesto jest to tez wywolywane przez tabletki anty ale w naszym przypadku to raczej niemozliwe hehe Polecam kupic szampon lub odzywke (maske do wlosow) mietowa lub z wyciagiem eukaliptusa, co poprawi krazenie krwi i zrelaksuje skore na glowie. Najlepiej kupic taka odzywke i nalozyc ja na kilka minut przy kapieli w wannie Niestety jednak napewno nie poprawi to Twojego stanu w 100% Sprobuj moze tez kupic sobie szampon przeciw lupiezowy. jest ich tyle na rynku teraz napewno nie zaszkodza ani Tobie ani maluszkowi a moze pomoga Mam nadzieje ze choc troszke pomoglam:-)