reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mnie się bardziej podoba ta za 449 znaczy nie wiem dokładnie ale ta droższa...
ma ładniejsze kolorki...
nie jest jednolita.... bo takich nie lubię...
i ma więcej dodatków....:tak:]
ale może lepiej przenieś ten temat na zakupki dla mamy io dzidziusia....:happy2:

reklama
nie za bardzo wiem na jakim watku o tym napisac ale powiedzcie mi co sadzicie o szkole rodzenia?? czy bedziecie sie zapisywac?? no i w którym tygodniu sie za to zabrac jakby co??

Jest wątek o szkole rodzenia ;-) Ja się zapisuję

Moje przeziębienie już przechodzi. Katar ustał (po 2 dniach, co jest dziwne...), tylko kaszel i ból glowy został. Nos nadal mam zatkany tak w średnim stopniu, ale na szczęście nie zużywam już tony chusteczek higienicznych! Tylko teraz te puchnące nogi... Wczoraj poćwiczyłam sobie 15 minut przed snem, to wstawałam na siusiu może z 3 razy w nocy...

ja tez ostatnimi czasy miewam głupie sny - jakies beznadziejne i jak wstaje siku w nocy to pod nosem sie z nich smieje ale jak juz wstane rano i hce je powtórzyc mijemu R to nie pamietam... No i ten moj problem ze spaniem nie zawsze ale czesto sie budze i nie moge sapac. Poszłam juz za Wasza rada i spie tez na prawym boku no ale nie zawsze pomaga...
Mma tez pytanko w którym tygodniu a moze juz zaczełyście czuc Wasze malenstwo-ja wyczytałam w jakiejs gazecie ze podobno ok 20 jezeli pierworódka a 16-18 jezeli nie.... Czy to prawda... Ja nadal czekam....
ja w pierwszej ciązy poczółam w 15 tc, a tteraz dopiero w 16 tc, więc też mijam się ze statystyką

nie za bardzo wiem na jakim watku o tym napisac ale powiedzcie mi co sadzicie o szkole rodzenia?? czy bedziecie sie zapisywac?? no i w którym tygodniu sie za to zabrac jakby co??
ja byłam poprzednim razem. Kosztowąła u mnie 350zł i prowadziła ja siostra przełożona i to zagwarantowwało mi miejsce w szpitalu. W sumie zadowolona jestem. W niektórych dużych miastach jjest za darmo, więc na pewno warto iść. Ale jak trzeba płacić, a nie bardzo ma się kasę tolepiej wydac ją na coś innego. Nie to że mam cos przeciwko ale nie jest to konieczne.

my też mamy 2 wejścia ale nie mogę znależć moich słuchawek od mp4:-p więc korzystamy z jednych

ja poczułam pierwszy raz w ok 14-15tyg ale tylko tam w środku bo jak już pisałam na zewnątrz jeszcze nie chce kopać....:-(;-)
u mnie tez na zewnątrz nie czuć. Nawet nie wiem kiedy to powinno zastąpić. Pewnie u mnie później, bo gruba jestem

kilolek dzieki zorientuje sie jak to wygląda u mnie i zobacze....

natalunia
no niestety nie zauważyłam tego wątku wiec wcisnęłam sie z nim tutaj:-) dobrze ze przeziebienie Ci mija trzymaj sie zdrowo...

Tak przegladam tą posciel (udalo mi sie wejsc wreszcie na allegro) i ceny amy strasznie poszly do gory. Ale znalazlam tez taka, co myślicie??
MY-SWEET-BABY posciel 12cz do lozeczka 140cm serca (665596543) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem za tymi jasnymi kolorami. Chociaz spodziewamy sie chlopca, to jakos nie przypadla mi do gustu niebieska posciel.

Zobacz sobie jeszcze tą. Na punkcie tej zwariowalam, ale wlasnie troche ich ceny mnie odstraszyly. Choc z drugiej strony, jak sobie pomyske ze to nasza pierwsza dzidzia i pewnie jedyna, bo nie chcialabym wiecej, to mozna zaszalec...
AMY POSCIEL DZIECIECA SWEET BABY lozko140/70 12 cz (667347197) - Aukcje internetowe Allegro
sliczna ta posciel ale jak dla mnie za duzo kosztuje!!i tez jestem za aby takie zakupowe rzeczy na naszym watku zakupowym pokazywac:-)
No ale jak Ty nie planujesz wiecej bejbikow to mozesz raz zaszalec:-)

nie no jasne, jestem laską w rozmiarze 46 :-);-)
mazy mi sie powrót do 36, albo chociaż 40

Kilolek nie jest zle! A rozmiarami sie nie sugeruj. Ja mam 42 a nie wygladam na taki. kapke tylka i trza isc o rozmiar wyzej. ale przynjamniej jest za co chwycic :-):-)
Zreszta wszystkie widzialysmy Twoje zdjecie i wygladasz superancko :)

reklama
Witacjcie;)

dzis dostalam....krwotoku rnao i wyladowalam w szpitalu...no i wsumie do nego wracam..zaraz...przyszlam po rzeczy... dziewczny trzymajcie za nas kciuki podpbno mam tam byc przez cale wakacje zoabczy sie co to bedzie....:szok:

ehhh mam dolka napsiam do Gie-oski moj nuer zeby wam podalwa co u mnie....od czasu do czasu..

buziaki:)
kurcze dopiero teraz zauwazylam a co sie dokladnie stalo? Biedna mam nadzieje ze wszystko bedzie okej trzymam kciuki za ciebie i malenstwo!!!!Duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(

Do góry