kaśka k
Fanka BB :)
dudziakowa trzymajcie się :-(
musi być dobrze
musi być dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz sobie jeszcze tą. Na punkcie tej zwariowalam, ale wlasnie troche ich ceny mnie odstraszyly. Choc z drugiej strony, jak sobie pomyske ze to nasza pierwsza dzidzia i pewnie jedyna, bo nie chcialabym wiecej, to mozna zaszalec...Piękna ta pościel. Prześliczna...:-)Też sobie taką kupię... Z tymi tęczowymi boczkami - pierwszą lub drugą...
my też mamy 2 wejścia ale nie mogę znależć moich słuchawek od mp4 więc korzystamy z jednychHihi Kam ja mam detektor na 2 pary sluchawek a wsumie i tak jednej tylko uzywam bo moj K nie ma zbytnio czasu na sluchanie, ale za to sam przystawia uszko i czeka az zaburczy hehhe :-):-)
ja poczułam pierwszy raz w ok 14-15tyg ale tylko tam w środku bo jak już pisałam na zewnątrz jeszcze nie chce kopać....:-(;-)Helenko ja poczulam pierwszy raz maluszka w 13tyg co wydawalo mi sie poprostu niemozliwe i myslalam ze to napewno jelita albo ze mam 2 w brzusiu, na USG kiedy okazalo sie jednak ze jest jedno spytalam czy to mozliwe ze czuje maluszka a ta babka powiedziala ze wszystko mozliwe.
Moja kolezanka zas dopiero w 24/25 tyg dzidzie poczula!
I jak tu sie statystyk trzymac.
Nie martw sie i na Ciebie czas przyjdzie, a moze czujesz a nawet nie wiesz ze to dzidzia :-):-):-):-)