reklama
a ja dzis zjezdzilam pol miasta o 6 rano w poszukiwaniu aspiryny, bo przyszlam pozegnac sie przed praca,a moj mial bole klatki piersiowej. do pracy nie poszlam, pewnie mnie zabija, juz mi sie wszystkiego odechcialo, bo dzis bardzo dlugi i wazny dzien, jak nie urok ro sraczka , nie wspomne nawet,ze oczywiscie na pogotowie " nie ma potrzeby jechac, bo on wie, co to jest" 

Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
BanAna to zdrowia dla Twojego 
A u nas białooooooooooooo ze hoho, to się pogoda wzięła do roboty w nocy
No i mam teraz takiego Marcelka co skacze od 6 rano przy drzwiach balkonowych bo on chce łopatą odgarniać śnieg.......... i co ja mam z tym koziołkiem zrobić ??
Chyba nie mam wyjścia
;-)

A u nas białooooooooooooo ze hoho, to się pogoda wzięła do roboty w nocy

No i mam teraz takiego Marcelka co skacze od 6 rano przy drzwiach balkonowych bo on chce łopatą odgarniać śnieg.......... i co ja mam z tym koziołkiem zrobić ??

BanAna - trzymaj się... oby wszystko było ok.
Mama - to Marcela w ciepłe ciuchy i niech odśnieża

Moje też zachwycone zasypanym domkiem na ogródku... mnie raczej nie do śmiechu, bo miałam zabezpieczyć go na zimę, a tak to nie wiem kiedy, jak to zrobimy.
Mama - to Marcela w ciepłe ciuchy i niech odśnieża

Moje też zachwycone zasypanym domkiem na ogródku... mnie raczej nie do śmiechu, bo miałam zabezpieczyć go na zimę, a tak to nie wiem kiedy, jak to zrobimy.

Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
E tam bez paniki od wtorku ma byc poprawa pogody i póki co do 10-tego ma być bez śniegu .....
kilolek
podwójna listopadowa mama
BanAna zdrowia dla Twojego
u nas tez szpitala ciąg dalszy. jutro oczywiscie do przedszkola nie ida, znów. W całym październiku byli chyba 6 dni
i do lekarza trzeba isc. Ja tez musze, bo chyba mam angine, raczej na pewno nawet
Ana u nas tez wszystko zostało na ogrodzie. Basen sie suszy na trzepaku a trampolina nawet nie ruszona, nie wiem jak to bedzie, bo przciez trzeba to wysuszyc nim sie to zlozy i schowa.
u nas tez szpitala ciąg dalszy. jutro oczywiscie do przedszkola nie ida, znów. W całym październiku byli chyba 6 dni

Ana u nas tez wszystko zostało na ogrodzie. Basen sie suszy na trzepaku a trampolina nawet nie ruszona, nie wiem jak to bedzie, bo przciez trzeba to wysuszyc nim sie to zlozy i schowa.
Banana zdrówka dla Twojego!!!
Kiloleki dla Twoich maluchów też!
U nas zmiana czasu właściwie niezauważona, dzieci wstały ok 9.30 nowego czasu, no ale spały godzinę dłużej, tylko o tym nie wiedzą
Wczoraj po obiedzie wpadli znajomi z dziećmi, ich dwulatek to prawdziwy huragan, a 5-miesięczniak siłacz
turlał się po podłodze w tą i z powrotem i trochę pełzał. Za to z butelki nie chce pić i mama ma mega problem bo chce też już go powoli odstawiać ;-) a że Marta miała podobny problem i rozwiązała go butelką to podpowiedziałam jej żeby też kupiła butelkę z TT
och, cóż ja bym bez naszego forum zrobiła
a tak mogę dawać różne rady

Wieczorem dzieci w łóżkach, my już też szykujemy się do spania, a tu nagle tel, A otwiera drzwi i wpadają jego brat z żoną i nasz przyjaciel
z prezentem dla mnie, bo w zeszłym tyg nie mogli przyjść ;-) wogóle się ich nie spodziewałam! no i poimprezowaliśmy do 1 w nocy, głowa mi dziś pęka, ale super niespodzianka :-)
My szykowaliśmy się na spacer do parku bo piękna pogoda, nie minęło 5 minut, nadciągnęły czarne chmury i leje
chyba skończy się na zamkniętym placu zabaw....
Kiloleki dla Twoich maluchów też!
U nas zmiana czasu właściwie niezauważona, dzieci wstały ok 9.30 nowego czasu, no ale spały godzinę dłużej, tylko o tym nie wiedzą

Wczoraj po obiedzie wpadli znajomi z dziećmi, ich dwulatek to prawdziwy huragan, a 5-miesięczniak siłacz

Wieczorem dzieci w łóżkach, my już też szykujemy się do spania, a tu nagle tel, A otwiera drzwi i wpadają jego brat z żoną i nasz przyjaciel

My szykowaliśmy się na spacer do parku bo piękna pogoda, nie minęło 5 minut, nadciągnęły czarne chmury i leje

Witam,
Banana zdrowia dla Twojego i cierpliwości dla Ciebie
Kilolek dla Was również ;-)
Wojtek spal dzisiaj o dziwo godzinę dłużej
co mnie bardzo cieszy. Teraz znowu drzemka a ja odpoczywam, jutro Kuba z mężem wracają. Jakoś mi tęskno
i cicho straszniew domu. Wczoraj zrobiłam porządek w szafir w sypialni i trochę się uzbierało do wyrzucenia. Juz 4 duże pudla odlozylam za małych ubranek Wojtusia, aż żal ze tak rośnie szybko
Banana zdrowia dla Twojego i cierpliwości dla Ciebie

Kilolek dla Was również ;-)
Wojtek spal dzisiaj o dziwo godzinę dłużej

reklama
Mama - mam nadzieję, że stopnieje i się zrobi cieplej , bom nieprzygotowana zupełnie do takich temperatur i śniegu;-)
Kikolek - ale Was ten rok szkolny chorobowo rozkłada.
My mieliśmy to samo zeszłego roku, więc wiem jak to człowieka psychicznie wykańcza, a przy tym szybciej się łapie choróbska. Zdrowia!!!!!
Dziunka - niespodzianka ekstra...
Polaa - przynajmniej trochę możesz odpocząć i skupić się na Wojtku;-), tęsknota wiadomo, że jest.
Moje dziś są nad wyraz energiczne.. ehhh
Kikolek - ale Was ten rok szkolny chorobowo rozkłada.

Dziunka - niespodzianka ekstra...
Polaa - przynajmniej trochę możesz odpocząć i skupić się na Wojtku;-), tęsknota wiadomo, że jest.
Moje dziś są nad wyraz energiczne.. ehhh