reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja chce snieeeg, tylko musze zimowki kupic. bo u nas na razie wprawdzie slonce, ale bardzo zimny wiatr wial brrr.....
gosiulku pieknie masz za oknem. i zazdroszcze wlasnego domku

reklama
a ja dzis zjezdzilam pol miasta o 6 rano w poszukiwaniu aspiryny, bo przyszlam pozegnac sie przed praca,a moj mial bole klatki piersiowej. do pracy nie poszlam, pewnie mnie zabija, juz mi sie wszystkiego odechcialo, bo dzis bardzo dlugi i wazny dzien, jak nie urok ro sraczka , nie wspomne nawet,ze oczywiscie na pogotowie " nie ma potrzeby jechac, bo on wie, co to jest" :wściekła/y:

BanAna to zdrowia dla Twojego :tak:

A u nas białooooooooooooo ze hoho, to się pogoda wzięła do roboty w nocy :-p
No i mam teraz takiego Marcelka co skacze od 6 rano przy drzwiach balkonowych bo on chce łopatą odgarniać śnieg.......... i co ja mam z tym koziołkiem zrobić ?? :-D Chyba nie mam wyjścia :shocked2:;-)

BanAna - trzymaj się... oby wszystko było ok.
Mama - to Marcela w ciepłe ciuchy i niech odśnieża:-D:-D
Moje też zachwycone zasypanym domkiem na ogródku... mnie raczej nie do śmiechu, bo miałam zabezpieczyć go na zimę, a tak to nie wiem kiedy, jak to zrobimy.:zawstydzona/y:

BanAna zdrowia dla Twojego

u nas tez szpitala ciąg dalszy. jutro oczywiscie do przedszkola nie ida, znów. W całym październiku byli chyba 6 dni :dry: i do lekarza trzeba isc. Ja tez musze, bo chyba mam angine, raczej na pewno nawet

Ana u nas tez wszystko zostało na ogrodzie. Basen sie suszy na trzepaku a trampolina nawet nie ruszona, nie wiem jak to bedzie, bo przciez trzeba to wysuszyc nim sie to zlozy i schowa.

Banana zdrówka dla Twojego!!!

Kiloleki dla Twoich maluchów też!

U nas zmiana czasu właściwie niezauważona, dzieci wstały ok 9.30 nowego czasu, no ale spały godzinę dłużej, tylko o tym nie wiedzą:-D

Wczoraj po obiedzie wpadli znajomi z dziećmi, ich dwulatek to prawdziwy huragan, a 5-miesięczniak siłacz:szok: turlał się po podłodze w tą i z powrotem i trochę pełzał. Za to z butelki nie chce pić i mama ma mega problem bo chce też już go powoli odstawiać ;-) a że Marta miała podobny problem i rozwiązała go butelką to podpowiedziałam jej żeby też kupiła butelkę z TT :tak: och, cóż ja bym bez naszego forum zrobiła:-p:-D a tak mogę dawać różne rady:-D:-D:-D

Wieczorem dzieci w łóżkach, my już też szykujemy się do spania, a tu nagle tel, A otwiera drzwi i wpadają jego brat z żoną i nasz przyjaciel :-D z prezentem dla mnie, bo w zeszłym tyg nie mogli przyjść ;-) wogóle się ich nie spodziewałam! no i poimprezowaliśmy do 1 w nocy, głowa mi dziś pęka, ale super niespodzianka :-)

My szykowaliśmy się na spacer do parku bo piękna pogoda, nie minęło 5 minut, nadciągnęły czarne chmury i leje:szok: chyba skończy się na zamkniętym placu zabaw....

Witam,

Banana zdrowia dla Twojego i cierpliwości dla Ciebie :tak:

Kilolek dla Was również ;-)

Wojtek spal dzisiaj o dziwo godzinę dłużej:tak:co mnie bardzo cieszy. Teraz znowu drzemka a ja odpoczywam, jutro Kuba z mężem wracają. Jakoś mi tęskno :zawstydzona/y:i cicho straszniew domu. Wczoraj zrobiłam porządek w szafir w sypialni i trochę się uzbierało do wyrzucenia. Juz 4 duże pudla odlozylam za małych ubranek Wojtusia, aż żal ze tak rośnie szybko

reklama
Mama - mam nadzieję, że stopnieje i się zrobi cieplej , bom nieprzygotowana zupełnie do takich temperatur i śniegu;-)
Kikolek - ale Was ten rok szkolny chorobowo rozkłada.:szok: My mieliśmy to samo zeszłego roku, więc wiem jak to człowieka psychicznie wykańcza, a przy tym szybciej się łapie choróbska. Zdrowia!!!!!
Dziunka - niespodzianka ekstra...
Polaa - przynajmniej trochę możesz odpocząć i skupić się na Wojtku;-), tęsknota wiadomo, że jest.
Moje dziś są nad wyraz energiczne.. ehhh

Do góry