reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kilolku pochwal się kurtką

Mówię Ci co teraz za buty sprzedają, normalnie mają wbudowaną szybkość:-D

No to i już na Kaszubach sypie:szok:, ale się rozkręca:szok:

Buty jak nic się przydadzą na jutro:tak:.

Pamiętacie o zmianie czasu?

reklama
że i ja wspomne o pogodzie jak juz wszyscy nawijają..
5rano - -2stC
9rano - 0stC
12-14 +18stC(!) do 20stC w slońcu
17:00 +10stC
20:30 +6stC

Rozwaliła mnie ta rozpiętość temperaturowa - biorąc pod uwagę że to dopiero koniec października to coś czuję że kolejna "zima stulecia" nam się szykuje.. :-p

p.s. - no i dzisiaj śpimy godzinę dłużej.. :tak:

Jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu bo bardzo lubię zimę, mrozy, jak pada śnieg itp. :tak: U nas dzisiaj zimno bo mocno wiało ale słoneczko świeciło cały dzień. Ciekawe kiedy u nas będzie śnieg i czy w ogóle będzie. Mam nadzieje, ze tak. Oby był w Polsce za dwa tygodnie jak polecimy to Kuba będzie miał radochę.

reklama
Cze
wybraiśmy się dziś na delikatne zakupy... kosmos ogólny, bo breja pod nogami, a ja właśnie w adidaskach:szok::szok:
A teraz jak widzę to mamy cudo zimę październikową ... ogródek pokryty śniegiem bosssko wygląda, ale zaaaa wcześnie.:wściekła/y:
To tak tyle ode mnie.
Gosiulek - cudo widoki.
Kikolek - oby kurtka była ciepła.;-)
Etna - powiadasz , że co czarne to szybkie:-D:-D, dlatego podświadomie nie chcę czarnej kurtki;-)
I koniec mojej zasobności pamięci. Niedawno się obudziliśmy, więc jeszcze do końca z oszołomienia wyjść nie mogę.

Do góry