Oj ja mimo że po Julce mam sporo ciuchów, to teraz np musiałam kupić Asi na 98 dosłownie wszystko od bluzek po portki, a urodzone obie zimą. Dziś kupiłam pidżamki na innym forum i to chyba już wszystko.
A co do spodni - wiecie że ta mała maszkara za nic nie chce ogrodniczek??? Kupiłam fajne od Anian i za nic Asi nie mogę do nich przekonać. Raz nawet pół dnia je nosiła ale gdzie tam, jak sobie przypomniała tak zdjęła...
U nas jednak rajstopy nie stanowią żadnego problemu przy zabawie czy sikaniu
jestem ich gorącą zwolenniczką haha i młoda chyba też
ale getry rajstopowe u nas tez w użytku
Ciągle się za psem rozglądam, a go nigdzie nie ma. Nerwowe tiki mi zostały, co chwilę oglądam się czy co on robi, czy czegoś nie gryzie. A mi zdradził tajemnicę i mój brat dziś oświadcza się dziewczynie na promie :-) :-)
A co do spodni - wiecie że ta mała maszkara za nic nie chce ogrodniczek??? Kupiłam fajne od Anian i za nic Asi nie mogę do nich przekonać. Raz nawet pół dnia je nosiła ale gdzie tam, jak sobie przypomniała tak zdjęła...
U nas jednak rajstopy nie stanowią żadnego problemu przy zabawie czy sikaniu

Ciągle się za psem rozglądam, a go nigdzie nie ma. Nerwowe tiki mi zostały, co chwilę oglądam się czy co on robi, czy czegoś nie gryzie. A mi zdradził tajemnicę i mój brat dziś oświadcza się dziewczynie na promie :-) :-)
Ostatnia edycja: