reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Oj ja mimo że po Julce mam sporo ciuchów, to teraz np musiałam kupić Asi na 98 dosłownie wszystko od bluzek po portki, a urodzone obie zimą. Dziś kupiłam pidżamki na innym forum i to chyba już wszystko.

A co do spodni - wiecie że ta mała maszkara za nic nie chce ogrodniczek??? Kupiłam fajne od Anian i za nic Asi nie mogę do nich przekonać. Raz nawet pół dnia je nosiła ale gdzie tam, jak sobie przypomniała tak zdjęła...

U nas jednak rajstopy nie stanowią żadnego problemu przy zabawie czy sikaniu:-pjestem ich gorącą zwolenniczką haha i młoda chyba też:cool2: ale getry rajstopowe u nas tez w użytku:tak:

Ciągle się za psem rozglądam, a go nigdzie nie ma. Nerwowe tiki mi zostały, co chwilę oglądam się czy co on robi, czy czegoś nie gryzie. A mi zdradził tajemnicę i mój brat dziś oświadcza się dziewczynie na promie :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
DZIUNKA ale romantyczne oświadczyny.............. niczym tytanik- oby tylko tak się nie skończyły te zaręczyny.;-)

A u nas Igor nie znosi rajtek, kalesonek czy tym podobnych....i dzis nawet chciał iść na pole w samych majtasach......ba nawet mi zwiał do garażu i całe szczęście że drzwi były na klucz zamknięte bo pewnie na bosaka i z gołymi girami musiałabym go do domu zaciągać.:happy2:
Natomiast Julia praktycznie codziennie chodzi w rajtach i spódniczkach choć dalej ma problem z rana by te rajtuzy dobrze ubrać- mota się , kręci i rozgląda i trzeba jej pomagać.

ja z ubraniami już zaczynam mieć problem
bo Emi z zimy a Helka lato
i teraz na zime mam mało ubrań dla Helki
Ei dostaje ubrania po szwagierki córce,ale też są za duża i ona tez z lata (zaczęła nam dawać dopiero jak jej córka skończyła 3 lata)
a że Emi suchelec to jeszcze wszystko duże.....
a Helka w te ciuchy pewnie wejdzie w wieku 2 lat....
wiec muszę zawsze cos dokupić......

kilolek już doczytałam ;-)
a mi się rozchodziło raczej o rzeczy typu , sterylizator , huśtawka czy leżaczek ;-) , bo z ciuchami to różnie - po Kubie mało rzeczy pasuje na Lene bo ona jest mniejsza niż on w tym czasie poza tym kolory czy fasony były w większości chłopięce :tak:

Cze
wczoraj byliśmy wyjechani, więc nadrabiam zalegości, ale... rodzinka truje tyłeczek, więc co przeczytam zapominam i tak w kółko Macieju... ehhh
Padał u nas przez moment śnieg, wiatr duje, wychodzić z domu się nie chce, ale trzeba.:zawstydzona/y:
Wpadnę potem.;-)

reklama
U mnie też biało od północy i -4:tak: I też wieje, chyba jednak założę dzieciom zimowe ciuchy szybciej niż mi się wydaje;-)

Dom cały pogrążony we śnie... sąsiedzi walili młotkiem po północy ;-) w sumie krótko, ale na tyle długo by nas obudzić:-p

Ciekawe kiedy laski się obudzą bo po mięcho trzeba iść. Miałam dziś z mamą zrywać jabłka w sadzie, ale że Miłek zakatarzony to pewnie trzeba będzie to przełożyć, choć skoro mróz to i zbierać trzeba.

Do góry