reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
na spacerze było dziś przeraźlwie zimno. Antoni już dogorywa w łózku a ja marzę o ciszy;-)
Antoni nauczył się w przedszkolu magicznego "Nie słyszę" i tak reaguje na każdą moją prośbę.. szału można dostać dosłownie
Antoni nauczył się w przedszkolu magicznego "Nie słyszę" i tak reaguje na każdą moją prośbę.. szału można dostać dosłownie
gosiulek73
mama K&K&A
U na też dziś bardzo zimno.
Pathanka ja też zazdroszczę pracy w księgarni.
Niech Ci się tam dobrze pracuje.
Kacper jest ostatnio tak strasznie nieznośny szczególnie jak tata jest w domu że trudno to znieść.Wszystko musi być tak jak on chce.
Pathanka ja też zazdroszczę pracy w księgarni.
Niech Ci się tam dobrze pracuje.
Kacper jest ostatnio tak strasznie nieznośny szczególnie jak tata jest w domu że trudno to znieść.Wszystko musi być tak jak on chce.
sawi
szczęśliwa żona i mama
wow,fajnie maszło matko, zamawiałam zakupy przez neta, jak zwykle zajeło mi to ponad godzinę..
Ale przynajmniej przywiozą do domu
ja tez bym chciała teraz w czasie remontu zamawiać do domu bo wychodzić sie nie chce bo człowiek non stop ufajdany w pyle,ale nie ma u mnie na "wsi" sklepu z ktorego mogę zamówić ....
no chyba że nie wiem nawet o tym
lecę do sklepu po farby
kilolek
podwójna listopadowa mama
a skąd zamawiasz?ło matko, zamawiałam zakupy przez neta, jak zwykle zajeło mi to ponad godzinę..
Ale przynajmniej przywiozą do domu
a jest sawi, jest! nie doceniasz naszej wsi :-) a.pl
aga4444 ortopeda powiiedzial, ze on nic w ręce niepokojącego nie widzi. Ja sobie tlumaczę, ze to "problem z glową" za mocno się stara dlatego zaciska lapkę jak wycina czy rysuje albo brak wprawy bo jednak ne lubi tergo robic. Ale tak w badaniu bylo ok, ze stopą też. Ortopeda żadnego problemu z napięciem nie widzi.
Ale będę dalej masować, bo nie zaszkodzi a moze pomoze. Takze nadal chętna jestem jak znajdziesz chwilę
na spacerze było dziś przeraźlwie zimno. Antoni już dogorywa w łózku a ja marzę o ciszy;-)
MARTOLINKA a nie wkłada jeszcze przy tym palców do uszu? bo u nas to już norma i jeszcze odwrót na pięcie.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
MARTOLINKA a nie wkłada jeszcze przy tym palców do uszu? bo u nas to już norma i jeszcze odwrót na pięcie.
jeszcze nie , ale widzę , ze to kwestia czasu;-)
My też wymarzliśmy na spacerze, a później Jaśo okupował piaskownice na podwórku, ale wyszedł do niego dziadek.
GOSIULEK jasiek ostatnio też jest nieznośny to chyba kolejna faza buntu. Boczy się na tatę, jak chce go wziąść na ręce to mówi asio. Nie chce sprzątać zabawek, ale wzięłam się na sposób te co leża na podłodze na jego oczach sprzątam i wynoszę na ganek mówic, że wywaliłam je do spalenia. Po twóch takich próbach teraz sprząta migiem. Może to niewychowacze ale juz mi brak sił.
MARTOLINKA to ci Antoniusz takie smaczki szybko podłapują. Pozostaje nam cierpliwość.
GOSIULEK jasiek ostatnio też jest nieznośny to chyba kolejna faza buntu. Boczy się na tatę, jak chce go wziąść na ręce to mówi asio. Nie chce sprzątać zabawek, ale wzięłam się na sposób te co leża na podłodze na jego oczach sprzątam i wynoszę na ganek mówic, że wywaliłam je do spalenia. Po twóch takich próbach teraz sprząta migiem. Może to niewychowacze ale juz mi brak sił.
MARTOLINKA to ci Antoniusz takie smaczki szybko podłapują. Pozostaje nam cierpliwość.
U nas gdy młoda nie chce czegoś usłyszeć (bądź zrozumieć hehe) to powtarza po każdym naszym słowie/zdaniu tępe "CIOOOO??" I tak w nieskończoność. Już później to się razem śmiejemy z bezsilności
Julia to już wyższa szkoła jazdy, opanowała technikę niesłyszenia rodziców do perfekcji;-) dopiero jak jej się wydrę niedaleko ucha to zajarzy łaskawie
Albo budzi się po 15 minutach i pyta czy coś mówiłam (ale ja mam tak samo jak A do mnie mówi )
reklama