reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Hej wszystkim :-) U nas dziś cieplutko, sloneczko swieci, pieknie :-D:-D

Pathanka gratulacje pracy
Pola na pewno bedziesz tesknic, ale dasz rade, odpocznij ;-)
Tunczyki współczuje

No i nie wiem co dalej komu odpisać:zawstydzona/y:

reklama
na spacerze było dziś przeraźlwie zimno. Antoni już dogorywa w łózku a ja marzę o ciszy;-)

Antoni nauczył się w przedszkolu magicznego "Nie słyszę" i tak reaguje na każdą moją prośbę.. szału można dostać dosłownie

U na też dziś bardzo zimno.

Pathanka ja też zazdroszczę pracy w księgarni.
:tak:Niech Ci się tam dobrze pracuje.
Kacper jest ostatnio tak strasznie nieznośny szczególnie jak tata jest w domu że trudno to znieść.Wszystko musi być tak jak on chce.:wściekła/y:

ło matko, zamawiałam zakupy przez neta, jak zwykle zajeło mi to ponad godzinę..
Ale przynajmniej przywiozą do domu :D
wow,fajnie masz
ja tez bym chciała teraz w czasie remontu zamawiać do domu bo wychodzić sie nie chce bo człowiek non stop ufajdany w pyle,ale nie ma u mnie na "wsi" sklepu z ktorego mogę zamówić ....
no chyba że nie wiem nawet o tym

lecę do sklepu po farby

ło matko, zamawiałam zakupy przez neta, jak zwykle zajeło mi to ponad godzinę..
Ale przynajmniej przywiozą do domu :D
a skąd zamawiasz?

a jest sawi, jest! nie doceniasz naszej wsi :-) a.pl

aga4444 ortopeda powiiedzial, ze on nic w ręce niepokojącego nie widzi. Ja sobie tlumaczę, ze to "problem z glową" za mocno się stara dlatego zaciska lapkę jak wycina czy rysuje albo brak wprawy bo jednak ne lubi tergo robic. Ale tak w badaniu bylo ok, ze stopą też. Ortopeda żadnego problemu z napięciem nie widzi.
Ale będę dalej masować, bo nie zaszkodzi a moze pomoze. Takze nadal chętna jestem jak znajdziesz chwilę

na spacerze było dziś przeraźlwie zimno. Antoni już dogorywa w łózku a ja marzę o ciszy;-)

Antoni nauczył się w przedszkolu magicznego "Nie słyszę" i tak reaguje na każdą moją prośbę.. szału można dostać dosłownie

MARTOLINKA a nie wkłada jeszcze przy tym palców do uszu? bo u nas to już norma i jeszcze odwrót na pięcie.:tak::eek:

My też wymarzliśmy na spacerze, a później Jaśo okupował piaskownice na podwórku, ale wyszedł do niego dziadek.

GOSIULEK jasiek ostatnio też jest nieznośny to chyba kolejna faza buntu. Boczy się na tatę, jak chce go wziąść na ręce to mówi asio. Nie chce sprzątać zabawek, ale wzięłam się na sposób te co leża na podłodze na jego oczach sprzątam i wynoszę na ganek mówic, że wywaliłam je do spalenia. Po twóch takich próbach teraz sprząta migiem. Może to niewychowacze ale juz mi brak sił.

MARTOLINKA :-D:-D to ci Antoniusz takie smaczki szybko podłapują. Pozostaje nam cierpliwość.

U nas gdy młoda nie chce czegoś usłyszeć (bądź zrozumieć hehe) to powtarza po każdym naszym słowie/zdaniu tępe "CIOOOO??" I tak w nieskończoność. Już później to się razem śmiejemy z bezsilności:-D

Julia to już wyższa szkoła jazdy, opanowała technikę niesłyszenia rodziców do perfekcji;-) dopiero jak jej się wydrę niedaleko ucha to zajarzy łaskawie:-D
Albo budzi się po 15 minutach i pyta czy coś mówiłam (ale ja mam tak samo jak A do mnie mówi :-D )

reklama
Do góry