reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

witam wieczornie
nie mam siły i czasu nadrobić co pisałyście
remont dalej trwa...i narazie końca nei widac
jedynie to że ściana wybita cała i meble już kupione

reklama
Etna, Ala chodzi do żłobka z plecakime w którym ma 4 pluszaki, czasami do tego jeszcze wózek z 2 kolejnymi, bpo musi jechac misio, z siositrą, mamą ciocią itd.. :)

To mnie pocieszyłaś :baffled::laugh2::baffled:, to my te misie chyba na taczke spakujemy:-p

Sawiiiii glowa do góry pomysl sobie ze remont sie kiedys skonczy:tak: ten dzien nadejdzie zobaczysz

:szok: może Ty w ciązy jesteś???? ;-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kurna to niech mi dadzą, ja wychowam

Jacku fakt sztuzna macica jest śmieszna choc ie koniecnzie zabawna ale w tym artykule co innego jest oburzające
"Naukowcy doszli do wniosku, że rodzice mają prawo decydować o życiu nowo narodzonego dziecka, ponieważ nie jest ono jeszcze osobą. W ten sposób pozbawianie życia kalekich lub chorych noworodków byłoby według nich, moralnie dopuszczalne. Pomysł eliminowania dzieci z wadami genetycznymi, nieujawnionymi w trakcie badań prenatalnych, nazywają „aborcją po urodzeniu” i dowodzą, że jest ona tak samo uzasadniona, jak usuwanie ciąży."

Widzisz o tym właśnie napisałem później, 50-60 lat temu był to dowód na zbrodniczość hitlerowców a teraz proszę!

Z kręgosłupem Miriam też tak było, zrobili przegląd w szkole no i miała niby krzywy poszliśmy do jakiegoś dobrego gościa co raz na tydzień przyjmował w Częstochowie i okazało się OK.

Agrafka to czadowo musicie wyglądać z takim bagażem:-)

Etna nie wiem czy świat jest gotów na dwóch takich jak ja.

Wlasnie kupilam bilety mężowi i Kubie do Polski od 22 do 25 marca, niby krotko ale ja juz sie martwie jak wytrzymam bez Mlodego 3 dni:zawstydzona/y:
Ja juz nie lece przed porodem, nie ryzykuje a po drugie nie mam nawet ochoty:no:
a chcialam, zeby Kube jeszcze babcia i tata Piotrka zobaczyli:tak: bo tesciowa to byla niedawno:-D a udalo sie w miare tanio wiec spoko.
Tylko teraz mam mieszane uczucia, przeciez ja Go najdluzej kilka godzin nie widzialam, pewnie to glupie ale na pewno będę tesknic i beczec:-:)zawstydzona/y:

Cze
oczywiście jestem w stanie w domu Was poczytać, ale już odpisać to nie bardzo, bo oczy same lecą, korzystam więc z okazji, że mam możliwość i odsypiam..:zawstydzona/y::-D
Ula - każdemu może się zdarzyć... ;-)gdyhbym miała taki termometr znając moje szczęście to bym go zbiła natychmiast i też bym panikowała; dobrze, że masz gdzie wysłać syna w czasie wietrzenia.
Kikolek - może jednak jeszcze gdzieś pójdziesz z Kubą na postawienie diagnozy? Bo jakoś to wszystko mi śmierdzi....:no: mówię o SI. Mam nadzieję , że foch o pilota im przeszedł :-D
Mamajuli - zdrowia, oby katar poszedł od Was daleko.;-)
Etna - gdyby @ mnie nie nawiedziła zastanawiałabym się czy już na mnie czas ;-):-D:-D bo wiatropylna nie byłam do tej pory :-D:-D a nawet sikałam pod wiatr przy jednostkach wojskowych ;-);-) moja chodzi z 2 pluszakami do żłobka, ale gdybym jej dała możliwość to by nabrała na maxa:-D
Sawi - to szybkiego końca remontu ;-)
Polaa - chłopaki będą mieli intensywne 4 dni, a Ty trochę luzu ;-), a że będziesz tęsknić i się zastanawiać co robią to niestety norma w życiu mamuś ;-)

Niby mamy dziadków, ale .. robota nie do przerobienia, zakupy trzeba robić, przy okazji załatwiamy inne dodatkowe sprawy bez obciążeń dzieciowych i czas leci niemiłosiernie szybko....:szok:

MAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! (W KSIĘGARNI)

SUPER!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Michał usnał mi na kanapie przełażąc prez oparcie :szok:

Hehe, dobre:-)

nie wiem co się ze mną dzieje... zjadam ostatnio tak dziwne rzeczy , że moja wyobraźnia nawet tego nie ogarnia- przed chwilą kopiec kreta na zmianę z galaretą z kurczaka z octem..

Ja tak potrafię na codzień i bez ciąży :p

pewnie to glupie ale na pewno będę tesknic i beczec:-:)zawstydzona/y:

Wcale nie głupie, ja beczę, a w najlepszym wypadku lekko się wzruszam jak odbieram dzieci np. po jednej ich nocy spędzonej poza domem;-) do tego sama spać nie mogę bo tak się martwię:zawstydzona/y:
Lubię mieć je przy sobie:tak:

Etna,Agrafka Asia na szczęście nie zabiera zwierzaków, czasem się zdarzy lalka lub książka.

U nas po staremu hehe, drzwi nam się od domu nie zamykają, już Marcie wczoraj mówiłam, czasem mam tego dość, ale z drugiej strony byłoby nudno:baffled:

Ja dziś coś w nocy z wrażenia spać nie mogłam. Myśłi się kotłowały, na szczęście panicz spał jak suseł. Mąż przeżywa całą sytuację hihi zobaczy jak to być tatą na 100%.
Idę prać pościel bo pogoda znowu dopisuje.

KIKOLKU no ciekawa sprawa z tymi diagnozami. Ale lekarz, który obserwuje 3 lata wie co mówi.

POLAA wcale ci się nie dziwię ja też bym tęskniła.

Hej:-)
Marycha zrobiła pobudkę o 5.30 i już miała spanie gdzieś:baffled:..Teraz je śniadanko (rogalika z nutellą), Marta bawi się rączkami, a ja mam chwilę na przejrzenie BB:-)
Pathanka - będzie dobrze;-)
Polaa - przeleci szybko te parę dni, ani się obejrzysz, a wrócą!!
Kilolek - ja myślę podobnie jak Pathanka, jeśli go ten ortopeda przez 3 lata obserwował, to wie, co gada..

reklama
polaa odpocniesz sobie troch, nie martw isę, bedzie dobrze

anawawka pójdę dzie indziej tylko musze sie najpierw troche finanowo odkuć

edit:
maxwell paczka przyszła!!!! bardzo dziękuję

sawi
, na go do Ciebie pisałam

Ostatnia edycja:
Do góry