reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

witam wieczornie
nie mam siły i czasu nadrobić co pisałyście
remont dalej trwa...i narazie końca nei widac
jedynie to że ściana wybita cała i meble już kupione

reklama
Etna, Ala chodzi do żłobka z plecakime w którym ma 4 pluszaki, czasami do tego jeszcze wózek z 2 kolejnymi, bpo musi jechac misio, z siositrą, mamą ciocią itd.. :)

To mnie pocieszyłaś :baffled::laugh2::baffled:, to my te misie chyba na taczke spakujemy:-p

Sawiiiii glowa do góry pomysl sobie ze remont sie kiedys skonczy:tak: ten dzien nadejdzie zobaczysz

:szok: może Ty w ciązy jesteś???? ;-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kurna to niech mi dadzą, ja wychowam

Jacku fakt sztuzna macica jest śmieszna choc ie koniecnzie zabawna ale w tym artykule co innego jest oburzające
"Naukowcy doszli do wniosku, że rodzice mają prawo decydować o życiu nowo narodzonego dziecka, ponieważ nie jest ono jeszcze osobą. W ten sposób pozbawianie życia kalekich lub chorych noworodków byłoby według nich, moralnie dopuszczalne. Pomysł eliminowania dzieci z wadami genetycznymi, nieujawnionymi w trakcie badań prenatalnych, nazywają „aborcją po urodzeniu” i dowodzą, że jest ona tak samo uzasadniona, jak usuwanie ciąży."

Widzisz o tym właśnie napisałem później, 50-60 lat temu był to dowód na zbrodniczość hitlerowców a teraz proszę!

Z kręgosłupem Miriam też tak było, zrobili przegląd w szkole no i miała niby krzywy poszliśmy do jakiegoś dobrego gościa co raz na tydzień przyjmował w Częstochowie i okazało się OK.

Agrafka to czadowo musicie wyglądać z takim bagażem:-)

Etna nie wiem czy świat jest gotów na dwóch takich jak ja.

Wlasnie kupilam bilety mężowi i Kubie do Polski od 22 do 25 marca, niby krotko ale ja juz sie martwie jak wytrzymam bez Mlodego 3 dni:zawstydzona/y:
Ja juz nie lece przed porodem, nie ryzykuje a po drugie nie mam nawet ochoty:no:
a chcialam, zeby Kube jeszcze babcia i tata Piotrka zobaczyli:tak: bo tesciowa to byla niedawno:-D a udalo sie w miare tanio wiec spoko.
Tylko teraz mam mieszane uczucia, przeciez ja Go najdluzej kilka godzin nie widzialam, pewnie to glupie ale na pewno będę tesknic i beczec:-:)zawstydzona/y:

Cze
oczywiście jestem w stanie w domu Was poczytać, ale już odpisać to nie bardzo, bo oczy same lecą, korzystam więc z okazji, że mam możliwość i odsypiam..:zawstydzona/y::-D
Ula - każdemu może się zdarzyć... ;-)gdyhbym miała taki termometr znając moje szczęście to bym go zbiła natychmiast i też bym panikowała; dobrze, że masz gdzie wysłać syna w czasie wietrzenia.
Kikolek - może jednak jeszcze gdzieś pójdziesz z Kubą na postawienie diagnozy? Bo jakoś to wszystko mi śmierdzi....:no: mówię o SI. Mam nadzieję , że foch o pilota im przeszedł :-D
Mamajuli - zdrowia, oby katar poszedł od Was daleko.;-)
Etna - gdyby @ mnie nie nawiedziła zastanawiałabym się czy już na mnie czas ;-):-D:-D bo wiatropylna nie byłam do tej pory :-D:-D a nawet sikałam pod wiatr przy jednostkach wojskowych ;-);-) moja chodzi z 2 pluszakami do żłobka, ale gdybym jej dała możliwość to by nabrała na maxa:-D
Sawi - to szybkiego końca remontu ;-)
Polaa - chłopaki będą mieli intensywne 4 dni, a Ty trochę luzu ;-), a że będziesz tęsknić i się zastanawiać co robią to niestety norma w życiu mamuś ;-)

Niby mamy dziadków, ale .. robota nie do przerobienia, zakupy trzeba robić, przy okazji załatwiamy inne dodatkowe sprawy bez obciążeń dzieciowych i czas leci niemiłosiernie szybko....:szok:

MAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! (W KSIĘGARNI)

SUPER!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Michał usnał mi na kanapie przełażąc prez oparcie :szok:

Hehe, dobre:-)

nie wiem co się ze mną dzieje... zjadam ostatnio tak dziwne rzeczy , że moja wyobraźnia nawet tego nie ogarnia- przed chwilą kopiec kreta na zmianę z galaretą z kurczaka z octem..

Ja tak potrafię na codzień i bez ciąży :p

pewnie to glupie ale na pewno będę tesknic i beczec:-:)zawstydzona/y:

Wcale nie głupie, ja beczę, a w najlepszym wypadku lekko się wzruszam jak odbieram dzieci np. po jednej ich nocy spędzonej poza domem;-) do tego sama spać nie mogę bo tak się martwię:zawstydzona/y:
Lubię mieć je przy sobie:tak:

Etna,Agrafka Asia na szczęście nie zabiera zwierzaków, czasem się zdarzy lalka lub książka.

U nas po staremu hehe, drzwi nam się od domu nie zamykają, już Marcie wczoraj mówiłam, czasem mam tego dość, ale z drugiej strony byłoby nudno:baffled:

Ja dziś coś w nocy z wrażenia spać nie mogłam. Myśłi się kotłowały, na szczęście panicz spał jak suseł. Mąż przeżywa całą sytuację hihi zobaczy jak to być tatą na 100%.
Idę prać pościel bo pogoda znowu dopisuje.

KIKOLKU no ciekawa sprawa z tymi diagnozami. Ale lekarz, który obserwuje 3 lata wie co mówi.

POLAA wcale ci się nie dziwię ja też bym tęskniła.

Hej:-)
Marycha zrobiła pobudkę o 5.30 i już miała spanie gdzieś:baffled:..Teraz je śniadanko (rogalika z nutellą), Marta bawi się rączkami, a ja mam chwilę na przejrzenie BB:-)
Pathanka - będzie dobrze;-)
Polaa - przeleci szybko te parę dni, ani się obejrzysz, a wrócą!!
Kilolek - ja myślę podobnie jak Pathanka, jeśli go ten ortopeda przez 3 lata obserwował, to wie, co gada..

reklama
polaa odpocniesz sobie troch, nie martw isę, bedzie dobrze

anawawka pójdę dzie indziej tylko musze sie najpierw troche finanowo odkuć

edit:
maxwell paczka przyszła!!!! bardzo dziękuję

sawi
, na go do Ciebie pisałam

Ostatnia edycja:
Do góry