reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
u nas raniutko padał drobny śnieg.. cóż do wiosny jeszcze pare dni;-)

u Antka w klubiku dzieci mogą przenieść jedengo swojego misia ,ale nic więcej. Jeżeli przyniosą to muszą liczyć się z tym , że trzeba będzie się podzielić z innymi dziećmi

Pathanka jakoś tak cieszę się z Tobą z tej pracy:tak:mam nadzieję , że bedzie Ci tam dobrze
maxweel Antoniusz laskawie pospał dziś do 7 więc miałąm luksus. 5.30 współczuje;-)

Polaa pomyśl , ze bedziesz miec całe 3 dni dla siebie!!! wykorzystaj je maksymalnie

reklama
dzieńdoberek :)
u nas dziś piękne słońce od rana, ale zimno strasznie. Alcia w żłobku, ja muszę coś pożytecznego zrobić, zakupy sobie daruję bo strasznie mi się nie chce... Posprzątam moją "magiczną szufladę" do której wrzucam wszystko z czym nie wiem co zrobić w danej chwili :). Całe szczęście jest mała.

Wczoraj cały dzień byłam w domu, a tu wieczorem M przynosi awizo ze skrzynki - kurde jak ja tego nie lubię, listonoszowi się nawet domofonem nie chciało zadzwonić, wrrr....

Pola, na pewno bedzisz tęsknić trochę, ale wymyśl sobie dużo zajeć i szybko minie.
Dziunka, ja ci zazdroszczę takiego otwartego domu. Zawsze chciałam taki mieć, jak u moich dziadków, tymczasem spotykamy się ze znajomymi raz na ruski rok.

Sawi a Wy nie chcecie tego domu sprzedać?
hehe to już wiesz gdzie mieszkam :-)
nasza kamienica ma 2 włascicieli
i my jestesmy jednej połowy właścicialami
a sprzedaje ten drugi
ale wyglada to tak jakby cała chałupa była na sprzedaz....
już odpisałam na gg

no za oknem piekna pogoda ale w rzeczywistosci to zimnica
rano skoczyłam do sklepu po zakupy to oczy mi łzawiły na maxa taki wiaterek był....

Kilolku jakbym nie miała w tych dniach (środa czwartek) rehabilitacji z Helką to możemy w ogrodzie u mnie posiedzieć,dzieci się pobawią,Emilka ma domek,piaskownice wiec nudzić się nie będą...bo w domku u mnie to wiesz meksyk teraz,aż wstyd kogokolwiek zapraszać...ale jak już bedzię ogarniete to zapraszam

Ostatnia edycja:
hehe to już wiesz gdzie mieszkam :-)
nasza kamienica ma 2 włascicieli
i my jestesmy jednej połowy właścicialami
a sprzedaje ten drugi
ale wyglada to tak jakby cała chałupa była na sprzedaz....
już odpisałam na gg

no za oknem piekna pogoda ale w rzeczywistosci to zimnica
rano skoczyłam do sklepu po zakupy to oczy mi łzawiły na maxa taki wiaterek był....

Kilolku jakbym nie miała w tych dniach (środa czwartek) rehabilitacji z Helką to możemy w ogrodzie u mnie posiedzieć,dzieci się pobawią,Emilka ma domek,piaskownice wiec nudzić się nie będą...bo w domku u mnie to wiesz meksyk teraz,aż wstyd kogokolwiek zapraszać...ale jak już bedzię ogarniete to zapraszam
hehe no ba na rekonesansie byłam hihi nie żaruje ttak dokładnie to nie wiem ale pamietam ze pisąłas ze dom z banerem "na sprzedaz"

hehe no ba na rekonesansie byłam hihi nie żaruje ttak dokładnie to nie wiem ale pamietam ze pisąłas ze dom z banerem "na sprzedaz"
dokładnie...już sie sprzedaje prawie rok :-D
za duzo chcą za niego,bo inaczej to byśmy sami kupili,ale za tą kase to ja se dworek stary do remontu kupie,a nie kamienice w centrum miasta i do generalnego remontu....my już mieszkamy 5 lat i non stop coś remontujemy...kupe kasy jeszcze trzeba wydac na połowe kamienicy a co dopiero na całość....:no:

Może Was to zainteresuje, kto nie ma fb wrzucę info.
Festiwal Bajek, Baśni i Opowieści „Czarodzieje Słowa” | Facebook

Festiwal Bajek, Baśni i Opowieści „Czarodzieje Słowa”
9-25 marca 2012
Budujemy bajkowy świat

O Festiwalu

Na tegorocznym Festiwalu pod hasłem Budujemy bajkowy świat, ukazane zostaną techniki sztuki opowiadania z użyciem przedmiotu i iluzji. Będzie on okazją do zapoznania się z nieznaną w Polsce pochodzącą z Japonii techniką opowieści Bajkoshibai, oraz animacją z klockami MuBaBaO.

Na dorosłych uczestników czeka niezwykle atrakcyjna „Noc opowieści” w Pałacu Wilanowskim, którą poprowadzą gwiazdy światowej sztuki opowiadania - m. in. Pepe Cabana Kojachi z Peru, Pascal Gueran z Belgii, Marc Laberge z Kanady, Pedro Lopez z Portugalii oraz Claude Delsol z Francji nie zabraknie również mistrza opowieści Michała Malinowskiego. Bajkowe Przedstawienia dla dzieci to niepowtarzalna okazja do usłyszenia najpiękniejszych bajek świata opowiedzianych przez najlepszych bajarzy w magicznych wnętrzach Muzeum-Pałacu w Wilanowie, Zamku Królewskiego w Warszawie i Muzeum Bajek, Baśni i Opowieści (MuBaBaO). Największą atrakcją dla najmłodszych będzie Spotkanie Księżniczek i Rycerzy. Podczas Warsztatów Sztuki Opowiadania każdy będzie mógł nauczyć się, jak pięknie opowiadać bajki. Natomiast Seminarium pod hasłem Budujemy bajkowy świat stanowić będą forum wymiany myśli o tym, jak można wykorzystać opowieść mówioną w edukacji, w celach terapeutycznych, w zapobieganiu agresji oraz w rozwoju osobistym. Gościem specjalnym seminarium będzie dr.Andrzej Majewski autorytet w dziedzinie psychomotoryki. Dopełnieniem festiwalowych atrakcji będzie Wielkie budowanie bajkowego świata z drewnianych klocków MuBaBaO na Zamku Królewskim w Warszawie.

A program, wrzucę Wam na "Gry i zabawy" żeby tu nie zasmiecać, bo spory. Aż żałuję że z Warszawy nie jestem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć laseczki i chłopaku;-)

tunczyki bardzo współczuję:-(

kilolku super z tym ortopedą ja o tobie pamiętam tylko czasu jakoś brak...:zawstydzona/y: czy nadal jesteś zainteresowana tym masażem?? na SI się nie znam co do wcześniejszego twojego pytania (chociaż już i tak was ortopeda uświadomił) to uważam że dobrze że rehabilitację przerwaliście skoro i tak efekt był odwrotny natomiast przez rok dziecko może się aż tak bardzo cofnąć... oni powinni byli Wam wtedy zalecić jakieś ćwiczenia poprzez zabawę (ale to pewnie wiesz) tak żeby dziecko było tym zainteresowane bo wcale się Kubusiowi nie dziwię że nie chciał współpracować. Bardzo pocieszający jest fakt że z kręgosłupem jest ok (bo jednak on wszystko trzyma) jednak zastanawiający byłby fakt nóżki bo ja bym się doszukiwała problemu z nogą od kręgosłupa jakiegoś zaburzenia/ucisku na nerw (ale tak sobie tylko gdybam) a powiedz mi co z rączką??

pathanka ależ zazdraszczam Tobie okrutnie tej pracy w księgarni ja kocham książki:-) GRATULACJE!!!!

polaa głowa do góry 3 dni dasz radę odpoczniesz chociaż jak ja dzieci zostawiam u rodziców na noc to też spać jak dziunka nie mogę...

ulka
ja pamiętam jak dzieci mojej sąsiadki przegryzły termometr rtęciowy i... nic im nie było z tym że to było jakieś 22 lata temu to też spojrzenie było inne jednak jest to niebezpieczne dobrze że masz Olinka komu podrzucić i posprzątać i wywietrzyć.

u nas na dworze cudnie byliśmy z Igorkiem na spacerku i zmarzliśmy strasznie a za oknem wygląda na wiosnę tyle dobrze że pranie można już na dworze wywieszać:tak::tak:

Do góry