reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
No to zacytuję:
"
"
Eugenika i sztuczne macice są jedynym rozwiązaniem dla panującej nierówności płci i szansą na wyzwolenie kobiet. "
Jacek_i_Jagoda
Cóż, nic nie poradzę ale jednak tak jest.
I śmieszy i przeraża, jak mawiają Rosjanie i śmieszno i straszno.
Zabawne jest to, że rzeczy które jeszcze 50-60 lat temu były nie do pomyślenia dziś są powszechnie akceptowane... ze strachu by nie być tym zacofanym.
Straszne że to co dziś Cię przeraża... już wiesz co dalej. Media dziś stanowią co jest dobre a co złe i na pewno niewielu znajdzie się śmiałków by się im oprzeć by nie zostać nazwanym np. ..."moherem"
:-)
I śmieszy i przeraża, jak mawiają Rosjanie i śmieszno i straszno.
Zabawne jest to, że rzeczy które jeszcze 50-60 lat temu były nie do pomyślenia dziś są powszechnie akceptowane... ze strachu by nie być tym zacofanym.
Straszne że to co dziś Cię przeraża... już wiesz co dalej. Media dziś stanowią co jest dobre a co złe i na pewno niewielu znajdzie się śmiałków by się im oprzeć by nie zostać nazwanym np. ..."moherem"
:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
może Ty w ciązy jesteś???? ;-)nie wiem co się ze mną dzieje... zjadam ostatnio tak dziwne rzeczy , że moja wyobraźnia nawet tego nie ogarnia- przed chwilą kopiec kreta na zmianę z galaretą z kurczaka z octem..
kurna to niech mi dadzą, ja wychowam
Jacku fakt sztuzna macica jest śmieszna choc ie koniecnzie zabawna ale w tym artykule co innego jest oburzające
"Naukowcy doszli do wniosku, że rodzice mają prawo decydować o życiu nowo narodzonego dziecka, ponieważ nie jest ono jeszcze osobą. W ten sposób pozbawianie życia kalekich lub chorych noworodków byłoby według nich, moralnie dopuszczalne. Pomysł eliminowania dzieci z wadami genetycznymi, nieujawnionymi w trakcie badań prenatalnych, nazywają „aborcją po urodzeniu” i dowodzą, że jest ona tak samo uzasadniona, jak usuwanie ciąży."
Właśnie wróciłam od ortopedy. Śmiech na sali. Tzn Kuba ma płaskostopie i lekką skoliozę ale łopatki ma na tej samej wysokości wiec nie ma tragedii. Nie ma żadnej wiotkości!! żadnych przykurczy i absolutnie nie wymaga rehabilitacji. Ma chodzic na korektywę i na basen i koniecznie nauczyc się jeździć na rowerze. I to nie to ze znalażłam jakiegos szrlatana co mi powiedzial to co chhwilam uslyszec tylko ten lekarz prowadzi nas od 3 lat wiec widzial jak bylo i jak jest, kiedys zlecal rehabilitacje jak bylo potrzeba. Cieawa jestem co w piąttek baba od SI na to powie
Muszę się dzisiaj przyznac, ze Mchał cąly dzizen w pampku, taka bylam przymulona, zz enie mialam sily go pilnowac z sikaniem. Mam nadzieje ze nie wplynie to na niego szczegolnie destrukcyjnie ;-)
wszysycy 3 faceci są na mnie wściiekli, bo gubilam gdzies ilota od tv tzn ja go mialam ostatnia w ręku i kamien w wode normalnie a jacy zapienieni siedzą hihi :-)
co ja moglam z nim zrobic?
Witam towarzystwo:-)
KILOLEK chciałabym zobaczyć 3 facetów fuczących z braku władzy( pilota)
MARTOLINKA ale narobiłaś smaka na galaretkęacha super bryke kupiłaś ALI.
JACKU tez właśnie to przeczytałam jestem w szoku, no jak można
Nie wiem co komu jeszcze miało być bo skleroza nie boli, a poza tym to my wszyscy zasmarkani-no tragedia,a wszystko zasługa cholerstwa przyniesionego z przedszkola.
TUŃCZYKI współczuję i mam nadzieję że wyczerpałaś limit pecha.
Nie wiem co komu jeszcze miało być bo skleroza nie boli, a poza tym to my wszyscy zasmarkani-no tragedia,a wszystko zasługa cholerstwa przyniesionego z przedszkola.
agrafka80
Dziewczyny, niezły dokument na TVP 1 "Igraszko chłopców w Afganistanie".
Artykuł o aborcjach później przeczytam, aż się boję...
Ula, no i rzeczywiscie, ze tak powiem "dałaś w palnik z tym termometrem" :/. Ja kupiłam na allegro, ale chyba je oddam do apteki do utylizacji bo i tak nie używam.
Artykuł o aborcjach później przeczytam, aż się boję...
Ula, no i rzeczywiscie, ze tak powiem "dałaś w palnik z tym termometrem" :/. Ja kupiłam na allegro, ale chyba je oddam do apteki do utylizacji bo i tak nie używam.
E
etna36
Gość
Tuńczyki tak bardzo mi przykro... Przyjmij najszczersze kondolencje...
Pomysl co by było gdyby Cię @ nie nawiedziła ;-)
Na jak długo jeszcze przewidujesz obecnosc dziadków?
Jesli chodzi o moderowanie to pokłony z mojej strony i naprawde mozesz sobie czasami od nas odpoczac ;-) (ale tylko czasami bo bedziemy tesknic).
Dużo zdrówka dla Was!!!
Tak jakos pusto w tym pokoju.... pawel spi, maz wraca dopiero jutro a przede mna jeszcze papierkowa robota...
Paweł chce jechac jutro do przedszkola z 6 pluszakami juz je spakowal , on chce chyba zeby wszystkie jego zabawki zobaczyly przedszkole
Tunczyki - miło, że jesteś... szoku doznałam po twoim wpisie, mam nadzieję, że zła passa już zostanie przerwana i tylko Was zaczną spotykać dobre rzeczy.
Dziewczyny jestem tak padnięta, że po prostu szok,,,, dziwna noc i właśnie mnie nawiedził @... poza tym jedne dziadki wyruszyli, zazębiając się z drugimi , więc zmęczenie daje znać. Znikam więc. Dobrej spokojnej nocy życzę.
Pomysl co by było gdyby Cię @ nie nawiedziła ;-)
Na jak długo jeszcze przewidujesz obecnosc dziadków?
Jesli chodzi o moderowanie to pokłony z mojej strony i naprawde mozesz sobie czasami od nas odpoczac ;-) (ale tylko czasami bo bedziemy tesknic).
jemu sie az oczy swieca jak widzi bb na laptopie, chba drugi "Jacek" nam rośnie .Etna brawo dla Pawełka za wyczerpującą wypowiedź
No super wiadomość!!!! Cieszę się, że Ci się udało. Małego zawsze mozesz wyprawic do przedszkolaMAM PRACĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! (W KSIĘGARNI) dziś już nic nie jest w stanie popsuć mi dnia. W tygodniu ma byc spotkanie i podpisywanie umowy. To nowa księgarnia i wszystkie 4 osoby zatrudnione zostały razem ze mną także fajnie zespół będzie się zgrywał razem.
Witam towarzystwo:-)
Dużo zdrówka dla Was!!!
Tak jakos pusto w tym pokoju.... pawel spi, maz wraca dopiero jutro a przede mna jeszcze papierkowa robota...
Paweł chce jechac jutro do przedszkola z 6 pluszakami juz je spakowal , on chce chyba zeby wszystkie jego zabawki zobaczyly przedszkole
reklama
agrafka80
Etna, Ala chodzi do żłobka z plecakime w którym ma 4 pluszaki, czasami do tego jeszcze wózek z 2 kolejnymi, bpo musi jechac misio, z siositrą, mamą ciocią itd..