martolinka
Mama i nie tylko :-)
wątek zamknięty chyba po to zebyśmy sie dalej nie mnożyły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia
Ja już myslalam że masz dosc macierzynstwa i postanowilas nas teraz ratowacWiecie co na serio nie wiem co się dzieje; zgłoszę pewne rzeczy do wyższej instancji bo mnie się to nie podoba JUŻ JEST OK.
dobre..
Ja nie zamierzam;-)
choć muszę w celu uspokojenia kupić...test ciążowy, bo coś @ ni huhu, a w sumie już nie karmię piersią, a przez ostatni miesiąc karmiłam tylko w nocy Przy Marysi @ przyszedł szybciutko, bo już po miesiącu..
Hey! Ja dziś od rano sprzątam. Bylismy na spacerku i Konrad spocił się jak mysz. Dobrze, że mam już 3 kurtki przejściówki ii ciut lżejszą czapę )) Teraz panicz śpi z mężem bo po nockach jest. Jak wstaną to jedziemy po buty dla Jarka i może coś dla Konrada jeszcze wyłapię ))
Cleo fryzurka super!!! Ja coś nie mogę się zdecydować na fryzjera. Mam włosy za pas i nie wiem co z nimi zrobić.
Kilolku trzymam kciuki za terapię...
Etna zapomniałam odpowiedzież na Twoje pytanie. Co do mojej pracy to u mni enie ma problemów z urlopem czy też z L4. Jest nas w całym zakładzie 2000 osób wiec jestem jedną z wielu i zawsze jest ktoś kto może innego zastąpić )) Co do likwidacji serii w Ikei to też bym się wkurzyła....
chciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia
co do tej serii leskvik to nic dodac nic ujac, zaczelam juz ogladac inne łóżka, moze jakis maly fotelik albo tapczanik rozkładany, zobaczymy jeszcze.
Pathanka to pochwal sie fryzurka