reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
:-D:-D:-D dobre..
Ja nie zamierzam;-)
choć muszę w celu uspokojenia kupić...test ciążowy:zawstydzona/y::baffled:, bo coś @ ni huhu, a w sumie już nie karmię piersią, a przez ostatni miesiąc karmiłam tylko w nocy:szok: Przy Marysi @ przyszedł szybciutko, bo już po miesiącu..

M pojechał umyć auto , ja zrobiłam kopiec kreta i mam chwilę dla siebi;-)
mam nadzieję , ze jakąś lżejszą czapę małemu znajdziemy , bo naprawdę wiosna zrobiła wielkie wejście

Hey! Ja dziś od rano sprzątam. Bylismy na spacerku i Konrad spocił się jak mysz. Dobrze, że mam już 3 kurtki przejściówki ii ciut lżejszą czapę :))) Teraz panicz śpi z mężem bo po nockach jest. Jak wstaną to jedziemy po buty dla Jarka i może coś dla Konrada jeszcze wyłapię :)))

Cleo fryzurka super!!! Ja coś nie mogę się zdecydować na fryzjera. Mam włosy za pas i nie wiem co z nimi zrobić.

Kilolku trzymam kciuki za terapię...

Etna zapomniałam odpowiedzież na Twoje pytanie. Co do mojej pracy to u mni enie ma problemów z urlopem czy też z L4. Jest nas w całym zakładzie 2000 osób wiec jestem jedną z wielu i zawsze jest ktoś kto może innego zastąpić :))) Co do likwidacji serii w Ikei to też bym się wkurzyła....

chciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty:baffled: wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia

Wózek mi się bardzo podoba jak nowy:tak:, ciekawe czy antek odstapi go Ali;-)

Wiecie co na serio nie wiem co się dzieje; zgłoszę pewne rzeczy do wyższej instancji bo mnie się to nie podoba:wściekła/y: JUŻ JEST OK.
Ja już myslalam że masz dosc macierzynstwa i postanowilas nas teraz ratowac :blink::-D:-p:rofl2:

:-D:-D:-D dobre..
Ja nie zamierzam;-)
choć muszę w celu uspokojenia kupić...test ciążowy:zawstydzona/y::baffled:, bo coś @ ni huhu, a w sumie już nie karmię piersią, a przez ostatni miesiąc karmiłam tylko w nocy:szok: Przy Marysi @ przyszedł szybciutko, bo już po miesiącu..

ooooooooooOOOOOOOoooooooooooo ale poszaleliscie dobrze że Anawawka odblokowala juz ten watek
to trzymam kciuki zeby było po waszej mysli

Hey! Ja dziś od rano sprzątam. Bylismy na spacerku i Konrad spocił się jak mysz. Dobrze, że mam już 3 kurtki przejściówki ii ciut lżejszą czapę :))) Teraz panicz śpi z mężem bo po nockach jest. Jak wstaną to jedziemy po buty dla Jarka i może coś dla Konrada jeszcze wyłapię :)))

Cleo fryzurka super!!! Ja coś nie mogę się zdecydować na fryzjera. Mam włosy za pas i nie wiem co z nimi zrobić.

Kilolku trzymam kciuki za terapię...

Etna zapomniałam odpowiedzież na Twoje pytanie. Co do mojej pracy to u mni enie ma problemów z urlopem czy też z L4. Jest nas w całym zakładzie 2000 osób wiec jestem jedną z wielu i zawsze jest ktoś kto może innego zastąpić :))) Co do likwidacji serii w Ikei to też bym się wkurzyła....

Z ta praca to super
:tak:

co do tej serii leskvik to nic dodac nic ujac, zaczelam juz ogladac inne łóżka, moze jakis maly fotelik albo tapczanik rozkładany, zobaczymy jeszcze.

Pathanka to pochwal sie fryzurka :happy2:

Kupiłam test, zrobiłam i................................
...........................................................ufff =>negatywny:tak::-)
Czekam więc nadal na @, ale już bez stresa..

Coś dzisiaj cicho tutaj:baffled::szok::-)

CUDNIE!!!!
chciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty:baffled: wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia

Super, świetna okazja:tak:

co do tej serii leskvik to nic dodac nic ujac, zaczelam juz ogladac inne łóżka, moze jakis maly fotelik albo tapczanik rozkładany, zobaczymy jeszcze.

Pathanka to pochwal sie fryzurka :happy2:

Jako kobieta tapicera a i testerka różnych łóżek odradzam wszelkie te małe tapczaniki;-) naprawdę:tak:

A opis powodu edycji - THE BEST:-D info o błędzie dostałaś na pw ??

Maxwe ufff...ale znam dziewcvzynę której @ przyszła po pół roku od zakończenia karmienia.
Wpadłam się pochwalić że Julia na basenie dała radę, byłam dumna jak paw!!! Miała dobrą mobilizację -obiecałam porcelanową lalę;-)

Asia szaleje jak zwykle, a my znów tradycyjnie dziś na spotkanie z przyjaciółmi.;-)

reklama
Maxwell jak się czułaś z wizją kolejnego macierzyństwa:rolleyes:
66666666666666hgfdxsw,fffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm;ffffffffffgmmmmmmmmmmgggggggttttttttuuuutttttttnnnnnnnnnnnnnnnnnnooooorrrrrllllllllllllllllluuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooooooooooooooooooooooooouu******uuuuuuuuooooooooooogggggg2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222;;;;;;;;;;;\
6['36 - informacja od Pawła:blink: macie bić brawa :-p

Dziunka brawa dla Julki, dzielna dziewczyna
Dziunka załamujesz mnie tymi tapczanikami:-(miej litosc nade mną :-( Przypomnij sobie metraz mojego pokoju i doradz mi cos sensownego

My z Pawłem zostaliśmy sami do poniedziałku wieczorem, ale tata musiał kiedys isc do pracy.

Do góry