reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
heloł :-)
u nas dzisiaj pięknie ale w zeszłym tygodniu też tak było a w niedziele jak odsłoniłam rolety to było BIAŁO:wściekła/y:

mamoJuli witam serdecznie :-):-D

martolinka wózek REWELACJA!!!!

etna a może używka (materaca przecież nie musisz brać;-))

Łóżko łóżeczko drewniane LEKSVIK IKEA (2176581954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

maxwell super że pomyślny wynik ;-)

dziunka BRAWO dla Julci :tak:

AZA ależ ty masz powera... kiedy będziesz na śląsku??

Czesc!
Kolejny męczący i zapędozny dzień za mną a kurcze przeciez dzis sobota :-(

Witajcie,
Antek wstaje ostatnio o 6.nie pomyśleliśmy o roleatch przy okazji remontu to teraz trzeba myśleć , bo on ledwo jasno się zrobi już jest chętny do zabawy;-)

Etna wózek wczoraj kupiliśmy. Jest po prostu jak nowy. Ta kobieta dużo w chuście nosiła i ledwo 3 razy w samej gondoli malucha miała.Także mamy cały zestaw łącznie z adapterami;-)

Kilolek jak tylko zaczniesz widzieć efekty Waszej ciężkiej pracy będziesz mieć więcej sił czego Ci zyczę. Wierzę , że nie łatwo to wszystko ogarnąć.
no ponoc juz a 6-8 miesiecy :baffled:

anawawka
a wcae nie, nadal nic nie wiem, jak nie mniej niż na poczatku. mam pewne watpliwości co do tej kobiety od terapii, bo czytalam troszeczkę o tej terapii i wydawąło mis ię, ze wczoraj popełnila kilka błędów. Skontaktowąłam się koleanką, ktora jest terapeutką co prawda nie od SI ale bardzo się dziwila, ze kobieta rozpoczęla terapię bez wstepnej dagnozy i ze tak zawalila nas ćwiczeniami. To ze zarzadała terapi słuchu jest co najmniej dziwne, bo podobno jest za maly tzn mozna zrobic owszem ale jest w takim wiieku, ze mozna poczekac az sam wyrówna, a to jest bardzo drogie. W dodatku podobno nie robi się jendoczesnie terapi si raz rehabilitacji poniewaz wzajemnie sie znosza :baffled: no i jest za mały na taką ilosc zajęć. Na penwo potrzebna mu pomoc ale czy na pewno taka? Muszę znaleźć kogos mądrego kto mi z tym pomorze.
A msaże robimy, ale ja nie wiem jak, wiec robie roluźniające na czuja

chciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty:baffled: wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia
800zł :szok: niezła okazja

maxwell
jesczez nie dosżla. Ja myślę,z e kolo wtorku-srody moze bedzie

Aga dzieki jeszcze sie zastanawiam, chcialam mu uzbierac cala serie powoli, a teraz jak ja wycofali ze sprzedazy to mam mieszane uczucia

Aga4444 ja myślałam wiosną do Was zawitać tylko mój Jarek sie pyta czy z mężami bo on też chętny ;))) A tak sobie myślałam, że może bysmy się w Chorzowie na wesołym miasteczku bo byłam tam jako dziecko...

Lotka Ty się nawet nie chwal, że byłaś we Wrocku i znać nie dałaś... Oj nieładnie, nieładnie...

Martolinka zapomniałam napisać, że super trafiłaś z wóziem. Stan widać, że bardzo dobry a przynajmniej zaoszczędziłaś... Niech się dobrze sprawuje :)))

Maxwell to by było jakby test wyszedł pozytywny... Mój kuzyn ma 2 dzieci z tego samego roku...

Aga dzieki jeszcze sie zastanawiam, chcialam mu uzbierac cala serie powoli, a teraz jak ja wycofali ze sprzedazy to mam mieszane uczucia

etna
a oni nie wycofali przypadkiem tylko tego łóżeczka (ja tak tylko pytam bo nie mam zielonego pojęcia a łóżeczka faktycznie na stronce IKEI nie ma)

Wyniki wyszukiwania - IKEA

kilolku bardzo mocno 3mam kciuki za Kubusia

aza spoko jeszcze się dogadamy mojego męża ciężko gdzieś wyciągnąć...
może być Chorzów a gdzie Wy docelowo jedziecie??

moja fryzjerka ma 3 z tego samego roku :-) 3 dziewczynki. Pierwsza najstarsza urodziła się w styczniu, ona zaraz zaszła znów w ciążę i w grudniu urodziła bliźniaczki :-) teraz wszystkie 3 chodzą do jednej klasy

moja fryzjerka ma 3 z tego samego roku :-) 3 dziewczynki. Pierwsza najstarsza urodziła się w styczniu, ona zaraz zaszła znów w ciążę i w grudniu urodziła bliźniaczki :-) teraz wszystkie 3 chodzą do jednej klasy

Ale czadowo :-) normalnie trojaczki :rofl2:

Aga oni wysprzedaja to co maja a ta serie wycofuja bo zmieniaja wizerunek :baffled:taka uzyskalam odpowiedz od obslugi Ikea

reklama
Witajcie,
Antek wstaje ostatnio o 6.nie pomyśleliśmy o roleatch przy okazji remontu to teraz trzeba myśleć , bo on ledwo jasno się zrobi już jest chętny do zabawy;-)

Etna wózek wczoraj kupiliśmy. Jest po prostu jak nowy. Ta kobieta dużo w chuście nosiła i ledwo 3 razy w samej gondoli malucha miała.Także mamy cały zestaw łącznie z adapterami;-)

Kilolek jak tylko zaczniesz widzieć efekty Waszej ciężkiej pracy będziesz mieć więcej sił czego Ci zyczę. Wierzę , że nie łatwo to wszystko ogarnąć.
oj nie wyobrażam sobie braku rolet w oknach zwłaszcza latem :tak: , a wózeczek super :-) , ja chyba w końcu też kupię nie taki jak chciałam ale najważniejsze że mogę moją dwójkę tam umieścić ;-)
Witamy i my dziś jedziemy na nocleg do mojego brata, na impreze przywitanie wiosny :tak: Jasiek już szaleje z tatą na dworze piaskownica poszła w ruch, a ja posprzątałam i muszę ugotować jakiś obiadek a nieeeee chce mi się.
Również byłam u fryzjera :-D mąz nie poznał mnie w sklepie hihi, bo się przypadkowo spotkaliśmy. I stwierdził, że mam błysk w oku, którego daaawno nie miałam. A to tylko fryzjer. Dziewczynki polceam super terapia !!!!
gdzie fotka??
wątek zamknięty chyba po to zebyśmy sie dalej nie mnożyły:-D
:-D:-D:-D:-D
Czesc!
anawawka
a wcae nie, nadal nic nie wiem, jak nie mniej niż na poczatku. mam pewne watpliwości co do tej kobiety od terapii, bo czytalam troszeczkę o tej terapii i wydawąło mis ię, ze wczoraj popełnila kilka błędów. Skontaktowąłam się koleanką, ktora jest terapeutką co prawda nie od SI ale bardzo się dziwila, ze kobieta rozpoczęla terapię bez wstepnej dagnozy i ze tak zawalila nas ćwiczeniami. To ze zarzadała terapi słuchu jest co najmniej dziwne, bo podobno jest za maly tzn mozna zrobic owszem ale jest w takim wiieku, ze mozna poczekac az sam wyrówna, a to jest bardzo drogie. W dodatku podobno nie robi się jendoczesnie terapi si raz rehabilitacji poniewaz wzajemnie sie znosza :baffled: no i jest za mały na taką ilosc zajęć. Na penwo potrzebna mu pomoc ale czy na pewno taka? Muszę znaleźć kogos mądrego kto mi z tym pomorze.
A msaże robimy, ale ja nie wiem jak, wiec robie roluźniające na czuja

800zł :szok: niezła okazja

maxwell
jesczez nie dosżla. Ja myślę,z e kolo wtorku-srody moze bedzie
mam nadzieje że znajdziesz kogoś komptentnego kto wam pomoże , trzymam &&&&&& za Kubusia :tak: , a paczki to do mnie chyba szybciej dochodzą z tego co widze ;-):-)
no niezle , to prawie jak trojaczki :-) , poznałam kiedyś dziewczynę co urodziła w styczniu a termin z kolejnym miała na grudzień , oj ja to bym nie chciała tak (chyba)

Do góry