maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Etna, nawet nie pytaj..pewnie z 10 nowych siwych włosów na głowie zaliczyłam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ponoc juz a 6-8 miesiecyWitajcie,
Antek wstaje ostatnio o 6.nie pomyśleliśmy o roleatch przy okazji remontu to teraz trzeba myśleć , bo on ledwo jasno się zrobi już jest chętny do zabawy;-)
Etna wózek wczoraj kupiliśmy. Jest po prostu jak nowy. Ta kobieta dużo w chuście nosiła i ledwo 3 razy w samej gondoli malucha miała.Także mamy cały zestaw łącznie z adapterami;-)
Kilolek jak tylko zaczniesz widzieć efekty Waszej ciężkiej pracy będziesz mieć więcej sił czego Ci zyczę. Wierzę , że nie łatwo to wszystko ogarnąć.
800zł niezła okazjachciałam wkleić link wózka do działu "Kolejny..." , ale jest zamknięty wklejam wiec tu X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia
Aga dzieki jeszcze sie zastanawiam, chcialam mu uzbierac cala serie powoli, a teraz jak ja wycofali ze sprzedazy to mam mieszane uczucia
moja fryzjerka ma 3 z tego samego roku :-) 3 dziewczynki. Pierwsza najstarsza urodziła się w styczniu, ona zaraz zaszła znów w ciążę i w grudniu urodziła bliźniaczki :-) teraz wszystkie 3 chodzą do jednej klasy
oj nie wyobrażam sobie braku rolet w oknach zwłaszcza latem , a wózeczek super :-) , ja chyba w końcu też kupię nie taki jak chciałam ale najważniejsze że mogę moją dwójkę tam umieścić ;-)Witajcie,
Antek wstaje ostatnio o 6.nie pomyśleliśmy o roleatch przy okazji remontu to teraz trzeba myśleć , bo on ledwo jasno się zrobi już jest chętny do zabawy;-)
Etna wózek wczoraj kupiliśmy. Jest po prostu jak nowy. Ta kobieta dużo w chuście nosiła i ledwo 3 razy w samej gondoli malucha miała.Także mamy cały zestaw łącznie z adapterami;-)
Kilolek jak tylko zaczniesz widzieć efekty Waszej ciężkiej pracy będziesz mieć więcej sił czego Ci zyczę. Wierzę , że nie łatwo to wszystko ogarnąć.
gdzie fotka??Witamy i my dziś jedziemy na nocleg do mojego brata, na impreze przywitanie wiosny Jasiek już szaleje z tatą na dworze piaskownica poszła w ruch, a ja posprzątałam i muszę ugotować jakiś obiadek a nieeeee chce mi się.
Również byłam u fryzjera mąz nie poznał mnie w sklepie hihi, bo się przypadkowo spotkaliśmy. I stwierdził, że mam błysk w oku, którego daaawno nie miałam. A to tylko fryzjer. Dziewczynki polceam super terapia !!!!
wątek zamknięty chyba po to zebyśmy sie dalej nie mnożyły
mam nadzieje że znajdziesz kogoś komptentnego kto wam pomoże , trzymam &&&&&& za Kubusia , a paczki to do mnie chyba szybciej dochodzą z tego co widze ;-):-)Czesc!
anawawka a wcae nie, nadal nic nie wiem, jak nie mniej niż na poczatku. mam pewne watpliwości co do tej kobiety od terapii, bo czytalam troszeczkę o tej terapii i wydawąło mis ię, ze wczoraj popełnila kilka błędów. Skontaktowąłam się koleanką, ktora jest terapeutką co prawda nie od SI ale bardzo się dziwila, ze kobieta rozpoczęla terapię bez wstepnej dagnozy i ze tak zawalila nas ćwiczeniami. To ze zarzadała terapi słuchu jest co najmniej dziwne, bo podobno jest za maly tzn mozna zrobic owszem ale jest w takim wiieku, ze mozna poczekac az sam wyrówna, a to jest bardzo drogie. W dodatku podobno nie robi się jendoczesnie terapi si raz rehabilitacji poniewaz wzajemnie sie znosza no i jest za mały na taką ilosc zajęć. Na penwo potrzebna mu pomoc ale czy na pewno taka? Muszę znaleźć kogos mądrego kto mi z tym pomorze.
A msaże robimy, ale ja nie wiem jak, wiec robie roluźniające na czuja
800zł niezła okazja
maxwell jesczez nie dosżla. Ja myślę,z e kolo wtorku-srody moze bedzie
no niezle , to prawie jak trojaczki :-) , poznałam kiedyś dziewczynę co urodziła w styczniu a termin z kolejnym miała na grudzień , oj ja to bym nie chciała tak (chyba)moja fryzjerka ma 3 z tego samego roku :-) 3 dziewczynki. Pierwsza najstarsza urodziła się w styczniu, ona zaraz zaszła znów w ciążę i w grudniu urodziła bliźniaczki :-) teraz wszystkie 3 chodzą do jednej klasy