reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie witajcie :)

uffffffffffffff produkujecie a ja podczytalam tylko listopad!

Dzien zleciał niewiadomo kiedy, po 10 przyszła sąsiadka, ktorą Oli ubóstwia i posiedziala prawie do 14. Ja w tym czasie porobilam co mialam, poplotkowalam. Oli najpierw był tak absorbujący goscia ale potem zasiadł przy ciastolinie i lepilismy a my plotkowałysmy dobre 1,5h. A jego mina skupiona bezcenna, robi wtedy smiesznego dziubka.

Sasiadka poszla, przyszła babcia wiec ja mialam czas na robienie nalesników dla małego bo zaraz mialam go klasc. Mały zjadł, babcia poszla i Oli miał isc spac bo juz zaczynała się faza rozrzucania wszystkiego dookoła a ja mialam smigac na miasto (Oli mial zostac z babcią). Oliskowi usypianie nie szło, wiec babcia znowu przyszla a ja wymknęłam się. Pozałatwialam sprawy, wszystko na spokojnie mysląc ze babcia zaraz małego uspiła. Byłam tu i tam i w przedszkolu wziąc karteczkę zeby Oliska do przedszkola od wrzesnia zapisac. Karteczki rozdawane od wczoraj a ja na liscie byłam coś 40 (swoją drogą nie liczę ze się dostaniemy ale probowac zawsze mozna najwyzej w nastepnym roku bedziemy miec pierwszenstwo, a Oli pojdzie do prywatnego naprzeciwko panstwowego).
Wracam do domu o 16 a babcia dopiero polozyla szkraba. Jej mina hehehhehhehehhehe bezcenna, Oli się zasikał potem zrobił kupę w majtki, w domu narozwalał jak wiatr, jak weszlam do jego pokoiku oczy mi z orbit wyszły, zatkało mnie (tablica rozwalona, warsztat złamany na poł, rzucony z jednego konca pokoju na drugi, tornado jak nic) Oli był spiący ale swoim zmęczeniem rozwalił mi poł chałupy.
Teraz spi a ja musze go budzić....a wcale mi sie nie chce.

Wrocilam zrobiłam sobie obiad (usmazyłam dorszyka, frytki) potem czekolada i jest mi tak dobrze ze chyba się nie ruszę az mąz przyjdzie. Jedyne co przemawia za tym zeby obudzic Oliska jest fakt ze jak pozno wstanie bedzie szalał do nocy a ja znowu z nim usnę.

u mnie wiejeeeeee ale czuc wiosnę jak nic i te ptaki pieknie spiewające!!!

reklama
a ja wróciłam od fryzjera odmieniona równiez psychicznie:-Djutro wkleje fotki.bo teraz diabeł mały mi nie daje zrobic nic:-D

edit.a macie udało się :p

P3020053.JPG

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, wreszcie dotarłam do kompa, bo cały dzień przygotowywałam jutrzejsze urodziny dla Julki, choć nie wiem jak ona jutro cokolwiek powie bo ma tragiczną chrypke i nic nie pomaga:-(.
CLEO piękna fryzurka, widać że świeżutka, a Igorkowi chyba tez się podoba.

ANA ja cię podziwiam, jak ty dajesz rady, śpisz tak mało, praca, dom , dzieciaki no i mąż. Superwomen z ciebie-czy jak to się pisze? Naprawdę jesteś wielka.

LOTKA kiedy będziesz w moich stronach u teściów w Odrzykoniu? bo ja z Krosna więc jakby co to zapraszam.

Dziewczyny i chłopaku dziękuję za miłe słowa, fajnie tu z wami. A właśnie- MAXWELL na jakiej diecie jesteś?

miłam ciemne pofarbowane i rozjasniła mi na taki miodowy ale słabo na fotce widać.Igi nie zauwazył zmian za to D owszem:-D

Witam no i znowu piątek

Martolinka jak wózek?

Dziunka biedna Julka ciekawe czemu sie tak zablokowała z tym basenem :confused: Czemu sie klocisz z A.? cos poważnego czy tylko tak

Cleo bombowo mi sie bardzo podoba:tak:

Agrafka to czekamy na odwiedziny moze tym razem na kaszubach:-)

Ja tez jestem wsciekla, wyobraźcie sobie ze wycofali z IKEA serię mebli LESKVIK :wściekła/y:z pawła łóżkiem na czele:wściekła/y: to po co mi teraz sama komoda i szafka z tej serii jak musze kupic inne łóżko grrrr. Tak sie zezłoscilam, ze chyba kupie jakies zwykle lozko dziecece z meblowego na teraz a potem bede myslec dalej (bo to łóżko mialo rosnac z dzieckiem).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
etna a na allegro nie ma tych łóżek?? w norweskiej ikei widziałam że mają
cleo super :tak:,chociaż nie wiem czemu myślałam że będziesz miała jaśniejsze :zawstydzona/y:
czekam do 23 na karmienie małej i uciekam do spania ,jakiś taki ciężki dziś dzień , a jutro na sprzątanko ide więc kasa wpadnie :-D

reklama
Witam, wreszcie dotarłam do kompa, bo cały dzień przygotowywałam jutrzejsze urodziny dla Julki, choć nie wiem jak ona jutro cokolwiek powie bo ma tragiczną chrypke i nic nie pomaga:-(.
CLEO piękna fryzurka, widać że świeżutka, a Igorkowi chyba tez się podoba.

ANA ja cię podziwiam, jak ty dajesz rady, śpisz tak mało, praca, dom , dzieciaki no i mąż. Superwomen z ciebie-czy jak to się pisze? Naprawdę jesteś wielka.

LOTKA kiedy będziesz w moich stronach u teściów w Odrzykoniu? bo ja z Krosna więc jakby co to zapraszam.

Dziewczyny i chłopaku dziękuję za miłe słowa, fajnie tu z wami. A właśnie- MAXWELL na jakiej diecie jesteś?
w kwietniu :-)

Do góry