reklama
Ja pierwszy termin miałam na 26 października a urodziłam Zuzie 2 listopada i też się zatanawiałam kiedy się urodzi, już na cmentarzu dostałam skurczyhej camelia! Mówiłam CI już, że poprzednim razem miałam termin na 2 listopada? Już pare dni przed Wszystkimi Świętymi prawie się nie ruszałam ze strachu, że się w Zaduszki urodzi :-)
Poranny test wyszedł pozytywnie. Według obliczeń termin mam na 11 listopad. Witam wszystkie przyszłe mamusie!
Witaj!
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamuśki!
Jestem już po wizycie u lekarza i wszystko potwierdzone . Tak się cieszę, że nawet sobie nie wyobrażacie. Zresztą co ja pisze... A kto ma wiedzieć co czuje, jak nie Wy wszystkie;-). Tylko że mam 5 tydzień, a już mam zwolnienie i nie dlatego że mam taki kaprys, tylko coś tam jest niepokojącego:-(. Muszę siedzieć i się nie przemęczac i za 3 tyg. kolejna wizyta. Bedzie juz wtedy serduszko widać i słychać. Na szczęcie poza siusianiem nie mam jakiś większych dolegliwości (na razie) i mam nadzieje,że już tak zostanie.
Jestem już po wizycie u lekarza i wszystko potwierdzone . Tak się cieszę, że nawet sobie nie wyobrażacie. Zresztą co ja pisze... A kto ma wiedzieć co czuje, jak nie Wy wszystkie;-). Tylko że mam 5 tydzień, a już mam zwolnienie i nie dlatego że mam taki kaprys, tylko coś tam jest niepokojącego:-(. Muszę siedzieć i się nie przemęczac i za 3 tyg. kolejna wizyta. Bedzie juz wtedy serduszko widać i słychać. Na szczęcie poza siusianiem nie mam jakiś większych dolegliwości (na razie) i mam nadzieje,że już tak zostanie.
MONIA-AREK
Fanka BB :)
heej
ja wczoraj miałam pierwszą wizytę u lekarza
To było coś niesamowitego, mam już zdjęcie mojego maleństwa.
To koniec 3 -go tygodnia- narazie to tylko mała zamazana plamka
jutro ide na wszytskie szczegółowe badania .
jak u was ?
pozdr
Gosia
ja wczoraj miałam pierwszą wizytę u lekarza
To było coś niesamowitego, mam już zdjęcie mojego maleństwa.
To koniec 3 -go tygodnia- narazie to tylko mała zamazana plamka
jutro ide na wszytskie szczegółowe badania .
jak u was ?
pozdr
Gosia
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Też dobry termin!!! Mnie poprzednim razem teśc straszył, że donosze do 11 a wtedy będę musiała patriotycznie nazwać syna Józef, a córeczkę Kasztanka ;-):-)Poranny test wyszedł pozytywnie. Według obliczeń termin mam na 11 listopad. Witam wszystkie przyszłe mamusie!
jest, jest!!i nie ma suwaczka, jak go wstawic?
Pamiętam, ze dla mnie i mojego M. ogromnym przeżyciem było zobaczyć bijące serduszko. Oboje mieliśmy łzy w oczach. Bilo tak mocno, ze kijance łepek za każdym razem podskakiwał. Ale to niestety wspomnienia, bo na razie nadal nie mogę dostać się do lekarza, nawet prywatnie