reklama
test- czy działa suwaczek
haha, już działa
martuska 12310
Zaangażowana w BB
ja tez sie witam :*;-)z moim suwaczkiem nie tak
hej dziewczyny!watek listopadowy trzeba przeniesc na glowne forum tj pozostale mce sa bo naprawde ciezko go znalezc...
Ja dzis bylam u ginka jako ze wczoraj dostalam lekkie plamienie,powiedziala ze to normalne i dala mi dupostin czy jakos tak i mam przyjsc za 2tyg...ale powiedziala ze macica powiekszona i ze to raczej ciaza...ale jest za wczesnie aby to na 100%potwierdzic...
Ja dzis bylam u ginka jako ze wczoraj dostalam lekkie plamienie,powiedziala ze to normalne i dala mi dupostin czy jakos tak i mam przyjsc za 2tyg...ale powiedziala ze macica powiekszona i ze to raczej ciaza...ale jest za wczesnie aby to na 100%potwierdzic...
Cześć dziewczyny cieszę sie ze nas przybywa coraz więcej.
Ja dziś byłam sobie zrobić badania na przeciwciała przeciw różyczce i toksoplazmozie. Wpadłam trochę w panikę bo w przedszkolu u mojego synka panuje różyczka i wyniki dopiero w poniedziałek wiec nie mogę sie doczekać żeby zobaczyć wynik.
Ja dziś byłam sobie zrobić badania na przeciwciała przeciw różyczce i toksoplazmozie. Wpadłam trochę w panikę bo w przedszkolu u mojego synka panuje różyczka i wyniki dopiero w poniedziałek wiec nie mogę sie doczekać żeby zobaczyć wynik.
Witam przyszłe mamuśki :-)
Jestem PO badaniach. Babeczka nie mogla sobie szybko poradzić z pobraniem krwi, bo mimo ze sie wbiła z żyłę- nic nie leciało. Musiała z drugiej ręki pobrać.
Nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu...hm....
Dzis do pracy mam na popołudnie, szczerze nie mogę sie doczekać....zwolnienia
To moja pierwsza ciąża, nie chce ryzykować, chce jak najwięcej odpoczywać :
kolejna wizyta u lekarza 23-go , wtedy usłyszymy bicie serduszka
Jestem PO badaniach. Babeczka nie mogla sobie szybko poradzić z pobraniem krwi, bo mimo ze sie wbiła z żyłę- nic nie leciało. Musiała z drugiej ręki pobrać.
reklama
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamuśki :-)
Cześć Gosiaczkkkku!! Ja mam nastepna wizyte 24-go. Na pierwszej byłam we wtorek i juz dostałam zwolnienie, bo coś tam mam niepokojącego.
Wszystkim dziewczynom na pierwszą wizyte (jesli maja pewnosc, ze to ciaza) polecam zrobic na czczo:
morfologie
mocz
poziom cukru
grupe krwi, bo trzeba miec na świstku z laboratorium, nie wystarczy w szpitalu powiedziec ze mam taką i taką.
Pozniej jeszcze ewentualnie lekarz wam powie jakie badania dalsze trzeba zrobic.