reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej
U nas znów pada,wieje ale wczoraj nawet słońce zaświeciło.Mam nadzieję że i dzisiaj tak będzie.
Moje chłopaki grają w piłkę a ja czytam,czytam...
Naszykowałam paczkę dla 8-osobowej rodziny która się spaliła i nie ma nic:-(Jakie ludzie mają problemy....oby nas nigdy takie rzeczy nie spotkały.

Miłego dnia...

reklama
hej dziewczyny, u nas dziś dzień "domowy", czyli Alutka ze mną.
Jakas znużona jestem poza tym mały dziś jakoś nieru7chliwy wiec się martwiłam, ale coś wreszcie się zaczął ruszac. Musze sie wygrzebac z domu, troche chyba podeschlo bo musze isc do lidla bo proszek do czyszczenia zmywarki - jest tylko w tych tygodniach "akcja błysk". uff.. nie chce mi sie...

Etna, ja kiedyś założylam mojemu tacie taki kolczyk-klips, kółeczko z wiszącą gwiazdką. To było w latach 80-tych, tato poszedł z tym do mięsnego, wszyscy na niego patrzą a on nie wie o co chodzi. Dopiero doszedl z kolejka do filara z lustrem i zobaczył !! :))))) Do dziś to wspomina :)

hej
u mnie nocka strasznie kiepska , nie dość że późno poszłam spać to mała mi się obudziła jakąś godzinę później i się zaczeło , chyba po tym szczepieniu przeżywała i do tego temperatura , po czopku w końcu zasneła ale tylko w huśtawce :szok: ,a po 5 Kuba się obudził i już wogóle nie było szans na spanie , najgorsze że mój pojechał do Oslo po paszporty dla dzieciaków i pewnie wróci późno w nocy :-(

Cześć:-)
Ja wczoraj wieczorem miałam wychodne sklepowe;-) Mężol "wygonił" mnie na sklepy, żebym się odstresowała:tak:..Marysia wczoraj przechodziła samą siebie w złośliwościach:-:)wściekła/y:..więc pojechałam do CH i..kupiłam sobie dwie tuniki, a co;-)
Etna, dobre z tymi czerwonymi pazurkami, Agrafka z tym kolczykiem także:-D:-D
AniaSm - współczuję:-( Moja dobrze przeszła to drugie szczepienie..a powiedz, ile waży Lenka?

maxwell pierwsze szczepienie też przeszła dobrze a tym razem niby wszystko było ok ale zaczeła gorączkować na wieczór , ważyłam ją jak miała równe 3 miesiące i miała 6,5kg , kurcze ona mi się taka duża wydaje a jak patrze na wymiary Kuby w tym wieku to bym większy i cięższy :szok:

Mojej w dniu szczepienia brakowało do 3 miesięcy tygodnia, a już była od Marysi w tym czasie cięższa niecałe pół kilo:szok:..wdała się we mnie chyba;-)
Mam nadzieję, że juz dzisiaj Lenka lepiej się czuje?..

ja z moimi obydwoma zawsze chodze sama na szczepienia i do pediatry. W godiznach gdy przyjmuja lekarze to chetnych do pomocy nie ma. Raz jeden jak jesczez bylamw ciąży to zbarałam moją mamę na bilans - o matko alez mi wstydu narobiła, pokłucila sie z lekarka, bo przeciez ona najmądrzejsza....

Deszcz pzrestał padac, obeschło w miarę, co prawda bloto po łydki ale wyszlismy troche na spacerek. Byliśmy w meblowym wybrac komode dla zuzi - wybieranie bylo ekspresowe, bo palma im odbiła akurat przy szklanych stolikach :eek:
potem jeszcze pohasali po podwórku, a do domu wróicliśmy z histeria, bo Michasiowi bardzo nei chcało się wracać.
dziś musiałam zlamać zalecenie gina :zawstydzona/y: i zadzwonić do mojeje mamy (niezle mam zalecenia nie? ;-)) bo muszę przed czwarta być u psychologa a A. dopiero po 4 bedzie w domu, wiec potrzebna mi opieka do dzieci na 20 minut,. Taaa no dba kobieta o moje ciśninie, oj dba...

Ana widziałam to o wózkach ddtvn i nie dosć, ze drogie jak nie wiem co to badziewie jakies straszne. Tec o testowała pani gadżet jednego nei mogła złożyć, drugiemu budka chodizła tak, ze 200ł bym za to ne dała, jakby się rozpaść zaraz miał. Masakra. A z tych testowanych przez kobiety na spacerze to nawet myslalam o tym najtańszym - czarnym (ja chciałam kolorowy) a i tak się zastanawiałam cy nie szaleję zbytnio.

reklama
Cześć laseczki wróciłam z ferii z dziećmi (byłam z nimi w ... Katowicach:rofl2: u mojej przyjaciółki:-D)

dziunia GŁOWA DO GÓRY!!!!

Agrafka proszek do czyszczenia zmywarek?
Hmmm nigdy jej nie czyściłam.A na czym to polega?I co jaki czas trzeba robić?

Gosia to są takie foliowe woreczki z proszkiem które wkładasz tam gdzie tabletki (folia jest rozpuszczalna w wodzie) kosztują ok 6 zł za 6 saszetek więc się opłaca bo z calgonitu ten płyn kosztuje ok 11zł a jest jednorazowy a szczerze różnicy między nim a tymi saszetkami z lidla nie widzę; nie wiem co ile się czyści...

kilolku DBAJ O SIEBIE!!!!

etna dobre z tymi paznokciami :-D:-D

agrafka
ja też kiedyś coś podobnego zrobiłam tacie tylko już nie pamiętam jak to było...:-D

Do góry