reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Hej
U nas znów pada,wieje ale wczoraj nawet słońce zaświeciło.Mam nadzieję że i dzisiaj tak będzie.
Moje chłopaki grają w piłkę a ja czytam,czytam...
Naszykowałam paczkę dla 8-osobowej rodziny która się spaliła i nie ma nic:-(Jakie ludzie mają problemy....oby nas nigdy takie rzeczy nie spotkały.

Miłego dnia...

reklama
hej dziewczyny, u nas dziś dzień "domowy", czyli Alutka ze mną.
Jakas znużona jestem poza tym mały dziś jakoś nieru7chliwy wiec się martwiłam, ale coś wreszcie się zaczął ruszac. Musze sie wygrzebac z domu, troche chyba podeschlo bo musze isc do lidla bo proszek do czyszczenia zmywarki - jest tylko w tych tygodniach "akcja błysk". uff.. nie chce mi sie...

Etna, ja kiedyś założylam mojemu tacie taki kolczyk-klips, kółeczko z wiszącą gwiazdką. To było w latach 80-tych, tato poszedł z tym do mięsnego, wszyscy na niego patrzą a on nie wie o co chodzi. Dopiero doszedl z kolejka do filara z lustrem i zobaczył !! :))))) Do dziś to wspomina :)

hej
u mnie nocka strasznie kiepska , nie dość że późno poszłam spać to mała mi się obudziła jakąś godzinę później i się zaczeło , chyba po tym szczepieniu przeżywała i do tego temperatura , po czopku w końcu zasneła ale tylko w huśtawce :szok: ,a po 5 Kuba się obudził i już wogóle nie było szans na spanie , najgorsze że mój pojechał do Oslo po paszporty dla dzieciaków i pewnie wróci późno w nocy :-(

Cześć:-)
Ja wczoraj wieczorem miałam wychodne sklepowe;-) Mężol "wygonił" mnie na sklepy, żebym się odstresowała:tak:..Marysia wczoraj przechodziła samą siebie w złośliwościach:-:)wściekła/y:..więc pojechałam do CH i..kupiłam sobie dwie tuniki, a co;-)
Etna, dobre z tymi czerwonymi pazurkami, Agrafka z tym kolczykiem także:-D:-D
AniaSm - współczuję:-( Moja dobrze przeszła to drugie szczepienie..a powiedz, ile waży Lenka?

maxwell pierwsze szczepienie też przeszła dobrze a tym razem niby wszystko było ok ale zaczeła gorączkować na wieczór , ważyłam ją jak miała równe 3 miesiące i miała 6,5kg , kurcze ona mi się taka duża wydaje a jak patrze na wymiary Kuby w tym wieku to bym większy i cięższy :szok:

Mojej w dniu szczepienia brakowało do 3 miesięcy tygodnia, a już była od Marysi w tym czasie cięższa niecałe pół kilo:szok:..wdała się we mnie chyba;-)
Mam nadzieję, że juz dzisiaj Lenka lepiej się czuje?..

ja z moimi obydwoma zawsze chodze sama na szczepienia i do pediatry. W godiznach gdy przyjmuja lekarze to chetnych do pomocy nie ma. Raz jeden jak jesczez bylamw ciąży to zbarałam moją mamę na bilans - o matko alez mi wstydu narobiła, pokłucila sie z lekarka, bo przeciez ona najmądrzejsza....

Deszcz pzrestał padac, obeschło w miarę, co prawda bloto po łydki ale wyszlismy troche na spacerek. Byliśmy w meblowym wybrac komode dla zuzi - wybieranie bylo ekspresowe, bo palma im odbiła akurat przy szklanych stolikach :eek:
potem jeszcze pohasali po podwórku, a do domu wróicliśmy z histeria, bo Michasiowi bardzo nei chcało się wracać.
dziś musiałam zlamać zalecenie gina :zawstydzona/y: i zadzwonić do mojeje mamy (niezle mam zalecenia nie? ;-)) bo muszę przed czwarta być u psychologa a A. dopiero po 4 bedzie w domu, wiec potrzebna mi opieka do dzieci na 20 minut,. Taaa no dba kobieta o moje ciśninie, oj dba...

Ana widziałam to o wózkach ddtvn i nie dosć, ze drogie jak nie wiem co to badziewie jakies straszne. Tec o testowała pani gadżet jednego nei mogła złożyć, drugiemu budka chodizła tak, ze 200ł bym za to ne dała, jakby się rozpaść zaraz miał. Masakra. A z tych testowanych przez kobiety na spacerze to nawet myslalam o tym najtańszym - czarnym (ja chciałam kolorowy) a i tak się zastanawiałam cy nie szaleję zbytnio.

reklama
Cześć laseczki wróciłam z ferii z dziećmi (byłam z nimi w ... Katowicach:rofl2: u mojej przyjaciółki:-D)

dziunia GŁOWA DO GÓRY!!!!

Agrafka proszek do czyszczenia zmywarek?
Hmmm nigdy jej nie czyściłam.A na czym to polega?I co jaki czas trzeba robić?

Gosia to są takie foliowe woreczki z proszkiem które wkładasz tam gdzie tabletki (folia jest rozpuszczalna w wodzie) kosztują ok 6 zł za 6 saszetek więc się opłaca bo z calgonitu ten płyn kosztuje ok 11zł a jest jednorazowy a szczerze różnicy między nim a tymi saszetkami z lidla nie widzę; nie wiem co ile się czyści...

kilolku DBAJ O SIEBIE!!!!

etna dobre z tymi paznokciami :-D:-D

agrafka
ja też kiedyś coś podobnego zrobiłam tacie tylko już nie pamiętam jak to było...:-D

Do góry