reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
hahahahaha, etna, dobre :-D:-D:-D:-D

spocilam sie jak swinka przez 1.5 h tej zumby, dresy mi sie do tylka i nog kleja, a rano do pracy, caly dzien na nogach :baffled:

dziunka, a ty? dalas rade?
aniasm, u mnie tez @nadciaga, czuje po piersiach :baffled: nie wiedzialam,zed z was takie swintuchy :happy: w salonie, przy asiedzie za oknem, ladnie ladnie :-D:-D:-D

ja raczej sobie nie wyobrazam zycia bez zaslon czy rolet. anglicy tez nie bardzo czuje potrzebe sie zaslaniania, a czasami jak przechodzisz pod czyims oknem, to az sie niedobrze robi. brud, a w salonie na kanapie siedzi jakis tlusty rozczchrany facet i drapie sie po jajach, albo jakas baba je jak swinia. ale czyste domy tez sa,zeby nei bylo :-)

Ania moj co rano chce podkład nakładać na twarz:szok: dziwne bo ja sie na codzień w domu nie maluje a On chce:-D ach te nasze dzieci;-)

etna zdrowka dla Pawełka:tak:

martolinka ja to bym tak chociaż raz dała Kube do kogoś na noc no ale nie ma szans jak na razie.

ostatnio mialam propozycję od rodzicow, że wezmą Kuba na wakacje do siebie:tak:
zebym moglam Małym spokojnie się zajać, oczywiście sie nie zgadzam bo Młody to na pewno odczuje w jakiś sposób, ze jest drugie dziecko a On jest sam u dziadkow a po drugie dlugo bym bez Niego nie wytrzymała.
Mowie to mężowi a On do mnie: " Boze jakie maja pomysly", nie minely dwa dni jak kochana teściowa zadzwonila z taka ppropozycja:-D

AniaSim Pawel tez mi tak raz nogi podstawił no i co tam raz sie zyje i mu pomalowałam:zawstydzona/y:. Cieszył się lobuziak maly, wszystko byloby ok gdybym nie zapomniala tego zmyc. Pojechalam z malym na basen i myslalam że sie spale ze wstydu jak wszyscy ogladali te pieknie pomalowane czerwone paznokcie
:-D:-D:-D:-D hahah

Pola wcale sie wam nie dziwie, ze nie chcecie oddac Kuby. Co innego do miasta obok a co innego zagranice.

uciekam spac bo jutro do pracy z samego rana :-(

no właśnie o to chodzi, ja wiem, że Oni by chcieli bo Go rzadko widują ale się nie zgodzę na to, mysleli nawet, żeby na miesiąc:szok: chyba bym się tutaj zabeczała:tak:
nawet na tydzień się nie zgodzę, ewentualnie jak z tatą poleci:-) ale ja chce ich mieć przy sobie a nie, że ja tutaj sama z Malym a Oni w Polsce, bezsens.
Nie pierwsza i nie ostatnia sama z dwojka dzieci;-) dam radę, muszę ;)

A wiadomo, że moja mama tutaj na pewno w czerwcu przyleci bo musi byc ktos bo ja chce iść do szpitala z Moim a nie sama ;) i pozniej pewnie zostanie jak juz Maly bedzie na swiecie

reklama
z Wami mieszka teściowa?? czy w miejscowości gdzie Wy?:-)
My nikogo tutaj nie mamy z najblizszej rodziny.
Z jednej strony się cieszę, że mogę byc z Kuba, nie potrzebuję go nigdzie podrzucać ale nie ukrywam, że są dni, ze chetnie bym to zrobila, zeby chociaż na spokojnie posprzątać czy wyskoczyc gdzieś z mężem:tak:
Teraz jak byla babcia u nas to wieczorem wybralismy sie do miasta na piwo, tzn. mąż :-) ale az dziwnie było, że bez Kuby

Do góry