reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, ale tutaj dzisiaj ciuchutko:tak:

dziunka, kilolek no ja wlasnie nie chce dać glownie z tego powodu, zeby nie poczu sie odtracony. On wcale glupi nie jest i pewnie wszystko by rozumiał:tak:
Jeszcze sie najezdzi do dziadkow na wakacje.

Ania wspolczuje nocki:-( ale dasz radę;-) choć spać na pewno się chce.

Ja jestem mega wkurzona, nie ma jak zaufac "przyjaciolce":wściekła/y:
Ludzie to wstrętne oszusty, falszywi jak nie wiem

kilolek, niezle masz zalecenia od gina :-D

pola, nie denerwuj sie, szkoda nerwow na jakas malpe, jeszcze dzidzi zaszkodzi

dziunka, jak tam zombi z mama ?:-D:-D

ula, jesli nas czytasz, to wracaj, bo teraz ja mam dziwne sny:tak:snilo mi sie,ze sie umowilysmy na spotkanie, przyjechalam,a ciebie nie bylo, tylko twoj maz i..... trafila nam sie milosc od pierwszego wejrzenia :-D:-D:-D:-D nie pamietam wprawdzie jak wyglada na zywo,ale w snie byl do schrupania :tak::tak::tak::tak: ale nie boj sie, do zadnych drastycznych scen nie doszlo,bo z wrazenia sie obudzilam :-D nie mam zwyczaju brac sie za cudzych mezow, nawet we snie :-p

Mam już dwie na tapecie, małż w sklepie robi zakupy...

Ania
- mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie już ok.
Polaa - szkoda nerwów.. ;-)
BanAna - :-D:-D:-D:-D
Kikolek - i jak po psychologu?
Czytam z doskoku...;-)

moze macie jakies pomysly na interpretacje tego snu? bo wedlug mnie ula tak sie zajela swoja pasja,ze zaniedbuje meza i ktos jej go zwinie sprzed nosa :-) ula, zartuje, oczywiscie.wracaj do nas :tak:

anawawka dowiedzialam się tyle, ze wszystkie Kuby problemy są wiązane z zaburzeniami integracji sensorycznej i msimy isc na diagnozę. A zaburzeń ma sporo ale wielk poytyw - w poniedziałek odbiore opienię do przedszkola w której będzie napiisane, ze nie wolno Kuby za wiele rzeczy karać (jak np to że nie chce wystąpić przed obcym dziadkami i płacze !!) bo to nie jego wina tylko jego zaburzeń. No i zobaczymy, co będzie dalej. Próbuję się an tą diagnozę umówić, ale cięzko z terminami

moze macie jakies pomysly na interpretacje tego snu? bo wedlug mnie ula tak sie zajela swoja pasja,ze zaniedbuje meza i ktos jej go zwinie sprzed nosa :-) ula, zartuje, oczywiscie.wracaj do nas :tak:
ja wole nie interpretowac, bo mi się dzisiaj takie rzeczy śniły, ze hoho! Patologia normalnie, bo wyrwałam jakiegoś 17-letniego chłoptasia :zawstydzona/y: i dzialo sie oj dzialo. Musze się chyba leczyc... albo wiem - jestem teraz jak matrioszka, baba w babie i mi średnia wieku na spółkę z córką wyszła ;-)

a jesczez Wam nie pisałam, ze wczoraj mój gin przedstawiał mojemu A. jakąś pracę naukową kolegi w której było, że aktywnośc seksualna jest adekwatna do stopnia odstawania uszu!! i wyszlo, ze mój A. jest bardzo aktywny. Ja się tylko zastanawiam gdzie on się tak uaktywnia :eek:

reklama
Do góry