reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam, ale tutaj dzisiaj ciuchutko:tak:

dziunka, kilolek no ja wlasnie nie chce dać glownie z tego powodu, zeby nie poczu sie odtracony. On wcale glupi nie jest i pewnie wszystko by rozumiał:tak:
Jeszcze sie najezdzi do dziadkow na wakacje.

Ania wspolczuje nocki:-( ale dasz radę;-) choć spać na pewno się chce.

Ja jestem mega wkurzona, nie ma jak zaufac "przyjaciolce":wściekła/y:
Ludzie to wstrętne oszusty, falszywi jak nie wiem

kilolek, niezle masz zalecenia od gina :-D

pola, nie denerwuj sie, szkoda nerwow na jakas malpe, jeszcze dzidzi zaszkodzi

dziunka, jak tam zombi z mama ?:-D:-D

ula, jesli nas czytasz, to wracaj, bo teraz ja mam dziwne sny:tak:snilo mi sie,ze sie umowilysmy na spotkanie, przyjechalam,a ciebie nie bylo, tylko twoj maz i..... trafila nam sie milosc od pierwszego wejrzenia :-D:-D:-D:-D nie pamietam wprawdzie jak wyglada na zywo,ale w snie byl do schrupania :tak::tak::tak::tak: ale nie boj sie, do zadnych drastycznych scen nie doszlo,bo z wrazenia sie obudzilam :-D nie mam zwyczaju brac sie za cudzych mezow, nawet we snie :-p

Mam już dwie na tapecie, małż w sklepie robi zakupy...

Ania
- mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie już ok.
Polaa - szkoda nerwów.. ;-)
BanAna - :-D:-D:-D:-D
Kikolek - i jak po psychologu?
Czytam z doskoku...;-)

moze macie jakies pomysly na interpretacje tego snu? bo wedlug mnie ula tak sie zajela swoja pasja,ze zaniedbuje meza i ktos jej go zwinie sprzed nosa :-) ula, zartuje, oczywiscie.wracaj do nas :tak:

anawawka dowiedzialam się tyle, ze wszystkie Kuby problemy są wiązane z zaburzeniami integracji sensorycznej i msimy isc na diagnozę. A zaburzeń ma sporo ale wielk poytyw - w poniedziałek odbiore opienię do przedszkola w której będzie napiisane, ze nie wolno Kuby za wiele rzeczy karać (jak np to że nie chce wystąpić przed obcym dziadkami i płacze !!) bo to nie jego wina tylko jego zaburzeń. No i zobaczymy, co będzie dalej. Próbuję się an tą diagnozę umówić, ale cięzko z terminami

moze macie jakies pomysly na interpretacje tego snu? bo wedlug mnie ula tak sie zajela swoja pasja,ze zaniedbuje meza i ktos jej go zwinie sprzed nosa :-) ula, zartuje, oczywiscie.wracaj do nas :tak:
ja wole nie interpretowac, bo mi się dzisiaj takie rzeczy śniły, ze hoho! Patologia normalnie, bo wyrwałam jakiegoś 17-letniego chłoptasia :zawstydzona/y: i dzialo sie oj dzialo. Musze się chyba leczyc... albo wiem - jestem teraz jak matrioszka, baba w babie i mi średnia wieku na spółkę z córką wyszła ;-)

a jesczez Wam nie pisałam, ze wczoraj mój gin przedstawiał mojemu A. jakąś pracę naukową kolegi w której było, że aktywnośc seksualna jest adekwatna do stopnia odstawania uszu!! i wyszlo, ze mój A. jest bardzo aktywny. Ja się tylko zastanawiam gdzie on się tak uaktywnia :eek:

reklama
Do góry