reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Kikolek - buhahahaha z tą aktywnością... dobrze, że masz papierek co do terminów to na ursusie jest jedna poradnia prywatna, na żoliborzu też... w razie co...;-)

reklama
ja wole nie interpretowac, bo mi się dzisiaj takie rzeczy śniły, ze hoho! Patologia normalnie, bo wyrwałam jakiegoś 17-letniego chłoptasia :zawstydzona/y: i dzialo sie oj dzialo. Musze się chyba leczyc... albo wiem - jestem teraz jak matrioszka, baba w babie i mi średnia wieku na spółkę z córką wyszła ;-)

a jesczez Wam nie pisałam, ze wczoraj mój gin przedstawiał mojemu A. jakąś pracę naukową kolegi w której było, że aktywnośc seksualna jest adekwatna do stopnia odstawania uszu!! i wyszlo, ze mój A. jest bardzo aktywny. Ja się tylko zastanawiam gdzie on się tak uaktywnia :eek:

hAHAHA, DOBRE:-D i sen i teoria:tak:

usiadlam ufffff
siedze i niech ktos sprobuje mnie ruszyc

Nie wiem tylko po co te pranie wstawilam, bo będę musiała je wyciągnąć grrrrr

Dziewczyny co za sny :szok: ja też takie miewałam, ale tylko w ciąży (kilolku jestes usprawiedliwiona).

Paweł już lepiej, okazjonalnie zakaszle no i jeszcze troche katarku. Mamy w planie zaliczyc jutro basen pani pediatra nam pozwoliła.

Jakie plany macie na weekend???

Etna, super, że Pawełek juz lepiej się czuje:-) A co z tym praniem?
Ja plany imprezowe;-) Jutro jedziemy na urodziny do mojego taty (miał 2 dni po mnie, a robi jutro), a w niedzielę przyjeżdża moja psiapsióła z rodzinką na kawkę urodzinową:-)

usiadlam ufffff
siedze i niech ktos sprobuje mnie ruszyc

Nie wiem tylko po co te pranie wstawilam, bo będę musiała je wyciągnąć grrrrr

Dziewczyny co za sny :szok: ja też takie miewałam, ale tylko w ciąży (kilolku jestes usprawiedliwiona).

Paweł już lepiej, okazjonalnie zakaszle no i jeszcze troche katarku. Mamy w planie zaliczyc jutro basen pani pediatra nam pozwoliła.

Jakie plany macie na weekend???
spać!!

reklama
Do góry