reklama
gosiulek73
mama K&K&A
A co się dzieje z naszą Ewelią?
ja wole nie interpretowac, bo mi się dzisiaj takie rzeczy śniły, ze hoho! Patologia normalnie, bo wyrwałam jakiegoś 17-letniego chłoptasia i dzialo sie oj dzialo. Musze się chyba leczyc... albo wiem - jestem teraz jak matrioszka, baba w babie i mi średnia wieku na spółkę z córką wyszła ;-)
a jesczez Wam nie pisałam, ze wczoraj mój gin przedstawiał mojemu A. jakąś pracę naukową kolegi w której było, że aktywnośc seksualna jest adekwatna do stopnia odstawania uszu!! i wyszlo, ze mój A. jest bardzo aktywny. Ja się tylko zastanawiam gdzie on się tak uaktywnia
hAHAHA, DOBRE i sen i teoria
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolek, jasne;-)
E
etna36
Gość
usiadlam ufffff
siedze i niech ktos sprobuje mnie ruszyc
Nie wiem tylko po co te pranie wstawilam, bo będę musiała je wyciągnąć grrrrr
Dziewczyny co za sny ja też takie miewałam, ale tylko w ciąży (kilolku jestes usprawiedliwiona).
Paweł już lepiej, okazjonalnie zakaszle no i jeszcze troche katarku. Mamy w planie zaliczyc jutro basen pani pediatra nam pozwoliła.
Jakie plany macie na weekend???
Dziewczyny co za sny ja też takie miewałam, ale tylko w ciąży (kilolku jestes usprawiedliwiona).
Paweł już lepiej, okazjonalnie zakaszle no i jeszcze troche katarku. Mamy w planie zaliczyc jutro basen pani pediatra nam pozwoliła.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Etna, super, że Pawełek juz lepiej się czuje:-) A co z tym praniem?
Ja plany imprezowe;-) Jutro jedziemy na urodziny do mojego taty (miał 2 dni po mnie, a robi jutro), a w niedzielę przyjeżdża moja psiapsióła z rodzinką na kawkę urodzinową:-)
Ja plany imprezowe;-) Jutro jedziemy na urodziny do mojego taty (miał 2 dni po mnie, a robi jutro), a w niedzielę przyjeżdża moja psiapsióła z rodzinką na kawkę urodzinową:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
spać!!usiadlam ufffff
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolek - dobre!!!Powodzenia
Etna, już zajarzyłam z tym praniem..coś mnie zamroczyło chyba
Etna, już zajarzyłam z tym praniem..coś mnie zamroczyło chyba