reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no już zapomniałam co komu... :wściekła/y:

anawawka gratuluję miary spodni!
Ja w ogóle nie mam co marzyć

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem. Może być nawet teraz jak Wam się chce do mnie przyjechac, pod dachem nie pada ;-)

gosiulek ja też mam taką sąsiadkę, co co prawda w oknie nie siedzi cąły zcas ale wszystko wie co u mnie w domu, nawet co i kiedy gotuję :wściekła/y: Cleo miała okazje ją poznac, bo jak była u mnie ostatnio to sąsiadka nie wytrzymała i sie wprosiła.
A co do płaszczy ja mam ale nie na taką pogodę tzn na kurtki nie wejdą. Raczej zamiast kurtki, wiec na wiosnę/jesień. Ale teraz jeszcze nieprzemakalne zimówki daja radę
takie mam kurteczki

Załączniki

• DSC00537.jpg
    DSC00537.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00540.jpg
    DSC00540.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 36
Kilolek fajne te zdjęcia :tak:ten maluch idący za starszakiem:-)

Jak ja się dziś do kitu czuję.Oj oj nie znoszę wiatrów:no:
Do szkoły jednak pójdziemy.Deszcz przestał padać a nawet gdyby to damy radę,a co?

Witam,
u nas piękna pogoda, zero deszczu, słońce świeci na całego:tak:

Ale mimo to oczywiście mam jakiś podły nastrój:zawstydzona/y:

martolinka ja też się nie mogę doczekać jak urodzę i będę wracać do swojej figury:-D mam nadzieję, że moje wcześniejsze odchudzanie nie poszło na marne:-)

Ja mam takie firanki, ktorych nie trzeba na szczęście prasować ale w salonie i jadalni mam zasłony, masakra po prostu. Jedną prasuję koło godziny:tak: może dlatego tak rzadko je piorę?!:-D

Kurcze ale mi smutno od wczoraj:-( szkoda, że juz polecieli

Mój A będzie dziś późnym wieczorem:-( tyle pracy... ale to dobrze z jednej strony.
No i na basen z Julką nie pójdę bo nie mam z kim Asi zostawić, poza tym i tak siostra A dzisiaj ma wolne a na wejściówkę nie mam:baffled:

U nas wieje nadal, właśnie czekam na dziadka i jedziemy po dziewczyny.

Ze mnie teraz kura domowa się zrobiła - zmyłam podłogi, ugotowałam kurczaka, przygotowałam do zrobienia kebaba warzywka... a dziecko mi na podłodze odłogiem leży i ogląda tv, bawiła się sama świetnie, więc jej nie przeszkadzałam;-)
Gosiulek - my mamy pełno ciuchów na deszcz... tylko ciekawe czy będą używane; dokładnie jak Dziunka pisała, te takie bez rękawów, mają tendencje do szybkiego zużycia.... nam prawie odpadł kaptur, bo go dziewczyny naderwały...

Ostatnia edycja:
BanAna - jezuuu 16 C ?? kiedy u nas tyle będzie??
Polaa - tak to jest po wyjeździe... ja przyjęłam zasadę iż takie życie i super jest się potem witać... po długiej przerwie.. a tak to by było chlebem powszednim.;-)
Martolinka - jak dla mnie najzdrowsze "śmieciowe" jedzenie:-D:-D:-D:-D, a jak jeszcze mój małż robi, to mniammmmm

ana o mamo , ale mi narobiłaś ochoty na kebab;-)

A że u mnie są najlepsze....;-)

Asia trochę rozżalona bo Julka pojechała do babci, ale powariowałam z nią trochę, teraz zjadłyśmy a młoda zajęła się zabawą :-)najgorsze jest włączone non stop żelazko zabawkowe - świeci i leci muzyka "I'm a barbie girl in a barbie world, life in plastic it's fantastic" i tak w kółko:baffled: mówię Wam, masakra:baffled:

A najbardziej podoba mi się jak Asia mówi gdy ktoś jej zasłania "Ja nie patrzę bajki!", zamiast "Ja nie widzę bajki!";-)

reklama
Do góry