reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
no już zapomniałam co komu... :wściekła/y:

anawawka gratuluję miary spodni!
Ja w ogóle nie mam co marzyć

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem. Może być nawet teraz jak Wam się chce do mnie przyjechac, pod dachem nie pada ;-)

gosiulek ja też mam taką sąsiadkę, co co prawda w oknie nie siedzi cąły zcas ale wszystko wie co u mnie w domu, nawet co i kiedy gotuję :wściekła/y: Cleo miała okazje ją poznac, bo jak była u mnie ostatnio to sąsiadka nie wytrzymała i sie wprosiła.
A co do płaszczy ja mam ale nie na taką pogodę tzn na kurtki nie wejdą. Raczej zamiast kurtki, wiec na wiosnę/jesień. Ale teraz jeszcze nieprzemakalne zimówki daja radę
takie mam kurteczki

Załączniki

• DSC00537.jpg
    DSC00537.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00540.jpg
    DSC00540.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 33
Kilolek fajne te zdjęcia :tak:ten maluch idący za starszakiem:-)

Jak ja się dziś do kitu czuję.Oj oj nie znoszę wiatrów:no:
Do szkoły jednak pójdziemy.Deszcz przestał padać a nawet gdyby to damy radę,a co?

Witam,
u nas piękna pogoda, zero deszczu, słońce świeci na całego:tak:

Ale mimo to oczywiście mam jakiś podły nastrój:zawstydzona/y:

martolinka ja też się nie mogę doczekać jak urodzę i będę wracać do swojej figury:-D mam nadzieję, że moje wcześniejsze odchudzanie nie poszło na marne:-)

Ja mam takie firanki, ktorych nie trzeba na szczęście prasować ale w salonie i jadalni mam zasłony, masakra po prostu. Jedną prasuję koło godziny:tak: może dlatego tak rzadko je piorę?!:-D

Kurcze ale mi smutno od wczoraj:-( szkoda, że juz polecieli

Mój A będzie dziś późnym wieczorem:-( tyle pracy... ale to dobrze z jednej strony.
No i na basen z Julką nie pójdę bo nie mam z kim Asi zostawić, poza tym i tak siostra A dzisiaj ma wolne a na wejściówkę nie mam:baffled:

U nas wieje nadal, właśnie czekam na dziadka i jedziemy po dziewczyny.

Ze mnie teraz kura domowa się zrobiła - zmyłam podłogi, ugotowałam kurczaka, przygotowałam do zrobienia kebaba warzywka... a dziecko mi na podłodze odłogiem leży i ogląda tv, bawiła się sama świetnie, więc jej nie przeszkadzałam;-)
Gosiulek - my mamy pełno ciuchów na deszcz... tylko ciekawe czy będą używane; dokładnie jak Dziunka pisała, te takie bez rękawów, mają tendencje do szybkiego zużycia.... nam prawie odpadł kaptur, bo go dziewczyny naderwały...

Ostatnia edycja:
BanAna - jezuuu 16 C ?? kiedy u nas tyle będzie??
Polaa - tak to jest po wyjeździe... ja przyjęłam zasadę iż takie życie i super jest się potem witać... po długiej przerwie.. a tak to by było chlebem powszednim.;-)
Martolinka - jak dla mnie najzdrowsze "śmieciowe" jedzenie:-D:-D:-D:-D, a jak jeszcze mój małż robi, to mniammmmm

ana o mamo , ale mi narobiłaś ochoty na kebab;-)

A że u mnie są najlepsze....;-)

Asia trochę rozżalona bo Julka pojechała do babci, ale powariowałam z nią trochę, teraz zjadłyśmy a młoda zajęła się zabawą :-)najgorsze jest włączone non stop żelazko zabawkowe - świeci i leci muzyka "I'm a barbie girl in a barbie world, life in plastic it's fantastic" i tak w kółko:baffled: mówię Wam, masakra:baffled:

A najbardziej podoba mi się jak Asia mówi gdy ktoś jej zasłania "Ja nie patrzę bajki!", zamiast "Ja nie widzę bajki!";-)

reklama
Do góry