reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Witam

Wróciłam do domu, a Paweł zasmarkany i zalzawiony :szok::no::szok: zobaczymy co noc przyniesie

To jest nawet o nas wzmianka w gazecie :-D, fajnie się czyta, gratulacje dla Izy

Polaa trzymaj sie, pewnie w domu pustka, ja mysle ze oni tez za toba tesknio. Jednak Cię odwiedzają co jakiś czas :tak:

Jeśli chodzi o firanki to ja mam tylko zasłony (na noc) uwielbiam "puste" okna tzn. z kwiatami na parapecie, nawet karnisza nie mam :zawstydzona/y:(zaslony wisza na rurze ktora akurat mam takową nad oknem:-p)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja mam tylko rolety we wszystkich pokojach i dodatkowo zasłony dla dekoracji w salonie.

Dziunka fajnie że wrzuciłaś ten artykuł, nie miałam pojecia, ze Iza pracowała w korporacji, myślałam, ze jest "z zawodu" mamą :). Fajnie się czyta, podziwiam i zazroszcze ze tak znalazła swój sposób na życie.

Alutka bawi się z ciocią i tatą szpitalem lego a ja mam chwilę spokoju.. :)

Jestem uwięziona w domu. Podwórko clausieńkie w wodzie a na ulicy takie błoto, ze A. nie mógl wózka przeciagnąć. Świetnie
Byłam u gina, ścisła obserwacja i byc może szpital w przyszlym tygodniu (na 3 dni) jeszcze zobaczymy. Napisze wam za kawałek na kolejnym maluszku dokładnie

Antek śpi dziś u cioci. BYł zachwycony po ostatnim pobycie a Ola ma jutro wolne więc go wzięła. Będę spokojniejsza , gdy będę miała pomoc do małego w razie jakiejś wizyty w szpitalu.
Jutro z rana mamy parę spraw do załatwienia w urzędach , czyli nie pośpimy;-)

Oj tak Dziunka.. kebab u Ciebie- pycha:tak:
Etna no nie żartuj ...

Kilolek pisz pisz szybko co sie dzieje

Dzisiaj udało mi się wczesniej uspac moich chlopaków ufffff

Martolinka powiem Ci że jak się wzielam za pawla to juz z nim lepiej. On mi tak zawsze robi jak jest chory ja musze byc w domu!! jak mnie nie ma to "zdrowienie" mu nie idzie :baffled:. Wykapany zadowolony szybciutko zasnal, nie kaszle tylko troche miał katar.

kilolku ojej :-( to ide czytac na odpowiednie watki

hej
zaliczyłam dzisiaj wizyte z dziećmi u babci ,u której Kuba został a ja z Lenką na szczepienie , omg jak się darła :szok: ,tak strasznie mi jej żal było , a pielgniarka przeżywała bo na początku mała się do niej uśmiechała cały czas i coś tam zagadywała a potem odwracała głowe , no i ona co chwilę do nas wychodziła z pokoju i pytała czy wszystko ok i sprawdzała czy Lena dalej zła na nią :-D i jak pod koniec się do niej znowu uśmiechneła to mówi że teraz może być już spokojna , strasznie dziwni a zarazem mili są tutaj niektórzy ludzie :tak:
Hej, u nas dzis piekna wiosenna pogoda, sloneczko świeci, zaraz idziemy na spacer jupi :-):-)
Dziunka nie zazdroszcze prasowania firan, ja mam wszystkie takie "samo-prasujace" hihhi

Widzę, ze zamiary spotkania sie pojawiły to ja zapytam kiedy w końcu wszystkie sie spotkamy gdzieś w połowie drogi ??:-);-)
a gdzie jest połowa drogi?? :-D bo dla mnie to pewnie gdzieś w Bałtyku :-D:-D:-D
ja tez,mloda spi :-)
kurcze to chyba i ja się zmobilizuje i się wezmę dzisiaj za zumbę chociaż mam @ i jakoś nie specjalnie ochotę , ech chyba jednak sobie dzisiaj daruję

u mnie cisza ,wszyscy śpią , mój wstaje o 1 i jedzie do Oslo załatwiać dzieciom paszporty , że też wymyślili że trzeba je co roku odnawiać , dobrze że może jedna osoba jechać z upoważnieniem od drugiej bo inaczej czekałaby nas rodzinna wyprawa
ostatnio malowałam sobie paznokcie u stóp i patrze się a Kuba leci ,zdejmuje skarpety i mi stope podkłada żeby jemu też pomalować :-D:-D:-D

edit: tutaj wogóle żadko kto ma zasłony czy firanki w oknach , z reguły są jakieś panele ale zawsze wszystko odsłonięte , ja mam jedną roletkę słomkową której nie odsłaniam bo wydaje mi się że nas sąsiad podgląda z balkonu jak pali papierosa i o ile wcześniej go widywałam nie za często tak jak kiedyś szaleliśmy w salonie to potem ciągle palił ;)

Ostatnia edycja:
AniaSim Pawel tez mi tak raz nogi podstawił no i co tam raz sie zyje i mu pomalowałam:zawstydzona/y:. Cieszył się lobuziak maly, wszystko byloby ok gdybym nie zapomniala tego zmyc. Pojechalam z malym na basen i myslalam że sie spale ze wstydu jak wszyscy ogladali te pieknie pomalowane czerwone paznokcie

reklama
Do góry