reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej, u nas dzis piekna wiosenna pogoda, sloneczko świeci, zaraz idziemy na spacer jupi :-):-)
Dziunka nie zazdroszcze prasowania firan, ja mam wszystkie takie "samo-prasujace" hihhi

Widzę, ze zamiary spotkania sie pojawiły to ja zapytam kiedy w końcu wszystkie sie spotkamy gdzieś w połowie drogi ??:-);-)

Taaa ja na Ciebie ciągle czekam :p nawet firany wyprasuję na tą okazję:rofl2:

Gosiu ja mam, ale u nas to ich pełno, szczególnie w miejscowosciach nadmorskich... patrzyłaś na allegro?
http://allegro.pl/listing.php/search?category=11764&sg=1&string=płaszczyk+przeciwdeszczowy

Dziubasek , anawawka to dzieci okazują się być niezłą dietą;-)mam nadzieję , ze i u mnie się to sprawdzi , bo już nie moge na siebie patrzec.. gdzie ta figura którą wywalczyłam przed ciąża:-pale jeszcze trochę:-D

u nas 16 st, sloneczko, leciutki wiaterek, wlasnie wyslalam mloda z tatusiem na spacer w sukience swetrowej i wiosennym plaszczyku. a sama zaraz spadam na kawke z przyjaciolkami :-) piekny dzien dzisiaj, az chce sie wyjsc na dwor

To u mnie jest zupełnie na odwrót:tak: ale ja to stresy zajadam;-) teraz już też doszłam do swojej wagi po urodzeniu Asi po czym przytyłam. Po prostu mój organizm sam dochodzi do siebie a ja potem nie potrafię tej wagi utrzymać.
Ale nie jest mi z tym źle póki co:-D a waga od dłuższego czasu utrzymuje się na tym poziomie i niech tak zostanie:-D
Jedyne co mnie dobija to mój brzuch i to mnie też głównie powstrzymuje przed dietą.
Chociaż powiem Wam, ze na tyle ile biegam powinnam być chuda jak tyczka:baffled: a tu tylko kolano nawala:-D

Gosiulek ale to taka jednorazówka raczej, nieużywane i złożone skleja się okropnie i gniecie, mam takie dwa i ich nie lubię, jak chcesz coś żeby dobrze chroniło przed deszczem to lepiej kupić np. coś takiego ANIMAL płaszczyk przeciwdeszczowy 4 KLOLRY (2112359936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję że Iza się nie obrazi Mam Dziecko numer 3/2012

edit. Gosia no to się spóźniłam, szybka jesteś :-D
Banana wstaw wodę na kawę :-D

reklama
Do góry