reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej, u nas dzis piekna wiosenna pogoda, sloneczko świeci, zaraz idziemy na spacer jupi :-):-)
Dziunka nie zazdroszcze prasowania firan, ja mam wszystkie takie "samo-prasujace" hihhi

Widzę, ze zamiary spotkania sie pojawiły to ja zapytam kiedy w końcu wszystkie sie spotkamy gdzieś w połowie drogi ??:-);-)

Taaa ja na Ciebie ciągle czekam :p nawet firany wyprasuję na tą okazję:rofl2:

Gosiu ja mam, ale u nas to ich pełno, szczególnie w miejscowosciach nadmorskich... patrzyłaś na allegro?
http://allegro.pl/listing.php/search?category=11764&sg=1&string=płaszczyk+przeciwdeszczowy

Dziubasek , anawawka to dzieci okazują się być niezłą dietą;-)mam nadzieję , ze i u mnie się to sprawdzi , bo już nie moge na siebie patrzec.. gdzie ta figura którą wywalczyłam przed ciąża:-pale jeszcze trochę:-D

u nas 16 st, sloneczko, leciutki wiaterek, wlasnie wyslalam mloda z tatusiem na spacer w sukience swetrowej i wiosennym plaszczyku. a sama zaraz spadam na kawke z przyjaciolkami :-) piekny dzien dzisiaj, az chce sie wyjsc na dwor

To u mnie jest zupełnie na odwrót:tak: ale ja to stresy zajadam;-) teraz już też doszłam do swojej wagi po urodzeniu Asi po czym przytyłam. Po prostu mój organizm sam dochodzi do siebie a ja potem nie potrafię tej wagi utrzymać.
Ale nie jest mi z tym źle póki co:-D a waga od dłuższego czasu utrzymuje się na tym poziomie i niech tak zostanie:-D
Jedyne co mnie dobija to mój brzuch i to mnie też głównie powstrzymuje przed dietą.
Chociaż powiem Wam, ze na tyle ile biegam powinnam być chuda jak tyczka:baffled: a tu tylko kolano nawala:-D

Gosiulek ale to taka jednorazówka raczej, nieużywane i złożone skleja się okropnie i gniecie, mam takie dwa i ich nie lubię, jak chcesz coś żeby dobrze chroniło przed deszczem to lepiej kupić np. coś takiego ANIMAL płaszczyk przeciwdeszczowy 4 KLOLRY (2112359936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mam nadzieję że Iza się nie obrazi Mam Dziecko numer 3/2012

edit. Gosia no to się spóźniłam, szybka jesteś :-D
Banana wstaw wodę na kawę :-D

reklama
Do góry