ja musze swój podwójny wózek sprzedać tylko jakoś zebrać siię nie mogę żeby go ściagnąć ze strychu, uprać i obfocic.
A właśnie, jak zamierzasz go wyprać? Bo ja mam swoją gondolę ze spacerówką do sprzedania, a za cholerę nie wiem jak się za nią zabrać ale już postęp bo wczoraj stanęła w pokoju ;-)
Bratem się nie przejmuj, olej lenia! Jest takie mądre powiedzenie mojej teściowej "Każdy sądzi sam po sobie" i tu widać też się sprawdziło
Na moich nie mogę narzekać, ale każdy z nas ma coś i raz na jakiś czas porządnie się pożremy ;-) no, ale do pomocy to zawsze są, nawet jak marudzą to i tak pomagają...
a powiedz mi czy ona miała w miarę dobre zawieszenie?? ale chyba tak skoro Emi w niej zasypiała ;-) , ja miałam tą do stania ale Kuba nie chce stać więc będe zmieniać na siedzącą tylko problem polega na tym (nie mój problem tylko męża ;-)) że muszę przez to zmienić też wózek bo do mojego ta dostawka nie podejdzie :-)
HAHAHAHAHA Ładnie ta nasza Ania wykombinowała
Muszę wam powiedzieć, że mijają czasy kiedy miałam grzeczne dziecko. dokazuje jak dziki zając, ręce opadają, nie chce spać w dzien na noc zasypia przed 22 mam nadzieję, że to chwilowe.
Chyba większość naszych maluchów to ostatnio przeszło jeśli chodzi o spanie
Moja już śpi po południu od mniej więcej 16 do 17, ale i tak na noc zasypia ok 20.
i tak, tez jestem z Grodziska Maz. (mieszkam niedaleko McDonalda, a ty gdzie, ze "wies" piszesz? u mnie w zasadziie tez jak wiies)
To jaka wieś jak nawet McDonalda macie
Laski śpią (Asia leży na swojej poduszce, wzdłuż niej), a mi się już nie chce, faworków narobiłam jak szalona, nie wiem kto to zje
Co więcej Asia nawet spróbować nie chciała