reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

biedna jestes kilolku z ta twoja rodzina :-( dobrze,ze tesciow masz udanych. a brata lenia olej.
a najgorsze, ze musze z nimi mieszkac

pocieszyłyście mnie mocno z waszymi zbuntowanymi dziećmi, bo ja bylam święcie przekonana, ze te histerie u mnie to przeze mnie ze ja zmęczona, nerwowa, niecierpliwa itd a tu sie okazuje, ze nie tylko moje takie czyli norma
Dzisiaj mój A. po wyjsciu od psychologa stwierdzil, ze nie zna osoby o niższej samoocenie niz ja :-( i ze siebie i swoje maciezynstwo przedstawiam jako dno i 5 metrów mułu. :-(

reklama
kilolku współczuję
sawi jak ci się dostawka sprawuje ?? popatrz myślałam dzisiaj o tobie i jesteś hehe
a wiesz co ,nie mam juz tej dostawki
nei sprawdziła się u Nas
bo Emi na spacerze mi zasypiała w niej a to niewygodnie dla dziecka,bo ja długie spacerki chodzę
wiec sprzedałam ją i pozostałe wózki i kupilismy wózek dla bliźniaków i jest git

kilolek ale skąd taka samoocena?? przecież jesteś najlepszą mamą jaką twoje dzieci by mogły mieć :tak:
no ba a skąd by wzięły inną? ;-) hehe
to tez mój A. przeanalizował i wyszło mu, że przez moja mamę :dry: pewno to i prawda

ja musze swój podwójny wózek sprzedać tylko jakoś zebrać siię nie mogę żeby go ściagnąć ze strychu, uprać i obfocic.

a powiedz mi czy ona miała w miarę dobre zawieszenie?? ale chyba tak skoro Emi w niej zasypiała ;-) , ja miałam tą do stania ale Kuba nie chce stać więc będe zmieniać na siedzącą tylko problem polega na tym (nie mój problem tylko męża ;-)) że muszę przez to zmienić też wózek bo do mojego ta dostawka nie podejdzie :-)

Kilolku ale dowaliłaś tym ostatnim postem :szok: Babo weż się w garść!!! Masz super dzieci, szczęściara z Ciebie po czeasz na narodziny córeczki, mąż mimo swoich wad jest przy Was, pracuje i jakoś się stara.
Moja tesciowa tez strzeliuła dzisiaj focha, chyba czuje sie nie potrzebna bo ja z mezam za duzo zajmujemy sie wlasnym dzieckiem. Tylko to juz nie moj problem kiedys trzeba odciac pepowine. Przecieo w koncu moje dziecko i niech tak zostanie ;-).
Wybraliśmy się dzisiaj na basen i skończyliśmy na zakupach w Realu :cool:, zadzwonila do nas babka z basenu i przekazala informację że zajęcia odwołane bo w aqaparku od 10.30 nie ma prądu :-(. Paweł był zawiedziony i smutny:-( nawet mi sie rozpłakał biedak, tak chciał jechać. Mama obiecała i słowa nie dotrzymała :no::no:.

Muszę wam powiedzieć, że mijają czasy kiedy miałam grzeczne dziecko. dokazuje jak dziki zając, ręce opadają, nie chce spać w dzien na noc zasypia przed 22 :szok: mam nadzieję, że to chwilowe. Jeśli chodzi o płacz w dzień czy kryzysy to u nas też są więc co się dziwić takiemu dziecku jak ma kryzys np w przedszkolu.
Jak już pisze o przedszkolu to nawet byłam zaskoczona że Paweł w poniedziałek był ze swoją grupą na placu zabaw przy przedszkolu. Super że wychodzą z maluchami, bardzo się z tego ciesze i jednoczesnie ich podziwiam. Teraz Paweł idzie w piątek.

Sawi jak sobie radzisz z pociechami? co tam u was słychać?

Jak czytam ile Was kosztuje to podwojne macierzynsto to wydaje mi sie ze pawel bedzie chyba jedynakiem :-D(serio-albo jakas 10letnia przerwa)

hehe AniaSM dobre
moi się leją o tą do stania :-) kto ma stac, a w wózku nie ma komu siedziec

edit: biedny, zawiedziony Pawełek

Ostatnia edycja:
kilolek ja lubię wózki kupować :zawstydzona/y: nic na to nie poradze ,no ale miałam odpuścić i los spłatał mi takiego figla :-D
chciałam kupić bliźniaczy ale tutaj mają tylko takie że jedno obok drugiego a ja chciałam jedno za drugim ,a taki mogę w pl kupić tylko nie mam go potem jak tu przywieźć
etna no moja teściowa też zawiedziona że ja jej dzieci nie przywoże , ostatnio nawet usłyszeliśmy że im (teściom) nie ufamy bo przecież moglibyśmy dzieci zostawić ,krzywda im się nie stanie a sami gdzieś wyjść , tylko że my nie mamy potrzeby wychodzenia ,a jak mamy to idziemy rodzinką całą :tak:

no ba a skąd by wzięły inną? ;-) hehe
to tez mój A. przeanalizował i wyszło mu, że przez moja mamę :dry: pewno to i prawda

ja musze swój podwójny wózek sprzedać tylko jakoś zebrać siię nie mogę żeby go ściagnąć ze strychu, uprać i obfocic.
wiesz co mnie też czasami takie mysli łapią że zła matka jestem,ż enie potrafie dziecka nauczyć robić do kibelka,że nie mówi jeszcze tak jak inne dzieci w jej wieku,itp....mąż sie złosci na mnie że tak gadam,bo uważa że jestem idealna żona i mama (patrząc po swoich znajomych)

to co nie mówiłaś że sprzedajesz,a ja szukałam podwójnego
a jaki masz wózeczek

a powiedz mi czy ona miała w miarę dobre zawieszenie?? ale chyba tak skoro Emi w niej zasypiała ;-) , ja miałam tą do stania ale Kuba nie chce stać więc będe zmieniać na siedzącą tylko problem polega na tym (nie mój problem tylko męża ;-)) że muszę przez to zmienić też wózek bo do mojego ta dostawka nie podejdzie :-)
no nam też dostawka nie pasowała ale mąż w wózku wywiercił dziurke i coś tam zrobił że trzymało i było super
a tą stojącą to dobrze że nie brałam bo Emi jeszcze na spacerku spi wiec byłby problem i tak,a tak to idzie ze mną za rączke,a jak sie zmęczy to wsadzam obok Helenki i siedzi sobie lub zasypia po chwili i śpią obie zazwyczaj 2h a ja spaceruje żeby zgubić te moje kg

Kilolku ty mieszkasz w tej samej miejscowości co ja??

reklama
kilolek ja lubię wózki kupować :zawstydzona/y: nic na to nie poradze ,no ale miałam odpuścić i los spłatał mi takiego figla :-D
chciałam kupić bliźniaczy ale tutaj mają tylko takie że jedno obok drugiego a ja chciałam jedno za drugim ,a taki mogę w pl kupić tylko nie mam go potem jak tu przywieźć
etna no moja teściowa też zawiedziona że ja jej dzieci nie przywoże , ostatnio nawet usłyszeliśmy że im (teściom) nie ufamy bo przecież moglibyśmy dzieci zostawić ,krzywda im się nie stanie a sami gdzieś wyjść , tylko że my nie mamy potrzeby wychodzenia ,a jak mamy to idziemy rodzinką całą :tak:
ja tez lubię wózki kupować obecny to nasz 5 wózek,2 sprzedałam pare dni temu,a dwa jeszcze są u rodziców (parasolka i gondola ze spacerówką na dużych kołach bo to wieś) kupiłam do rodziców bo za każdym razem składać wózek to też sie niszczy a tak to na miejscu

mi odpowiada ten jeden obok drugiego Mothercare Urban mam ale ABC Design jest super pewnie by cis ie spodobał
poszukaj na allegro sprzedawce który wysyła za granice bo takich jest sporo

Do góry