Jacek to i tak łandie Wam Dobrysia wytrzmuje cąła kawe, moi dostają świra nim kelner pzyniesie zmaówienie
Aza gratuluję kilogramów i zaradnego syna ;-)
Dziubasek na razie te 3 dni nie był. W poniedziąlek ranno to nawet mial goraczkę sporą ale kolo południa sama przeszła, wiec nie wiem czy nei nerwowa. Dzisiaj juz słyszalam, ze chce isc do przedszkola wiec jutro pojdzie od 8 do 12. Bylismy dzis u psychologa, na razie sami wiec niewiele wiemy, we wtorek Kuba idzie i zobaczymy co dalej
Cleo mój histeryzuje średnio 5 razy na godzinę, szlak mnie trafia
brawa dla Igorka za kupkę
dziunka u nas tez co Kuba zrobi czy powie to Michal to samo. najgorzej z ledzneiem - jeden na drugiego patrzy i obaj wybrzydzają
co do Drzyzgi - nie dostajecie od niej reglarnie maili? Bo ja ciągle dostaję z ptaniem no czy mnie mąz bije, bo jak bije to moze bym chciala opowiedziec... albo czy nie mam ochoty pozabijac swoich dzieci itp generalnie tematyka mąż i małe dzieci. Byłam przekonana, ze to z bazy BB maja maila, bo taka tematyka ale skoro wy nie dostajecie to kurna nie wiem skąd mnie atakują
moze wiedza wiecej niz ja ;-)
Kiepsko dzisiaj ze mną. Wyszłam z chłopakami na godzinkę, pobawić się na śniegu ale żeby wyjśc musialam sobie odśniezyć bo stro zapadało. Wkurzyłam sie na brata, bo nosił babci węgiel i odśniezyl sobie tylko taki kawałeczek od komórki do babci drzwi, a resztę zostawił mnie, bo przeciez nic nie robie cly dzien tylko sie lenie, bo jakbyscie nie wiedzieli to ja jestem w ciązy po to tylko by nie pracowac (to sa słowa mojego młodszego, prawie 30 letniego brata, który w swoim zyciu przepracowła moze ze 3 miesiace łacznie) potem jeszcze mnie zwyzywał, bo smiałam na niego naskoczyć ze daje dzieciom węgiel do zabawy
calusieńcy się uświnili, a ja to teraz wypiore bo przecież wstyd tak sie lenic
Do psychologa to juz sie ledwo doczłapałam, teraz plackiem leżę. Ni wiem, dziwnie, no-spa tydzine dzialała i przestaje działać znowu. A. twierdzi,z eto dlatego ze ja sie za duzo denerwuje, pewnie ma racje ale musieliby mnei zamknąć w odosobnieniu żebym się nie denerwowała :-)