reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Ja już z domu stukam i tak na szybciocha
Aga
- mąż już pracuje od października.

Ogólnie mam nastrój filozoficzno-zwisający :-D:-D brak słonka mi się odzywa.. i mój dziwny charakter..
Wrr nie mogę się skupić na pisaniu , bo pacholęta mają sterowane autko i się nim bawią... tzn. jedna drugiej przeszkadza i wyrywa , małżon robi obiad. Lezę do moich kobitek, bo niedługo piórka będą latać...
Dziunka - nie tylko Asia ciągnie za włosy, moje sobie notorycznie wyrywają.....:szok:

reklama
moze ona je produkuje.

niewiem,czy tu juz kiedys pisalam,ale moja znajoma kiedys wystapila ww jej programie jako kochanka czy kochanka szefa, juz nie pamietam, przerobili ja typu peruka, makijaz,le ma tak charakterystyczny nos i figure,ze ja poznalysmy i przycisnieta do muru przyznala,ze jej za to zaplacili i to niebyla prawda.

Banana też bym na miejscu koleżanki przy znajomych wszystkiemu zaprzeczyła;-)

Wystarczy rozejrzeć się dookoła i "ciężkich przypadków" będziecie mieć na pęczki:tak:

Dziś było o kobietach które nie trzymają moczu i nawet jeśli te panie koloryzowały (w co wątpię) to zwróciły uwagę na bardzo ważny problem wielu kobiet. Sama znam jedną z nich i wiem jak jest jej ciężko a jednocześnie boi się poddać zabiegowi...może obejrzała i da jej to do myślenia?

Asia wstała i bierzemy się za faworki. Ciekawe o której wróci A...dziś przyjaciół przeprowadza, zresztą w nasze rejony więc fajnie:-)

dziunka,ale ona wystepowala w tym programie co najmniej 3 razy, na 3 rozne tematy. zbieg okolicznosci?

Jacek to i tak łandie Wam Dobrysia wytrzmuje cąła kawe, moi dostają świra nim kelner pzyniesie zmaówienie :sorry:

Aza gratuluję kilogramów i zaradnego syna ;-)

Dziubasek na razie te 3 dni nie był. W poniedziąlek ranno to nawet mial goraczkę sporą ale kolo południa sama przeszła, wiec nie wiem czy nei nerwowa. Dzisiaj juz słyszalam, ze chce isc do przedszkola wiec jutro pojdzie od 8 do 12. Bylismy dzis u psychologa, na razie sami wiec niewiele wiemy, we wtorek Kuba idzie i zobaczymy co dalej

Cleo
mój histeryzuje średnio 5 razy na godzinę, szlak mnie trafia
brawa dla Igorka za kupkę

dziunka u nas tez co Kuba zrobi czy powie to Michal to samo. najgorzej z ledzneiem - jeden na drugiego patrzy i obaj wybrzydzają

co do Drzyzgi - nie dostajecie od niej reglarnie maili? Bo ja ciągle dostaję z ptaniem no czy mnie mąz bije, bo jak bije to moze bym chciala opowiedziec... albo czy nie mam ochoty pozabijac swoich dzieci itp generalnie tematyka mąż i małe dzieci. Byłam przekonana, ze to z bazy BB maja maila, bo taka tematyka ale skoro wy nie dostajecie to kurna nie wiem skąd mnie atakują :dry: moze wiedza wiecej niz ja ;-)

Kiepsko dzisiaj ze mną. Wyszłam z chłopakami na godzinkę, pobawić się na śniegu ale żeby wyjśc musialam sobie odśniezyć bo stro zapadało. Wkurzyłam sie na brata, bo nosił babci węgiel i odśniezyl sobie tylko taki kawałeczek od komórki do babci drzwi, a resztę zostawił mnie, bo przeciez nic nie robie cly dzien tylko sie lenie, bo jakbyscie nie wiedzieli to ja jestem w ciązy po to tylko by nie pracowac (to sa słowa mojego młodszego, prawie 30 letniego brata, który w swoim zyciu przepracowła moze ze 3 miesiace łacznie) potem jeszcze mnie zwyzywał, bo smiałam na niego naskoczyć ze daje dzieciom węgiel do zabawy :wściekła/y: calusieńcy się uświnili, a ja to teraz wypiore bo przecież wstyd tak sie lenic
Do psychologa to juz sie ledwo doczłapałam, teraz plackiem leżę. Ni wiem, dziwnie, no-spa tydzine dzialała i przestaje działać znowu. A. twierdzi,z eto dlatego ze ja sie za duzo denerwuje, pewnie ma racje ale musieliby mnei zamknąć w odosobnieniu żebym się nie denerwowała :-)

No jutro tłusty czwartek :-)

Podobno narzeczona Rutkowskiego próbowała się zabić i straciła dziecko.
podejrzana sprawa,mozliwe że ma związek ze sprawą Madzi (laska była zakonnicą i moze Rutek jej zdradził prawde w sprawie i jej psycha tego nie uniosła) takie pogłoski krążą w necie

Igi dostał szału !!! nie chciał się ubrać porwał tapete ze ściany super !!!!! darł się wierzgał nogami ja nie mam sił !!!!!

te porady psychologiczne to mozna sobie w d..e wsadzić ja już sił nie mam !!!!!!! i kto mi da radę na to no kto Niania Frania moze ktos inny mądry !!!! mam dość takiego zycia :-:)-:)-:)-:)-(

za chwilę przybiega i sie tuli do mnie ....
oo to jakbym o mojej Emi czytała,tak samo robi,wyjście na spacer dla mnie teraz w zime to wiąże sie z nerwówką,bo ona mi jazdy robi przed wyjsciem a jeszcze jest młodsza do ubrania,i zejście z 2 pietra z 2 dzieci z czego jedna i druga rozdrażnione wiec i ja pod ciśnieniem....odechciewa sie wtedyw szystkiego,ale tylko wsadze do pojazdu to spokój dla duszy ....mam nadzieje że niedługo z tego wyrośnie bo sfiksuje

no i witam po przerwie

reklama
Do góry