reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Odebrałam Antoniusza , który aktualnie śpi;-)
Martolinka, faktycznie wczoraj fajny dzień mieliście..a tak apropo..jak się kupuje taki rowerek biegowy? Wg wzrostu pewnie, ale jak dokładnie?
wiesz co zależy jaki chcesz kupić- drewniany , czy aluminiowy , z hamulcem czy nie;-)koła piankowe, czy dmuchane, z regulacja wysokosci kierownicy , siodełka , czy bez;-) My chcemy aluminiowy z pełną regulacja , na dmuchanych kołach.

ja dzis mam jakiegos dola, mloda chora i niegrzeczna, nie slucha w ogole, doprowadza mnie do szalu i lez, bo jak tylko tata cos powie to oczywiscie chodzi jak w zegarku....a mnie ma w d....

CIERPLIWOŚCI ;-)

Aza pochwal sie zegarkiem;-)co do dziurki to już znalazłam miejsce , gdzie w Sopocie robią i w środę pójdę;-)

Martolinka a ząłóżmy,z ę ja chc drewniany na pompowanych kołach to wtedy co? Czym mam się kierować?
Nic na razie jeszcze sie nie orientowałam, po prostu taki wpadł mi w oko

Dziunka- nie , nie boję się;-)na basen też mogłabym przestać chodzić - tam to dopiero jest siedlisko zarazków, grzybów

Kilolek najlepiej zabierz młodego do sklepu żeby przymierzył , który rower mu pasuje . Jeżeli nie mozesz zwróć uwagę żeby była regulacja wysokosci kierownicy i siodełka. Dopasujesz wtedy go odpowiednio do wzrostu małego

eee w zyciu bym nie pomyslała z tymi uszami

jestem wykonczona. Dzieci mi dzisiaj tak dąly popalic, ze ledwo na oczy widze. Mialam iśc z nimi na zakupy, na dwór, do pracy ale Kuba coś rano na brzuszek narzekał, mial goraczkę. Myslalam, ze go po malu ospa berze, bo w przedszkolu tylko on i jesczez jeden chlopiec nie zachorowali ale jak udąło mu się wykupkać to mu gorączka przeszla tylko było już za póxno żeby iść, a ni sie cos dzisiaj dogadac nie moga, co chwila spiecie. Michał nieznosny jak 100 nieszczesc. Próbowałam czyms ich zajac, nawet serduszka wycinalismy na ozdoby walentynkowe ale jednemu sie nie chcilao, bo mu kiepsko idzie a drugi wolał dziugac nozyczkami w mamusie :wściekła/y:

reklama
Witajcie.
Etna jestem,jestem ale jakos tak leniwie upływają mi dni.Od dzisiaj do niedzieli męża mam w domu więc....nie wiem jak to wytrzymam.:-D
Martolinka jesli się decydujesz to musisz zrobić to naprawdę w profesjonalnym salonie. Jesli źle Ci przekłuje to mogą być różne komplikacje,np. bóle głowy i inne.Potem często nie wiadomo skąd,dlaczego a może być od drugiej,trzeciej dziurki. Ja drugą zrobiłam sobie w wieku 31lat:tak:Miałam w obu uszach.Zdjęłam na kilka dni i jedna mi zarosła:szok:A zrobiłam to wtedy gdy myślałam że już nic jej nie grozi.

Do góry