reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka dostałam ten zegarek:Minimax - Salon Jubilerski Na żywo jest dużo ładniejszy i do tego złapaliśmy go za 150 zł :))) Co do dziurek to leć... Mi moje przebijała koleżanka, tylko w chrząstce zrobiłam w salonie i dobrze bo nic nie poczułam...

heloł ;-)

martolinka
wyjazd się udał wymroziło nas baaardzo

co do dziurki w uchu to sama mam w jednym 5 (miałam 8, 3 zarosły) w drugim 3 i nie uważam że jestem na nie za stara ;-) sama sobie przebiłam w podstawówce, moje starsze dziecię ma 2 w jednym uchu za dobre stopnie (taki sobie prezent zażyczyła)

aza
fajny zegarek :tak:

banana nie martw się przejdzie Amelce:tak:

dziunka kolczyki trzeba do porodu zdejmować??

wiecie ja nie byłam nigdy w barze mlecznym... muszę się kiedyś wybrać

Witam:-)

Moi śpią więc można coś napisać:tak:

marolinka super mieliście wczoraj dzień;-)
a co do kolczyków ja też bym przebiła jakbym chciała:tak:
do cesarki to chyba trzeba tylko ściągać

banana spokojnie, moj mnie tez czasami ma gdzieś a tatusia od razu słucha:zawstydzona/y: zdrowka dla amelki:tak:

kilolku rozmiary spodni w h&m sa zanizone, tak mi sie wydaje:tak:
ja normalnie noszę 38/40 a w h&m musialam kupic 44:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i to nie tylko ja tak twierdzę bo inne kolezanki też tam kupują wieksze o rozmiar albo nawet dwa

Ja wlasnie dokonczylam sprzatanie domu i teraz odpoczywam:tak:
mąż wziął dzisiaj Kubę na przejaźdzkę autobusem bo mu wczoraj obiecal a On sobie to zapamiętał:-D chciał koniecznie jechac na gorze wiec musial to byc pietrowy, jak wrocil to mi na swoim zabawkowkym autobusie pokazywał, gdzie siedział:tak::-D a ile mial do opowiadania:szok:

Aza ale jak przyszedł mi ten zegarek to trochę byłam rozczarowana..bo jest zbyt gruby.Koperta jest zbyt gruba.Lubię cieniutkie.Trudno.Nie chciało mi sie odsyłać.

reklama
Do góry