reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Witamy u nas dzień jak każdy inny. Nie wyspana jestem, bo moje duże dziecko czyt. mąż nie mogło w nocy spać i mnie budził, bo mu się nudziło. Efekt był taki, że on zasnął a ja sie męczyłam.

Też sie zastanawiamy nad tym rowerkiem, ale narazie decyzja nie zapadła.

reklama
Kilolek a czemu Kuba ma takie opory? Muszę poszukać na allegro bo w decathlonie był tylko 1 model do wzrostu 100 cm. Antek miał w listopadzie 96 wiec szybko do 100 dobije a wolałabym żeby rok sie chociaz na tym biegowym "pobujał";-)
Kuba ma jedna nózkę mniej sprawna - koslawą i do tego problemy z napięciem mięśniowym od pośladka po palce, a że ćwiczyć nei chce to ogólnie nogi ma slabe. Licze, ze na tym rowerku sie rozbiega nieco

Cześć:-)
Moje dziewczyny śpią -jestem w szoku, że udało mi się Marysię uśpić:szok:;-), więc ja mam chwilę na BB:-)
Wczoraj późnym popołudniem zadzwoniła moja szwagierka z zaproszeniem na urodzinową kawkę na wtorek (ma urodziny w walentynki:-)), więc wieczorem jeszcze podskoczyliśmy na małe zakupki do CH po prezenty: dla szwagierki -kupiłam perfum C-True oraz dla mojego taty na urodziny - płytę Sylwii Grzeszczak..Marysia pobiegała po sklepach, więc szybko padła:-)
Etna, trzymam kciuki za Pawełka, na pewno da rade:-)
Polaa, fajnego masz męża..nieźle Cię zaskoczył:-)
Dziunka, co za strata, że nie zrobiłaś mięśniakom zdjęcia, znaczy saneczkom:-D
Martolinka, faktycznie wczoraj fajny dzień mieliście..a tak apropo..jak się kupuje taki rowerek biegowy? Wg wzrostu pewnie, ale jak dokładnie?
Ana..ja też tęsknię za chwilą samotności;-) najlepiej jakieś SPA czy coś:-D

ja dzis mam jakiegos dola, mloda chora i niegrzeczna, nie slucha w ogole, doprowadza mnie do szalu i lez, bo jak tylko tata cos powie to oczywiscie chodzi jak w zegarku....a mnie ma w d....

Hey kobitki! Jakoś udało mi się Was nadrobić choć Konrad dzielnie mi w tym przeszkadzał podniecając się każdą buźką w Waszych postach. U nas oki, małego położyłam ale coś średnio chce mu się spać. Ja mam dziś ogromnego lenia a muszę chatke troche ogarnąć i na nocke do pracy. Na Walentynki dostałam od męża mój wymarzony zegarek a ja mu kupiłam jego wymarzoną grę na PS3. Wydałam na to ostatnie pieniądze w wypłaty ale chłopak zasłużył bo od 3 dni siedział w zimnie w garażu i auto mi robił.

Kilolek nie zazdroszczę przygód w przedszkolu. Dziwne mają podejście. Ciekawe jak będzie u Konrada w przedszkolu i czy się dostanie...

Martolinka ja też chcę kupić na wiosnę rowerek biegowy. Mam nadzieję, że nie będzie się go bał. Co do dziurek w uszach to rób, rób, ja mam 6 i tak w sam raz myśle :)))

reklama
Ehhh nie wiem co mnie dziś nastroiło filozoficznie do życia... chyba muszę kopnąć się w zad i pójść po rozum :-D:-D, przelecę się może po piętrach to humor wróci , a filozoficzne atrakcje umysłu pójdą precz... tak to jest jak się siedzi sama w pokoju ;-)

Do góry