reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Aga musiałam się przekwalifikować ze względu na stan zdrowia.Teraz jestem kosmetyczką.
Oriflame ma super kremy. Na zime jest świetny krem ochronny.Tak się nazywa.A poza tym inne tez są ok.
Obecnie ten używam mimo że nie mam suchej skóry.Jest super
13639 Intensywnie nawilżający krem Essentials - Oriflame

Dzięki Gosia kurcze tylko nie znam nikogo kto w oriflame pracuje... ja kupiłam z IWOSTINA w aptece i się łudzę że może będzie ok

Gosia a pracujesz?? Kosmetyczka to fajny chyba zawód jak fryzjerka zawsze można drugą wypłatę dorobić

Nie,nie pracuję.Odkąd przeprowadziliśmy się to siedzę w domu.W Krakowie pracowałam.Potem szefowa zlikwidowała zakład bo otworzyła w Solcu Malinowy Zdrój.Chciała mnie tam za wszelką cenę zabrać ale ja jestem chyba za uczciwa i powiedziałam jej wprost że chcemy za jakiś czas się przeprowadzicłąm pracować w takim gigancie.
Hotel Medical SPA - Malinowy Zdrój. Sanus Per Aquam.
Aga a poszukaj na allegro.Sama zresztą zaraz zajrzę.

cze :-)

jeju laseczki i chłopaku ale produkujecie ;-)

polaa GRATULACJE SYNKA!!!!:-)

Mama_Marcel cały czas 3mam za Was kciuki żeby się Wam poukładało:tak:

kilolku matko kochana ja bym te babska rozszarpała ale ja nerwus straszny, przytulam wirtualnie Ciebie i Kubusia normalnie szok

lotka ja też ostatnio zamówiłam na allegro od osoby z 100% pozytywów a w ciągu 3 tygodni przybyło jej 500 negatywów to jest dopiero masakra...

dziunka jak tam mrówki?? ja też jak z bon prixa zamówię to mam za duże

gosiulek jesteś przedszkolanką?? byłam przekonana ze kosmetyczką nie wiem skąd mi się to wzięło...

powiem wam że przez tą zimę to mam problemy z twarzą kurcze tak mam przesuszoną że szkoda słów a kremów kupiłam już milion i nic... dzisiaj w ostatni zainwestowałam i jak nie pomoże to chyba do kosmetyczki skoczę...

Jacek zobaczysz Miriam przejdzie okres buntu jak każdemu z nas a kiedyś będziecie się jeszcze z tego śmiali
mam na czarnej liscie jednego sprzedawce zabawek, ktory tak przed Swietami oszukal mnostwo osob. tez wlasnie mial same pozytywy i nagle pobral od ludzi kase i sie zwinął...

mam na czarnej liscie jednego sprzedawce zabawek, ktory tak przed Swietami oszukal mnostwo osob. tez wlasnie mial same pozytywy i nagle pobral od ludzi kase i sie zwinął...

no ja zakupiłam torebkę a buuuu śliczną i czekam od 05.01 cierpliwie na nią i się łudzę że doczekam...

Nie,nie pracuję.Odkąd przeprowadziliśmy się to siedzę w domu.W Krakowie pracowałam.Potem szefowa zlikwidowała zakład bo otworzyła w Solcu Malinowy Zdrój.Chciała mnie tam za wszelką cenę zabrać ale ja jestem chyba za uczciwa i powiedziałam jej wprost że chcemy za jakiś czas się przeprowadzicłąm pracować w takim gigancie.
Hotel Medical SPA - Malinowy Zdrój. Sanus Per Aquam.
Aga a poszukaj na allegro.Sama zresztą zaraz zajrzę.

wow niezłe to SPA no ale praca inna moje koleżanki ze szkoły pracują po takich molochach i wypłata super ale praca bardzo wymagająca

UFFFFF no to mi sie udalo, wlasnie byl kurier, a w paczce dokladnie to co zamowilam :-)
nigdy wiecej....
no ale ludzie sa dziwni, normalnie nie dao sie skontaktowac, dopiero ostro, postraszenie zgloszeniem na policje i dalo sie jednak wyslac...
a z puzzli podobnie, tzn odpisali w koncu, ze jednak sie wycofuja bo cos tam i niby oddali mi pieniadze, teraz jeszcze niewiadomo ile pojdzie przelew - o ile go faktycznie zrobili.... wrrrrr

O matko,Dziewczyny współczuję.Lotka odzywali się coś?
Aga a Ty pisz do nich.Może po drodze zginęła?

hmm na pewno nie bo w związku z Chińskim Nowym Rokiem (który trwa z jakieś 2 tygodnie nim ludzie do pracy zjadą) paczki dojdą z opóźnieniem tylko nie chce mi się wierzyć że z aż takim

fenomenem tej sprawy jest dyskusja poprzez wystawianie komentarzy... zakładanie na gazecie dyskusji na ten temat a nawet jest konto n fb oszukanych (lub niby oszukanych) ja jeszcze poczekam do końca lutego bo do 120 dni działa program ochrony kupujących na allegro no a jak by tak przyszła a ja bym się na policję pofatygowała to musiała bym jeszcze raz pójść odwołać zeznania... :angry:

reklama
Witam

Ja dzisiaj mam jakiś taki dzień leniuchowania, niby coś robię, a nic nie robię :dry:. Chociaż poprasowałam :tak: teraz gotuje brokułki Pawełkowi na podwieczorek.

Mama i marcelku trzymam za Was kciuki, wiele ciężkich decyzji przed Wami.
Kilolku jak masz szansę dostać się do przedszkola bliżej domu to ja bym chociaż spróbowała a może by się udało no i musiałabyś z Kubą pogadać co on o tym myśli.
Jeśli chodzi o przedszkole to ja dałam Pawła już teraz dlatego że jako 5 bedzie musiał już chodzić do zerówki. Chcę, żeby na razie się z tym wszystkim obył

Do góry