reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Czeee
widzę żem pierwsza piszę ;-), ale tak to jest jak się pada z dziećmi po 20:-D:-D:-D
Martolinka - to super macie plany na jutro ;-)
Ania - brawo dla Lenki, Hanka była tak wyćwiczona diablica jedna, że trzymała głowę sama mając miesiąc... potem odrywała ją i potrafiła tak godzinę...:szok::szok::szok: , Gośka taka nie była.;-)
Polaa, kikolek - nie za wcześnie te ciuszki;-);-);-), wiosenne powietrz jak owieje ciuszki to będą ślicznie pachnieć
Jacek - to widzę, że moja podobnie poszła jak Twoja..., kiedy chciałam odpieluchowywać Hankę to Gośka postanowiła zacząć się uczyć chodzić pod koniec lipca - niemiała jeszcze skończonych 9 miesięcy. pierwszy samodzielny spacer na zewnątrz wykonała we wrześniu. ( przez pół godziny dreptała po placyku sama ).

Powiem nie wiem co komu...

reklama
ja juz chate ogarnelam ale z lekka, sprzatnie jutro bo dzis mam wolne! Chłopaki za godzine ida do dziadków a my na zakupy a potem spac i leżęc do góry wentylem w ciszy. wyrodna matka jestem, nie?trudno
co do ciuszków to ja je ściagnęlam ze strychu żeby sprawdzić co trzeba dokupic i teraz leżą w zakurzonych kartonach w sypialni. Moge je włożyc do szafy bo mam miejsce no ale nie takie pokurzone wec popiore, powkładam, niech leża sobie zadna robota, bo to palka kręci. A w kwietniu wyszykuję je na cacy. Chociaz przyznam, ze ja panikara, lubie miec na wszelki wypadek

Dziunka to kiedy parapetówa?

Za tydzień w sobotę? Sandra co Ty na to?

za to Lenka mi się dźwiga do siadania :szok:

Silna z niej dziewuszka, brawo!
Asi z kolei wisi czy ja pójdę czy nie pójdę, na nią nie działają takie strachy:dry:

Hej, my po śniadanku, liczyłam na spokojny poranek przy kawie, ale Asia wstała zaraz po mnie przed 8:sorry2:
Julka jeszcze w łóżku leniu****e.

Ogarnę trochę bb, potem muszę pozmywać, wstawić pranie, suche poskładać i myślę że o 10 wyjdziemy na plac zabaw przed blok poszaleć w śniegu. Trzeba porobić trochę zdjęć bo żadnych nie mam tej zimy:zawstydzona/y:

O jeja, już mnie łobuz zamęcza znowu puzzlami:baffled:Wyciągnęłam wczoraj już kilka pudełek normalnych Treflowskich puzzli po 24 el, 30 el i 48 el bo te 21-elementowe drewniane już nie ma sensu, zna je na pamięć.

Witajcie,
kilolku ja też z cyklu "wyrodna matka" wysłałam moich chłopców na spacer i po zakupki;-) po południu jedziemy do Malborka , mam nadzieję , że nas nie zasypie.
Kolejna cudna przespana noc!! dawno tak dobrze nie spałam;-)
Ja jakoś jak na razie mam szczęście do sprzedawców internetowych.Jeszcze nie miałam przykrych doświadczeń

Ania brawo dla Lenki;-)

Dziunka nam pasuje:tak:

dzień dobry

ja dziś wolne :-) byłam na zakupach spożywczych z rana a teraz wylegiwanie :-)

A wiecie , że IzaBK jest w gazecie "Mam Dziecko" :-) Iza czego się Nam nie pochwaliłaś:-ppatrzylam w internecie ale nie ma do poczytania ,trzeba do kiosku lecieć.

Cześć:-)
Ja już tez posprzatałam, wykorzystując, że Marysia była na spacerku z tatą, a mała spała..teraz Marysia śpi po zupce,a Marta rojbruje;-) Seba pojechał do teściówki w odwiedziny, a ja kawkuję:-) Po południu goście..

Co do ciuchów z Bonprixa, mi się może raz zdarzyło kupić coś, co mi nie podeszło, ale nie odsyłałam, tylko dałam mamie;-) Lubię tam kupować, bo średnio lubię jeździć na sklepy, muszę mieć wenę:-D.
Z Allegro (tfu tfu odpukać) też nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby czegoś nie przysłali..
Martolinka, za stara na drugą dziurkę?? no co Ty:-D ja mam - a jestem sporo starsza od Ciebie;-)
Polaa - wicie gniazdka się włączyło?:-)
AniaSm - Super, gratulacje dla Lenki:tak:

No i my z sanek:-) jak mi A oznajmił że będzie dużo później w domu to tak się wkurzyłam, że zabrałam laski do lasu :-) tam było dość strasznie, w pewnym momencie wydawało nam się że słyszymy dzika:szok: no i pognałyśmy na inne górki przed lasem niedaleko rzeki. I tam już było czadowo, Asia zjeżdżała jak stara na jabłuszku, tylko później już "świrowała" bo chciała zjeżdżać z najwyższej górki tak jak Julka:dry: wróciłyśmy do domu z odmrożonymi twarzami ale jakie szczęśliwe :-)

Teraz Asia jak zwykle puzzluje, Julka grzeje się pod kołdrą, wypiły kakao i mam nadzieję że przysną;-)

Ja już też ogarnęłam, no zostało mycie podłóg, ale na to przyjdzie pora włąśnie teraz, bo Jaśko zasnął to nie będzie mi łaził. Męzuś u gołębi, jak wróci to czas na zkupy, jutro odwiedziny moich rodziców, więc musze obiad zrobić. Włściwie będę mięcho robić dziś, a jutro tylko rosołek.

reklama
Witam,

anawawka ja jeszcze nie pralam,na to racja jest czas:tak:
ale..poukladane w szafce już mam:-D bedzie czekalo:tak:

maxwell no powoli zaczynam szaleć:zawstydzona/y:
mąż sie boi co bedzie w maju i w czerwcu:-D
no ale facet nigdy tego nie zrozumie;-)

Właśnie czekamy aż krolewicz sie obudzi i jedziemy na zakupy:tak:
Myslalam, ze cos dzisiaj zrobie mojemu:wściekła/y:
jest rano, kolo 10 piorę pościel, wieszam po calej gorze a On mowi, ze wlasnie kolega podjechal bo auto nam nie chcialo rano zapalić, musial byc niezly mroz w nocy:tak: ja latam po domu w dresie, a kumpel wchodzi, nie uczesana, ajj:/
A ten do męża: "Nic sie nie chwalileś, ze drugie w drodze, to juz chyba niedlugo, co nie?":szok::szok: no to muszę mieć duzy brzuch:zawstydzona/y:
albo gościu się nie zna po prostu:-D

Do góry