reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Dziunka, niesamowity Twój bracik..ale ja mam podobnego (tego młodszego). Przyjeżdżają z żonką zawsze późno i potem siedzą, i siedzą, i siedzą..i to nic, że mają małe dziecko (Alutka w marcu skończy roczek):szok::-(

A ja myślałam że to dotyczy tylko osób bezdzietnych:szok: i już tak ich tłumaczyłam...

A druga sprawa: my z A się chyba starzejemy bo nam goście o 21 przeszkadzają:-D:-D:-D

Co do rzekomej histerii Marysi - spójrz na Miłka, cycuś mamusi, a tu zero histerii;-) fakt, przez pierwsze dni trzymał się w pobliżu Pań, ale uczestniczył w zajęciach:tak: a wczoraj już Panie do życia nie były mu potrzebne;-)

To chyba głownie nam trudno dziecko powierzyć obcym osobom:tak:

Co do BonPrixu - ja jakoś nigdy w rozmiar tam nie trafiłam:dry:

Pola cudna ta twoja fotka z USG, pochwal się dziewczynom na bb :-)

reklama
Maxwell a napisze, i tak mam przez niego dosc nerwow,a komentarze nie sa przeciez ukryte ;-) dynia71
kurier jeszcze nie dotarl....wiec czekam nadal ;-)
no i tez jestem ciekawa co tam pozamawiałaś ;-)

Kilolek, nie mam słów..:szok::-( Co za baby w tym przedszkolu..
Dziunka - ja zamawiam zawsze rozmiar mniejszy i jest ok..a z tymi odwiedzinami - to my także. Specjalnie zawsze gadam gościom, żeby przyjeżdżali koło 16.00, a Adam nigdy nie wyrobi i przyjeżdża koło 18.00 i potem siedzi..
Lotka, trzymam kciuki, żeby kurier się odnalazł;-)

Edit:
Faktycznie Lotka, ma dużo negatywów ten ktosik..11 z ostatnich 7 dni..ja bym się bała zamówić u niego..

Ostatnia edycja:
Gosiulek bede wysyłala A. bo one sie go boja. Co do kuby jezcze nie wiem. nie jest to decyzja na jeden dzien. Dzisaj to juz mam wszytskiego dosc

Kikolek - na razie przetraw to wszystko, a chłopaki dostali małpiego rozumu jak się zobaczyli wg mnie , musieli się sobą nacieszyć i nikt ani nic nie mogło tego powstrzymać.;-)

Zbieram się pomału do domu, w końcu zaraz kończę pracę. :-D Do domu przez żłób i przedszkole. ehh, odezwę się potem.:-p

Kilolek, nie mam słów..:szok::-( Co za baby w tym przedszkolu..
Dziunka - ja zamawiam zawsze rozmiar mniejszy i jest ok..a z tymi odwiedzinami - to my także. Specjalnie zawsze gadam gościom, żeby przyjeżdżali koło 16.00, a Adam nigdy nie wyrobi i przyjeżdża koło 18.00 i potem siedzi..
Lotka, trzymam kciuki, żeby kurier się odnalazł;-)

Edit:
Faktycznie Lotka, ma dużo negatywów ten ktosik..11 z ostatnich 7 dni..ja bym się bała zamówić u niego..
teraz tak mu sie posypaly, tzn po moim zamowieniu juz...

reklama
cze :-)

jeju laseczki i chłopaku ale produkujecie ;-)

polaa GRATULACJE SYNKA!!!!:-)

Mama_Marcel cały czas 3mam za Was kciuki żeby się Wam poukładało:tak:

kilolku matko kochana ja bym te babska rozszarpała ale ja nerwus straszny, przytulam wirtualnie Ciebie i Kubusia normalnie szok

lotka ja też ostatnio zamówiłam na allegro od osoby z 100% pozytywów a w ciągu 3 tygodni przybyło jej 500 negatywów to jest dopiero masakra...

dziunka jak tam mrówki?? ja też jak z bon prixa zamówię to mam za duże

gosiulek jesteś przedszkolanką?? byłam przekonana ze kosmetyczką nie wiem skąd mi się to wzięło...

powiem wam że przez tą zimę to mam problemy z twarzą kurcze tak mam przesuszoną że szkoda słów a kremów kupiłam już milion i nic... dzisiaj w ostatni zainwestowałam i jak nie pomoże to chyba do kosmetyczki skoczę...

Jacek zobaczysz Miriam przejdzie okres buntu jak każdemu z nas a kiedyś będziecie się jeszcze z tego śmiali

Do góry