reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
a serio to moze Twoj maz ma jeszcze "wolne" imie z biezmowania, albo jakies inne wyjatkowo wazne, i jak znalazl dla mlodszego :-)

polaa gratuluję synka!! nie martw się trzeca bedzie córa ;-)

etna super wieście co do skory Pawełka
a co do 2 chłopaków to dziubasek ma 2 ze ja o swoich nie wpsomnę :-)

ja tak szybciutko, bo muszę dzieci z kąpieli wyciagnąć. Zaraz Wam napisze jak to caly dzien u lekarzy spędizłam

a serio to moze Twoj maz ma jeszcze "wolne" imie z biezmowania, albo jakies inne wyjatkowo wazne, i jak znalazl dla mlodszego :-)
fajny pomysł :happy2:
pytam się męża jak miał na biezmowanie i mówi że chyba Wojciech (hmmmm takie "ciężkie" imię)

Kilolek noooo jaka ja mało kumata jestem. Dziubasek i Ty wstyd mi :zawstydzona/y:

hej
pola Gratulacje :tak:
ana może załaożą wam w lecie jakąś klime i będzie ok ;-)
etna dzięki za troskę :-) , jeśli chodzi o imię to dla Kuby było wybrane od samego początku , a dla Lenki mieliśmy kilka opcji i co chwilę zmienialiśmy :tak: ,aż w końcu los zdecydował za nas ;-)
byłam dzisiaj z małą u lekarza i mamy nowy antybiotyk do oka ,zobaczymy czy coś da , mam nadzieje bo aż przykro patrzeć jak się rano budzi i oka otworzyć nie może bo całe posklejane ,przez chwilę było lepiej i znowu to samo :-(

fajny pomysł :happy2:
pytam się męża jak miał na biezmowanie i mówi że chyba Wojciech (hmmmm takie "ciężkie" imię)

Kilolek noooo jaka ja mało kumata jestem. Dziubasek i Ty wstyd mi :zawstydzona/y:
mysmy brali pod uwage Wojtka przy szukaniu imienia dla Tomka, ale ostatecznie przegralo, bo maz ma Lukasz Wojciech i glupio bylo nazwac syna Wojciech Lukasz hehehe

mysmy brali pod uwage Wojtka przy szukaniu imienia dla Tomka, ale ostatecznie przegralo, bo maz ma Lukasz Wojciech i glupio bylo nazwac syna Wojciech Lukasz hehehe

Jak głupio właśnie fajnie, takie poprzestawione imiona mają moje chłopaki :tak:

AniaSim biedna Lenka :-( Paweł miał tak raz i wiem jakie to paskudztwo, my walczyliśmy bez maści tylko przemywałam samą solą fizjologiczną i pomogło tylko często. Co było z imieniem dla Lenki??? Czemu los zdecydował? Powiedz lepiej jak ci się chowa dziewczynkę, inaczej niż chłopaka czy na razie nie ma różnicy?

Śpieszę opisac mój niezwykle paonujący dzeń.
Od wczora kiepsko się czzlam, miałam i mam ciśnienie 130 na 100 i za nic nie chce spść. Z tąd moja dzisiajsza wedrówka. Jescze przed tym udąło mi się zasłabnąc i to tak naprawde niemilo, bo byłam sama z chlopakami w domu. Trwało to pnad godzinę, przez wększość czasu kontaktowalam ale nie byłam w stanie się poruszyć. Spanikowaliśmy wszyscy 3, ja z kubą ryczeliśmy a Michał siedzial i glaskał mnie po głowie. Co prawda Kuba przyniósł mi telefon ae ja nie bylam w stanie wybrać żadnego numeru a Kuba jeszcze nie potrafi (musze go przeszkolic). Skończyło się na tym, ze dostalam leki na obniżenie ciśnienia i nakaz stałej kontroli. Mam nadzieję ze po lekach się unormuje. Na zakończenie dnia posżłam na kanalowe do dentysty. 2 lekarzy wyraziło zgode (gin i jakis specjalista w przychodni co to mi o tym cisnieniu prawił, zabijcie mnie nie wiem kto) ale nie byl to najszcześliwszy pomysl, bo zaslablam po raz drugi na fotelu :-( i tak oto mialam dzien z przygodami, wlasciwie to juz drugi dzien
Zaczynam się łamac - skurcze, ciśnienie... co jeszcze?

już kiedyś o tym pisałam bo nie mogąc się zdecydować zrobiliśmy w końcu liste i mieliśmy coś z niej wybrać , no i jak pojechaliśmy do Zakopca w wakacje to wszędzie natrafialiśmy na Lene , tak nam się narzucało wręcz to imię :tak::-D
chowa się podobnie i wielkiej różnicy nie ma opróćz przewijania , Kubie to łapałam za worek i raz dwa był czysty a tutaj trzeba bardziej uważać no ale nie ma tragedii ;-)
kiedyś sobie poczytałam wątek o imionach i mało która z nas dała swojemu na imię tak jak pisała na początku :-)

reklama
Hej
Maxwell niestety dzisiaj też cierpię z powodu bólu:-(
Była u nas moja koleżanka która jest logopedą i stwierdziła że nie widzi u Kacpra nic co byłoby niepokojące.
Całe szczęście.Moje słońce się rozwija.Dzisiaj bardzo łądnie powiedział ciocia,pysiek..Od jakiegoś czasu mówi dziadzia.
Idę odgrzać obiad mojemu S. bo z pracy wraca.
Dobrej nocy.

Dziunka kciuki oczywiście trzymam.
Co do imienia u nas od początku 13 tyg a więc gdy dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec mały dostał na imię Kacper i tak zostało.
Z karolkiem też tak było.Chcieliśmy by miał imię po Ojcu Świętym.

Kilolek współczuję.

Do góry