reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Polaa gratulacje;-) to jakie imię wybraliście?;-)
Banana ja muszę sie na jakieś zajęcia zapisać po porodzie , bo jak przeanalizowałam swoją aktywność fizyczną( 24latki )to mnie poraziło;-)

Polaa - gratki intuicji;-);-)
Dziunka - no to masz jeszcze dwoje dzieci do bawienia;-) i przypatrywania się rozwojowi:-D:-D

Nie pisałam Wam, że dziś w nocy niejaki Rutkowski śnił mi się, robiłam mu masaż pleców:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D jak się zbudziłam dojść do siebie nie mogłam przez 1,5 godziny,:baffled:
Znikam, bo znów kobiety rządzą, a małżon łapie oko..

moja aktywnosc , oprocz zumby raz w tyg, polega na przejsciu z domu do samochodu i z samochodu do sklepu, ewentualnie polazeniu po miescie/sklepach.:-D

banana rzeczy mam po Kubie:tak: dalam tez wiekszosc kolezance bo Ona ma synka, ktory w kwietniu skonczy roczek ale juz czesc mi oddala, tych najmniejszych plus rzeczy po jej synku:tak: wiec ubranek to na pewno bede miala duzo:-)

haha, wracamy z tego usg a maz mowi do Kuby:
"Synu, spokojnie, nie szalej, dbaj o buty":-D

martolinka co do imienia to jeszcze nie wiemy, tzn. podoba nam sie Igor ale nie wiem czy przy nim zostaniemy, mozliwe, ze tak:tak:

Pola GRATULACJE!!! Ja pamiętam jak wybieraliśmy imię dla Asi to każde jedno było tym ostatnim:tak: Podziwiam rodziców którzy wybierają imię na początku i do końca to się nie zmienia:tak: ja tak nie umiem:no: no ale ja waga jestem ;-):-D

Nasze koty w miarę ok, jeszcze się nie kochają, nasz podchodzi do nowego i po chwili ucieka:-D

Asia straszną ma tą skórkę, jutro na 9 lekarz, trzymajcie kciuki by to nie było żadne AZS czy inne cholerstwo!!!

No sny okazały się prawdą, intuicja tez mnie nie zawiodła, bedzie Chłopczyk:tak::-)

To chyba będą pierwsze dwa chłopaki na forum :)
Gratulacje dla rodziców, no a mama musi dalej próbować z dziewczynką :rofl2:

Ja nawet nie planuje, , a już Wiem że drugi też będzie chłopczk
:-) i co Wy na to? - to jest dopiero intuicja :-D. Ja nawet w ciąży z Pawłem nie byłam taka tego pewna jak teraz że drugi też będzie chłopczyk.
Pola GRATULACJE!!! Ja pamiętam jak wybieraliśmy imię dla Asi to każde jedno było tym ostatnim:tak: Podziwiam rodziców którzy wybierają imię na początku i do końca to się nie zmienia:tak: ja tak nie umiem:no: no ale ja waga jestem ;-):-D

Nasze koty w miarę ok, jeszcze się nie kochają, nasz podchodzi do nowego i po chwili ucieka:-D

Asia straszną ma tą skórkę, jutro na 9 lekarz, trzymajcie kciuki by to nie było żadne AZS czy inne cholerstwo!!!

To trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Joasi
images

Co do imienia to ja się szybko zdecydowałam na Pawła i już po usg w lipcu Paweł został Pawłem na Amen. Będę miała problem z nadaniem imienia dla drugiego syna. Bo Paweł ma imiona po moim mężu a drugi synek już nie będzie tak mógł mieć:baffled: i może będzie mu przykro :-( (hahahahaha gadam jakbym w ciąży była :-D:-D:-D).

My po wizycie u dermatologa i uffff wszystko ok :-). Dostałam pochwałę za profesionalne podejście do tematu i Paweł już ma odstawione maści sterydowe. Wyszliśmy na prostą, teraz tylko się pilnować no i jeszcze muszę szczególnie dbać o okolice odbytu, bo tam było najgorzej.

reklama
To chyba będą pierwsze dwa chłopaki na forum :)
Gratulacje dla rodziców, no a mama musi dalej próbować z dziewczynką :rofl2:

Ja nawet nie planuje, , a już Wiem że drugi też będzie chłopczk
:-) i co Wy na to? - to jest dopiero intuicja :-D. Ja nawet w ciąży z Pawłem nie byłam taka tego pewna jak teraz że drugi też będzie chłopczyk.

To trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Joasi
images

Co do imienia to ja się szybko zdecydowałam na Pawła i już po usg w lipcu Paweł został Pawłem na Amen. Będę miała problem z nadaniem imienia dla drugiego syna. Bo Paweł ma imiona po moim mężu a drugi synek już nie będzie tak mógł mieć:baffled: i może będzie mu przykro :-( (hahahahaha gadam jakbym w ciąży była :-D:-D:-D).

My po wizycie u dermatologa i uffff wszystko ok :-). Dostałam pochwałę za profesionalne podejście do tematu i Paweł już ma odstawione maści sterydowe. Wyszliśmy na prostą, teraz tylko się pilnować no i jeszcze muszę szczególnie dbać o okolice odbytu, bo tam było najgorzej.

drugi syn moze miec imiona po drugim mezu i nie bedzie mu przykro ;-)
oczywiscie zart, zeby nie bylo ;-) haha

Do góry