reklama
Ja na szybko między przewożeniem rzeczy z jednego pokoju do drugiego.. ehh ogólnie pokój o tyle fajniejszy, że na razie cieplejszy, ale ... w lato będzie ukrop, bo .. pod dachem. Nagrzewa się cholerstwo, ale cóż. Poza tym będę siedzieć praktycznie w 2 osoby, a nie w 4-5; z kolegą , który ze mną współpracuje i kocha kwiaty. Stworzymy razem pokój - oazę roślinną ;-)
Tunczyki - moje mi tak kombinują na kompie, że po prostu szok, umieją przestawić obraz o 90stopni, uruchomić sobie bajkę na yt.. Hanka dostała kompa dziecinnego, ale nie ma podłączenia do netu, więc nie jest taką atrakcją jak mój Już mamy plan dokupienia nowszego, bo mi wyrwały klawisze ... kilka razy leżał na ziemi i kwiczał...
Znikam dalej.
Tunczyki - moje mi tak kombinują na kompie, że po prostu szok, umieją przestawić obraz o 90stopni, uruchomić sobie bajkę na yt.. Hanka dostała kompa dziecinnego, ale nie ma podłączenia do netu, więc nie jest taką atrakcją jak mój Już mamy plan dokupienia nowszego, bo mi wyrwały klawisze ... kilka razy leżał na ziemi i kwiczał...
Znikam dalej.
E
etna36
Gość
Agrafka boję się czy podołam z przebraniem i zastanawiam się czy go dawać dla Pawła atrakcja jest same przedszkole na razie, a bal i przebierancy jeszcze go wystrasząś
My na 14 jedziemy do dermatologa a potem wizyta w Gdyni u mojego kuzyna. Chłopaki sobie poszaleją, męża zostawiam w domu niech odpoczywa. Jego ręka w gipsie, za tydzień wizyta u chirurga
My na 14 jedziemy do dermatologa a potem wizyta w Gdyni u mojego kuzyna. Chłopaki sobie poszaleją, męża zostawiam w domu niech odpoczywa. Jego ręka w gipsie, za tydzień wizyta u chirurga
My po spacerku dziś pogoda bardzo korzystna. Ja już lepiej obyło się bez lekarza, Jasiek się uchronił, więc super. Teraz łobuzuje u dziadków.
TUNCZYKI szczęśliwej podróży, daj znać jak po wizycie.
ETNA wam również powodzenia u dermatologa.
ANA to chyba zmiana na lepsze jak narazie, bo latem pewnie będziecie się gotować.
BANANA odnośnie sprawy Madzi mam takie samo zdanie jak Ty.
MARTOLINKA to jesteś zaopatrzona na całego, drugi dzisiuś by miał w czym chodzić, może z rozpędu uda się stworzyć towarzystwo dla Anosia i Ali. W każdym bądź razie ubranek by nie zabrakło
MAXWEEL to ci pierworodna o mamusi i tatusiu nie wspominała super, że Marysia tak się zostaje bez problemu. A jak teściówka.
Nie pamiętam więcej
TUNCZYKI szczęśliwej podróży, daj znać jak po wizycie.
ETNA wam również powodzenia u dermatologa.
ANA to chyba zmiana na lepsze jak narazie, bo latem pewnie będziecie się gotować.
BANANA odnośnie sprawy Madzi mam takie samo zdanie jak Ty.
MARTOLINKA to jesteś zaopatrzona na całego, drugi dzisiuś by miał w czym chodzić, może z rozpędu uda się stworzyć towarzystwo dla Anosia i Ali. W każdym bądź razie ubranek by nie zabrakło
MAXWEEL to ci pierworodna o mamusi i tatusiu nie wspominała super, że Marysia tak się zostaje bez problemu. A jak teściówka.
Nie pamiętam więcej
martolinka
Mama i nie tylko :-)
..
wypluj te słowa;-)mogę ewentualnie dla Twojego drugiego wysłać
DZIUNKA a dzięuję, hemoglobina wzrasta jest teraz na poziomie 5,0 miałam dwie kroplówki, a teraz tylko leki, wyniki robie raz w tygodniu. Lekarz uznał, że skoro nie spada to narazie wspomagamy się lekami i zdorwy tryb odżywiania, bogaty w żelazo.
Szoruj na wyniki, z tym nie ma żartów. Mnie teraz mąż pilnuje w tej kwestii niemal jak kapo ;-)
Szoruj na wyniki, z tym nie ma żartów. Mnie teraz mąż pilnuje w tej kwestii niemal jak kapo ;-)
reklama
etna, u nas ok.dzieki za pamiec. ciapa i resztki sniegu. a balem sie nie stresuj, pawel bedzie sie swietnie bawil.
dziunka, moj pierwszy kot do dzisiaj ma focha,ze przynieslismy nastepnego,a to juz ponad dwa lata. najpierw sie troche bily (obie kotki), potem niby ok, niby sie razem bawia itp,ale juz nie jest takim przytulasnym kotkiem od tego czasu. a po sterylizacji jeszcze gorzej. nie powiem, przyjdzie, da sie poglaskac itd,ale bardzo zazdrosna o drugiego, moj rudzielec kochany . a druga ma wszystko gdzies, byle byla pelna miska i mogla wyjsc na dwor, a potem wrocic do ciepelka
pola i co? chlopak czy dziewczynka?
ana,powodzenia w przeprowadzce :-)
ciekawe,co tam u mamy?
ja dzis drugi raz na zumbe, swietna sprawa, jak ktos sie waha to polecam, najlepiej z kolezanka, bo kupa smiechu na poczatku,zanim zalapie sie kroki
dziunka, moj pierwszy kot do dzisiaj ma focha,ze przynieslismy nastepnego,a to juz ponad dwa lata. najpierw sie troche bily (obie kotki), potem niby ok, niby sie razem bawia itp,ale juz nie jest takim przytulasnym kotkiem od tego czasu. a po sterylizacji jeszcze gorzej. nie powiem, przyjdzie, da sie poglaskac itd,ale bardzo zazdrosna o drugiego, moj rudzielec kochany . a druga ma wszystko gdzies, byle byla pelna miska i mogla wyjsc na dwor, a potem wrocic do ciepelka
pola i co? chlopak czy dziewczynka?
ana,powodzenia w przeprowadzce :-)
ciekawe,co tam u mamy?
ja dzis drugi raz na zumbe, swietna sprawa, jak ktos sie waha to polecam, najlepiej z kolezanka, bo kupa smiechu na poczatku,zanim zalapie sie kroki