reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Ciekawa jestem, jakie macie zdanie na temat wywiadu Kolendy-Zaleskiej z Rutkowskim?

Cleo to u nas gorąco bo - 5 a wczoraj -26, aż wierzyć się nie chce.

reklama
Ciekawa jestem, jakie macie zdanie na temat wywiadu Kolendy-Zaleskiej z Rutkowskim?

hehe masakra ogladałam na yt ten wywiad.dziwi mnie jej postawa a tym bardziej tvn który dziś ujawnia nagranie zwierzeń tej matki.widac że Kolenda była za tym całym rzecznikiem Sokołowkim czy jak mu tam...tak czy siak Rutkowski sprawę rozwiązał no a Policja jakoś bronić się musi.ale niezle sobie dowalali :-D:-D:-D a Kolenda chamska na początku z tymi okularami,co jej to przeszkadza???

Generalnie ona na mnie dobrze nie działa. jest dokladnie tak samo zlosliwa/wredna jak jej ojciec - a z ojcem mialam zajecia na uczelni... i tu uwazam, ze sie nie popisała i mi sie to wogole nie podobalo, powinna dostac chociaz jakies upomnienie, bo jakim prawem dziennikarz ma byc tak stronniczy... no ale jak wiemy "wielkie gwiazdy" maja wiecej praw...

Zgadzam się z Wami ale mi np. też nie spodobało się pokazanie w telewizji filmu, na którym ta matka się przyznaje... No Kolenda-Zaleska przesadziła, sra we własne gniazdo (TVN).

Teraz to na Rutkowskiego to nagonka ostra jest. Muszą się odegrać. A co do Kolendy to wielka afera (no faktycznie pojechała bo jak ją podsumował "bardziej współczuje matce niż martwemu dziecku) ale Olejnikowa tak samo rozmawiała z Jarosławem Kaczyńskim i Czesławem Bieleckim. Ten sam poziom agresji no ale to nikogo nie oburza bo wiadomo "kaczory" są be to trzeba ich gnoić.

reklama
tvn jak i inne stacje robią czesto sensacje np chocby w uwadze a teraz wielki atak na Rutkowskiego:sorry:bo gdyby tam była kamera tvn a nie super expresu to by było dobrze.

Do góry