reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

hej dziewczynki, muszę zobaczyć ten wywiad, wczoraj Ala poszła spać o 22 i ja też padłam.

Dziś wyprawiłam ją na bal do żłobka, oto miks kota dachowca z hello kitty :D
kotek dachowiec kitty small.jpg

reklama
Cze
noc niestety nie należy do udanych :eek:, znów panny się kręciły, ale co tam dziś pełnia, więc będzie ok. ;-) W pracy rozwaliłam aplikację uaktualniając ją i musiałam jakoś reanimować to to... udało się, ale zmęczona jestem na maxa, :-D:szok:
Dziunka - niezła róznica temperatur... , właśnie mi wczoraj doniesiono, że w Noskowie było "jedynie" -30....:szok:
Agrafka - zazdroszczę talentu, Ala bombowa kociczka.

Ja jakoś straciłam serce do całej sprawy biednej małej Madzi. Nic mnie już nie zdziwi. Ehh
Ok, znikam znów do roboty ehhh.

Odnośnie wywiadu stronniczość b. rażąca, ale sam tvn jako pierwszy pokazuje nagranie. Dziś na stronie tvn24 jest część wywiadu ojca z rmf fm. Ja już też sama nie wiem co myśleć o całej tej sprawie.

AGRAFKA śliczna kicia :)

reklama
Agrafka kotek przesliczny...zgadzam sie z Dziunka zdolniach z toba...no i sliczna ta Twoja corcia-chyba pierwszy raz ja widze :-)

A nas dzis czeka pracowity dzien-dzien pakowania...rany jak ja tego nie nawidze!!!!:eek: Kompletnie nie wiem jakie rzeczy zabrac skoro w PL takie mrozy a poza tym to nawet nasza Vicky nie ma takich ubranek no bo po co jak tutaj sa zbedne...no nic pewnie czwartkowy dzien zaczniemy od wizyty w jakims sklepie aby kupic co nieco naszem,u kajtkowi..np ciepla czapke:-D

zaraz sobie tez obejrze ten wywiadzik na tvn bo niestety poranny przegapilam...

Do góry