reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Tunczyki, rzeczywiście rzadko coś wstawiam bo teraz trudno Ali zdjęcie zrobić :) A poprzednie są na zamkniętym albumie.
Co do pakowania współczuję - ja nie znoszę pakowania nawet jak jedziemy do rodziców na 3 dni, wkurzam się tym pakowaniem pół dnia :)

Jacku, płaszczyk piękny, ale ja tak jak Dziunka jestem za opcją "małej dziewczynki" :). Szczerze mówiąc to Ala nawet jeansów nie ma, bo uważam ze są niewygodne :)

Antek śpi , ja studzę spód od kopca kreta;-)zjemy już pewnie po wizycie:-p
Młody jak głodny to zły , że bez kija nie podchodź.. kosmos

Agrafka śliczna kicia!!!!!!!!

No i mamy w domu nowego kolegę ;-) trochę wystraszony, leży w swoim posłanku, a nasz wojownik na razie ze mną w pokoju obwą****e koc, miejmy nadzieję, nowego kumpla. Starałam się ich sobie przedstawić i zgodnie z opowiadaniami właścicielki nowy ma głęboko w poważaniu wszystko dookoła, z kolei nasz się napuszył i sam wyglądał jak taki pers:-D ale syczenia nie było, a to plus. Zobaczymy co będzie dalej;-);-) trzymajcie kciuki!

Marta powiesz mi jeszcze ile płacisz za coroczne szczepienie Myszkina? Babka dała mi kasę a nie wiem czy starczy.

My mieliśmy robic 27 stycznia , ale wyleciało mi z głowy. Teraz idziemy w przyszły wtorek:tak: z tego co pamiętam to było koło 200 zł

edit. dziunka chyba przesadziłam. To była cena razem z czyszczeniem kamienia z zębów

Ostatnia edycja:
hej
nie za wiele mam czasu wiec tylko tak pobieznie
bylam u gina, est w miarę ok, bedzie dobrze (opisze na stosownym watku nieco póxniej) jestem już spokojna ale byłam tak spanikowana, że ryczałam w gabinecie. Zwłaszcza że jeszcze byłam poddenerwowana, bo laboratorium zgubiło moje wyniki i poszłam to gina tak na krzywy ryj bez niczego. Poziom mojej paniki wyznacza pralka zapakowana ubrankami i 3 sterty posegregowane na podłodze do prania przy czym nie mam jeszcze proszku :eek: hihi no ale ok, później..

Agrafka przepiękna hello kitty! Zadowolona była? zdolniacha z Ciebie
Zobacz załącznik 434191Zobacz załącznik 434192Zobacz załącznik 434193Zobacz załącznik 434194
Ciekawe mają pomysły nasi "kuzyni"(za Bułhakowem)...

i dla równowagi coś współczesnegoZobacz załącznik 434195. Mnie osobiście bardzo się podoba.
Jesienią na Jasnej Górze w niedziele widywałem naprawdę dużo ładnie ubranych dziewczynek.
Zawsze nam sie marzył jakiś ekstra płaszczyk dla córki.
hihi podobaja mi się te fotki :-) nieco przerażające ale dzieci jakie zachwycone!!!! w przeciwieństwie do laluni w urzekającym płaszczyku :-D
a te akrobacje na 3 fotce to nawet sama uskutecznialam tylko nie w akwarium a w basenie no i dziecie bylo młodsze. Co nie oznacza oczywiście że macham dziećmi na mrozie alb rzucam je A. przez cąly pokój ;-):-D

Ostatnia edycja:
agrafka, swietny stroj.

dziunka, kolenda - zalewska to tewizyjna sucz, nie moglam jej sluchac . ja uwaza,ze rutkowski dobrze zrobil. a co do mati , to niewiem, bo tepe uderzenie w tyl glowy niekoniecznie swiadczy o upadku, chociaz na razie tez nie podwaza tej wersji. mimo wszytsko nie potrafie zrozumiec zakopywania dziecka, zamiast wezwac pogotowie i chociazby za to powinni ja ukarac
to moje zdanie i wiem,ze nie wszyscy sie z nim zgadzaja

u nas snieg sie roztapia i jedna wielka chlapa `

z kolei ja cos wcisnelam na klawiaturze i teraz gdy np zjadlam litere i chce ja wstawic do wyrazu to ona kasuje mi nastepna. pomocy :-):eek:

agrafka, swietny stroj.

dziunka, kolenda - zalewska to tewizyjna sucz, nie moglam jej sluchac . ja uwaza,ze rutkowski dobrze zrobil. a co do mati , to niewiem, bo tepe uderzenie w tyl glowy niekoniecznie swiadczy o upadku, chociaz na razie tez nie podwaza tej wersji. mimo wszytsko nie potrafie zrozumiec zakopywania dziecka, zamiast wezwac pogotowie i chociazby za to powinni ja ukarac
to moje zdanie i wiem,ze nie wszyscy sie z nim zgadzaja

u nas snieg sie roztapia i jedna wielka chlapa `

z kolei ja cos wcisnelam na klawiaturze i teraz gdy np zjadlam litere i chce ja wstawic do wyrazu to ona kasuje mi nastepna. pomocy :-):eek:
musialas przycisnac klawisz "insert"(ins) na klawiaturze. wcisnij raz jeszcze i pomoze ;-)

reklama
Do góry