reklama
AniaSm
Fanka BB :)
Aga no właśnie koleżanka mi dzisiaj mówiła o 11-sto raczkach ,no i tak jak banana piszę że pod zdjęciem jest to samo napisane , komentarzy już nie czytałam
Ja żyję, o 14:20 napisali , że możemy sobie iść, ale trzeba zachować ciągłość pracy i bądź tu mądry jak się zachować! Dokończyłam wszystko i poszłam po Gonię, czekałyśmy jeszcze ponad 20 min. spacerując na tatę, potem jazda po Hankę, do domu , lekki deserek dziewczyn i wreszcie wpadłam jak po ogień do ikei... wróciliśmy po 19, kobiety padły koło 21, a ja też ledwo co patrzę na oczy..
Gosiulek - ciśnienie nieziemskie... twierdzą, że koniaczek powinien pomóc, ale ....
Tunczyki - trzymam kciuki, by wszystko było ok.
I znikam, bo nie wiem co komu mam pisać
Gosiulek - ciśnienie nieziemskie... twierdzą, że koniaczek powinien pomóc, ale ....
Tunczyki - trzymam kciuki, by wszystko było ok.
I znikam, bo nie wiem co komu mam pisać
Hej a ja od dwóch dni zmagam się z bólem głowy.Nic nie pomaga.Ciśnienie 90/50 i nawet podwójna kawa nie działa.Mam dość....
Współczuję, a sio! bólu głowy!!!
90/50 to takie moje standardowe ciśnienie, miewam często bóle głowy ale rzadko kiedy takie które dają mi ostro w kość. Mój max ciśnieniowy to 110/60, a ciekawostką jest to że w każdej ciąży ciśnienie miałam idealne
Asia jeszcze śpi a ja podekscytowana bo dziś zawita do nas piękny pers :-) mojemu kotu już obcięłam krótko pazury
Jacku ta funkcja z auto-saved sprawdziła mi się tylko w połowie
Widzę że wszystkie nasze dzieci szaleją z apetytem wczoraj wchodzę z Asią do domu i od razu po rozebraniu się młoda usiadła do stołu wdrapując się na swoje nowe wysokie krzesło. I najpierw usłyszałam "Mama ja chcę patki". Mówię "Poczekaj na obiad". Za chwilę słyszę że młoda sobie śpiewa "Mamusia ja chcę patki, mamusia ja chę patki, patki chcę mamo!". Gdy nie zareagowałam to już była smutna udawana minka "Mamusiu, ja chcę patki, prosię!!!". No nic, nie będę dziecka głodzić, dostała całą miskę, aż się wysypywało, kulek czekoladowych. Wciągnęła w ciągu kilku chwil Przylazła do kuchni, wyciągnęła z lodówki pół serka waniliowego i jedno danio i wciągnęła na poczekaniu a potem to o 18 z nami obiad, normalną swoją porcję, oczywiście w większości ukochane surówki.
Nie wiem czy w żłobku nic wczoraj nie jadła, czy co, ale miałam jej trochę popołudniu dość;-) o 19 dostała kubek z mlekiem, wypiła cały i potem zasnąć nie mogła bo jej się odbijało co chwila, ciężko oddychała i mówiła "Mamusiu głaść bziusio"
Ostatnia edycja:
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
dzis podobno już "ciepło " na dworze. Wybieramy się na spacerek. Mam dziś w planach kopiec kreta. Nigdy nie robiłam a jadłam u znajomych i było pycha. Po drodze muszę odebrać wyniki. Ciekawe jak moja tarczyca
Dziewczyny coś wczoraj wcisnęłam i ta część gdzie piszeszmy rozszerzyła się na cały monitor , a np.nowości , nowe wątki , wpisy w blogach spadły na dół. Jak to naprawić?
dzis podobno już "ciepło " na dworze. Wybieramy się na spacerek. Mam dziś w planach kopiec kreta. Nigdy nie robiłam a jadłam u znajomych i było pycha. Po drodze muszę odebrać wyniki. Ciekawe jak moja tarczyca
Dziewczyny coś wczoraj wcisnęłam i ta część gdzie piszeszmy rozszerzyła się na cały monitor , a np.nowości , nowe wątki , wpisy w blogach spadły na dół. Jak to naprawić?
Jacek_i_Jagoda
Witajcie,
W prawym górnym rogu taka jakby podwójna strzałeczka.
dziunka24 Bo on robi kopie co kilkadziesiąt sekund i jak ci wywaliło między jego kopiami to przywraca tylko ten fragment co zdążył zapisać
martolinka
własnie ja mam pojedynczą strzałkę i naciskanie jej zupełnie nic nie daje.. hmmm
Jacek_i_Jagoda
A jaką masz przeglądarkę?IE / Chrom / FireFox?
martolinka
ta pojedyncza strzałka zwija mi jedynie część z "nowosciami w blogach".
Uzywam Mozilli
Uzywam Mozilli
reklama
C
Cleo1981
Gość
Martolinka u mnie "ciepło" -12 i pada śnieg