reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

hej
dziunka słyszałam o tych dzieciaczkach :tak: , oj jak tu sobie poradzić z taką gromadką :szok::-)
tunczyki na pewno wszystko będzie dobrze tylko musisz się oszczędzać , też plamiłam na początku w obu ciążach więc głowa do góry ;-)
ana temepratura godna niepozazdroszczenia :szok:

ide kończyć obiad bo mój właśnie wrócił z pracy ;-)

Ania ale to są dzieciaczki różnych mam to nie jedna kobieta urodziła

reklama
Hej a ja od dwóch dni zmagam się z bólem głowy.Nic nie pomaga.Ciśnienie 90/50 i nawet podwójna kawa nie działa.Mam dość....
Wczoraj byliśmy na zabawie choinkowej.Kurde nie dam rady pisać.:-(

Witam,

martolinka ja niestety powera teraz zdecydowanie nie mam:no:
chociaz zebralam sie w sobie i dzisiaj z ran szybko dom posprzatalam:tak:
Kuba spal do po 9, wstal odkurzylam, zjadl sniadanie i czekalam na kolezanke, wpadla na kawkę:tak: maz juz spi wiec teraz jak zwykle siedze przed kompem:tak:
Kuba zjadl 3 miseczki pomidorowej z makaronem i marchewka przed spaniem, nie chcial mieska ale sie nie dziwie, widocznie mial ochote tylko na makaron i marchewke:-)

gosiulek wspolczuje takiego samopoczucia:-(

Tunczyki wszystko bedzie dobrze, na pewno, nie martw się;-)
komentarz mamy, ach nie bede sie wypowiadac, nie przejmuj sie:-)

Tunczyki, trzymam kciuki.

Rany, ale mi dziś zimno, grzeję w całym mieszkaniu chyba pierwszy raz wtym roku, zaraz w kuchni też odkręcę.
Widze, ze wasze dzieci też mają niezłe apetyty w ten upał, Ale przeszła samą siebie w sobotę: śniadanie, potem 2 rurki w grycanie i cała szklanka koktajlu malinowego, potem zupa, drugie danie, pół drożdżówki, i z 5 herbatników, miska chrupek.
Wczoraj to już nie pamiętam, ale dziś od rana: 2 kanapki z gulaszem angielskim, płatki z mlekiem, pół jabłka, krakersy, zupa :)

Tunczyki, trzymam kciuki.

Rany, ale mi dziś zimno, grzeję w całym mieszkaniu chyba pierwszy raz wtym roku, zaraz w kuchni też odkręcę.
Widze, ze wasze dzieci też mają niezłe apetyty w ten upał, Ale przeszła samą siebie w sobotę: śniadanie, potem 2 rurki w grycanie i cała szklanka koktajlu malinowego, potem zupa, drugie danie, pół drożdżówki, i z 5 herbatników, miska chrupek.
Wczoraj to już nie pamiętam, ale dziś od rana: 2 kanapki z gulaszem angielskim, płatki z mlekiem, pół jabłka, krakersy, zupa :)

agrafka
, czy ty nie pisalas kiedys,ze ala jest niejadkiem? chcialabym,zeby moja tak jadla. odpukac, troche sie rozkrecila,ale dalej cieple posilki to problem

Tunczyki oszczędzaj się oszczędzaj to do mamy lecisz??? Może lepiej się nie denerwować

Dużo zdrówka dziewczyny dla was i waszych pociech!!!

O co chodzi z tymi dzieciaczkami ze zdjęcia????

Paweł szaleje teraz ze swoją 2-letnią kuzynką (rodzice pojechali ze starszymi synami na narty) i też się chwali że chodzi do przedszkola, pokazuje swój plecak, skacze i gada po swojemu co to on tam nie robi :-D:-D:-D.

Gosiulek
migreny nie zazdroszczę o nie :no:, ból głowy to jakaś tragedia

Edit:
Agrafka
już 22 tydzień łałłłłł ale to leci super, już polowa za tobą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tam jest napisane,ze pewna hinduska pobila rekord i urodzila 11scioro dzieci, ale w komentarzach ktos napisal,ze to nieprawda,ze to sa dzieci urodzone z roznych matek tej samej nocy w jednym szpitalu, wiec niewiem. jak dla mnie to one za duze na jedenastoraczki :-)

Do góry